Descopera 4 destinatii de lux pentru o luna de miere de neuitat

Luna de miere este menita sa fie vacanta vietii tale si, daca a existat vreodata un timp in viata ta pentru a te rasfata, este acum! Iar aceste destinatii de lux pentru luna de miere cu siguranta nu te vor dezamagi.

Cele mai luxoase destinatii de luna de miere din intreaga lume

Dupa ziua nuntii, prima vacanta impreuna ca proaspat casatoriti ar trebui sa fie o alta ocazie de a te rasfata in fericirea conjugala. Daca vrei sa te rasfeti cu adevarat, arunca o privire la unele dintre aceste locatii uimitoare din intreaga lume, de la vile care promit intimitate maxima si privelisti impresionante, pana la hoteluri care merg dincolo de toate in numele opulentei.

  • Nunta in Florenta – Pentru romantici si pasionatii de arta si cultura!

Poti alege chiar sa te casatoresti in unul dintre cele mai frumoase orase ale Italiei, Florenta. Ce ti-ai putea dori mai mult decat a-ti oficializa relatia si a recunoaste iubirea pentru jumatatea ta, daca nu o ceremonie cu totul speciala, in Palazzo Vecchio, inima Consiliului Florentei. Iar daca mai iei in calcul si faptul ca fiecare detaliu este foarte bine pus la punct pentru a avea parte de o zi a nuntii si o luna de miere, perfecta, nimic altceva nu mai conteaza!

  • Sardinia – insula celor 100 de flori si arome – Pentru gurmanzi si iubitorii de natura!

Sardinia, o insula unde poti avea parte de cele mai uimitoare experiente alaturi de persoana iubita! O luna de miere de neuitat in cadrul unei calatorii unde te vei simti ca un VIP, o experienta dedicata gurmanzilor unde experti culinari, meniuri atent selectionate si vinuri locale renumite te vor introduce in lumea plina de gusturi, arome si traditii a acestei insule cu totul aparte din inima Mediteranei.

  • Bangkok – luna de miere in Thailanda – Pentru amatorii de distractie si shopping!

Piscina, apartamente moderne si sofisticate, viata de noapte, magazine si nenumarate posibilitati de divertisment, Bangkok pare a fi locul ideal pentru o luna de miere in care fiecare detaliu conteaza si experientele pe care le veti trai ca si nou casatoriti va vor ramane in amintire toata viata.

  • Zanzibar – romantism si lux – Pentru doritorii de relaxare, plaja si sporturi nautice!

Nimic nu poate fi mai romantic decat sa fii pe o insula privata alaturi de jumatatea ta. Iar daca mai adaugi apa turcoaz limpede si recife de corali, numeroase facilitati pe care le vei folosi in exclusivitate, discretie si servicii dedicate: cum poate fi mai frumos inceputul unei vieti ca sot si sotie?

Locatiile de lux pe care Exclusive Luxury Travel le ofera ca destinatie pentru luna de miere sunt mult mai multe, tot ceea ce conteaza este tipul de experienta pe care il doresti si modul in care vrei sa iti petreci primele zile ca si cuplu proaspat casatorit.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!