Descopera patru destinatii luxoase de vacanta, desprinse din filme!

Unul dintre privilegiile care vin o data cu a fi bogat si faimos este sa ajungi in vacanta in unele dintre cele mai exclusiviste si luxoase destinatii de pe planeta. A avea un cont bancar fara limite si un nume bine cunoscut inseamna ca poti ajunge in locatii exotice despre care majoritatea oamenilor nici macar nu au auzit si sa te rasfeti in unele dintre cele mai bune statiuni din lume.

Raspandite pe tot globul, destinatiile de vacanta ale elitei se mandresc cu unele dintre cele mai frumoase peisaje. De asemenea, gazduiesc locuri de luat masa si de divertisment exclusivist, plaje izolate si private, precum si locatiile de filmare ale unor seriale si filme de succes.

St. Moritz, Elvetia

Destinatiile de vacanta ale celor bogati si faimosi tind sa semene cu oaze tropicale ale unei insule, dar pot fi, de asemenea, chiar opusul. St. Moritz din Elvetia este un astfel de exemplu. Una dintre cele mai apreciate destinatii de schi de pe planeta, St. Moritz se afla in Alpii Albula si a fost primul loc cu un teleschi, cat si prima localitate iluminata electric din Elvetia.

Nu numai cei bogati si faimosi fac vacante frecvente aici, dar locatia a fost folosita si pentru a filma cateva filme din James Bond, inclusiv ”Spionul care ma iubea”.

Cabo San Lucas, Mexic

Unul dintre motivele pentru care elita tinde sa mearga la Cabo San Lucas este frumusetea naturala. Destinatia mexicana gazduieste celebra Lover’s Beach, locul in care Oceanul Pacific se intalneste cu marea Cortez.

Cabo San Lucas pare exclusivist, deoarece este accesibil doar cu barca, asa ca aici vin multi vizitatori bogati. In trecut, personaje precum Jennifer Lopez si Justin Bieber au fost vazute aici si locatia a fost prezentata in show-ul Real Housewives, ca locatie de vacanta de lux.

Hvar, Croatia

Croatia este una dintre pietrele pretioase ale Europei. Cu tot mai multi oameni care se inghesuie sa vada Dubrovnik dupa ce orasul de coasta a devenit popular din seria HBO Game of Thrones, se pare ca elita prefera insula Hvar.

In trecut, superstaruri precum Tom Cruise si Giorgio Armani au fost vazute pe insula. Printul Harry a fost de asemenea vazut vizitand cluburile de noapte si barurile situate pe insula, in timp ce Jacqueline Kennedy a vizitat-o ​​in anii 1960.

Saint Tropez, Franta

O alta destinatie populara de pe Riviera Franceza, Saint Tropez a fost escapada plina de viata a bogatilor lumii de zeci de ani. Orasul de coasta a aparut pe scena mondiala cand filmul ”And God Created Woman”, cu Brigitte Bardot, a fost filmat aici. Dupa aceea, vizitatorii au inceput sa soseasca cu avioanele private.

Plin de restaurante de ultima generatie si cluburi pe plaja exclusiviste, Saint Tropez este un „must” pentru vedetele care se cazeaza in numeroasele sale hoteluri de clasa mondiala in fiecare an.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!