Cum va arata viitorul turismului de lux in Romania? Ce isi doresc de la o vacanta exclusivista turistii din tara noastra?

Cand expertii din industrie si-au scris rapoartele de tendinte ale turismului din 2020 pana in 2021, nu ar fi putut prezice avioanele oprite la sol, masurile de carantina si amanarea planurilor de vacanta ale intregii lumi. In timp ce toate industriile au fost afectate de pandemie in diferite moduri, industria turismului a fost, fara indoiala, una dintre cele mai afectate.

Dar, pe masura ce lumea incepe sa se recupereze dupa efectele pandemiei si calatoriile de lux evolueaza, existand o oportunitate de a construi noi destinatii de la capat, care pun in aplicare tehnologii de varf pentru a introduce turismul inteligent si a crea experiente personalizate inca din prima zi.

Pe termen scurt si mediu, experienta turistilor romani intr-un hotel de lux nu va fi deloc diminuata. De fapt, probabil se va intampla opusul. O vacanta va deveni mai personalizata si mai atenta ca niciodata. Caci despre aceasta este vorba de fapt, atunci cand se vorbeste despre turismul de lux.

Calatorii cu un simt al scopului

A face o calatorie undeva, pur si simplu din cauza atractiei fata de un hotel sau de o destinatie frumoasa, va fi un lucru din trecut. In schimb, turistii romani vor dori sa ia o pauza de la viata zilnica cu o curiozitate reinnoita si un simt al scopului. Vor dori sa obtina mai mult din timpul lor petrecut departe, fie invatand o noua abilitate, gasind un nou hobby sau doar dorind sa se conecteze cu comunitatile locale.

Mai multa odihna si relaxare

Poti recunoaste, sanatatea nu a fost niciodata la fel de importanta pentru oameni ca acum. Drept urmare, tot mai multi oameni vor cauta sa rezerve pachete wellness ca parte a evadarii lor. Pauzele spa care promit sa te relaxeze si sa te intinereasca vor avea un impuls in rezervarile turistice de lux, in timp ce toti cei care doresc sa aiba parte de o doza buna de activitate fizica, vor planifica o vacanta de lux cu unele dintre cele mai bune facilitati de fitness si sport.

Cand oamenii au in vedere un obiectiv specific, este mai putin probabil sa rezerve ceva din capriciu ci, in schimb, aleg sa apeleze la consultantii de turism ai agentiilor care ofera turism de lux, pentru a-si planifica vacanta in consecinta. In cele din urma, turistii vor dori sa ramana in locuri unde isi pot imbunatati bunastarea mentala si fizica.

In cautarea atentiei

Intr-un moment de viata constienta, turistii vor dori un fel de sanctuar in cautarea pacii si a calmului. In cautarea unei experiente private, vor intoarce spatele locurilor aglomerate oferite de turismul de masa, in schimbul linistii din cele mai indepartate si exclusiviste locatii. In plus, conectarea cu natura va deveni si mai importanta, pe masura ce vor gasi beneficii numeroase de la o detoxifiere digitala.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!