De ce o vilă privată de lux este cea mai bună opțiune de vacanță în această vară

De ce o vilă privată de lux este cea mai bună opțiune de vacanță în această vară, în urma Pandemiei Covid-19?

Pe măsură ce ieșim din această perioadă extrem de neliniștitoare, prețioasele noastre vacanțe nu au fost niciodată atât de importante, iar dorința de a petrece timp de calitate cu cei dragi nu a fost niciodată atât de intensă.

Scopul nostru este ca familiile și prietenii să poată călători în maximă siguranță și confort.

Descoperă cea mai exclusivistă colecție de vile amplasate pe plajă, în Grecia!

Vile de lux, cu acces direct la plajă, unele chiar cu plaje private de care vă puteți bucura în intimitate. Bucurați-vă de o experiență de vacanță fără griji în destinații cu cele mai bune plaje din Grecia, atât pe insule, cât și pe continent.

O evadare remote în insulele grecești

Întrucât guvernele din întreaga lume răspund la pandemia covid-19, iar distanțarea socială este un aspect central al planurilor de limitare a răspândirii virusului, o experiență de vacanță fără griji, departe de lume, într-un colț ascuns din Insulele Grecești, poate fi răspunsul perfect pentru vacanța ta din această perioadă.

Nu numai că oferta noastra cuprinde o varietate de peste 400 de vile de lux în Grecia, răspândite pe 26 de insule, dar și o colecție de hoteluri care dispun de vile de lux uluitoare, unde oaspeții se pot bucura în deplină intimitate de vacanța lor, fie ea alături de familie, prieteni sau persoana iubită.

Acum aveti ocazia să experimentati toate extravaganțele unui hotel de 5 stele, de la menaj zilnic, la excursii cu barca, toate din confortul și intimitatea propriei Dvs. vile.

O astfel de vilă de lux privată va va asigura liniște sufletească știind că sunteti departe de mulțimile de oameni, pe o insulă izolată din Grecia, bucurându-va de plajă. Acest concept home away from home nu numai că va oferă siguranță, dar și experiențe de lux precum wellness, tratamente de spa, bucătari privați pentru a vă personaliza și pregăti propriile mese. De asemenea, puteți ajunge aici cu un private jet.

Incluzand atat proprietăți mari cu 11 dormitoare cu acces direct la plajă, cat si vile remote cu 3 dormitoare – wellness retreats, vilele de lux din Grecia sunt solutia perfecta pentru o vacanță departe de aglomerație, o experiență de lux, cu tot confortul pe care îl oferă un hotel privat. O echipă concierge vă va sta la dispoziție, asigurându-se că nu vă lipsește nimic și că aveți o vacanță memorabilă!

O selectie de destinații:

 1. Aegina

 2. Alonissos

 3. Amorgos

 4. Antiparos

 5. Corfu

 6. Creta

 7. Folegandros

 8. Hydra

 9. Ionian Coast

 10. Ios

 11. Kea/Tzia

 12. Kefalonia

 13. Lefkada

 14. Milos

 15. Mykonos

 16. Paros

 17. Paxos

 18. Peloponnese

 19. Porto Heli

 20. Samos

 21. Santorini

 22. Serifos

 23. Sifnos

 24. Skiathos

 25. Spetses

 26. Syros

 27. Tinos

 28. Zante

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!