Descoperiti noua oaza de lux si intimitate din Alpii francezi

The Armancette Hotel, Chalets & Spa

Remote, retras, privat, conectat la natură, L Armancette Hotel, Chalets & Spa este o locație de vis!

Hotelul Armancette, Chalets & Spa vă așteaptă în vizită în Saint-Nicolas-de-Véroce. Acesta se află în regiunea Pays du Mont-Blanc, cu o serie de stațiuni de prestigiu: Megève, Chamonix, Les Houches, Combloux, Saint-Gervais-les-Bains și Les Contamines-Montjoie. Această destinație autentică este ascunsă deasupra Saint-Gervais-les-Bains, la o altitudine de 1150m și este departe de agitația stațiunilor mai mari.

Armancette Hotel, Chalets & Spa îndeplinește noile criterii în ceea ce privește tendințele de călătorie. O locatie intima si luxoasa, proiectata de brand-ul de modă de lux Missoni, oferă o zonă extinsă de spa și wellness cu piscina interioara si exterioara incalzita, jacuzzi interior si exterior, baie de aburi, sauna, sali de masaj si de fitness cu antrenor privat la dispozitie.

In plus fiecare chalet dispune de propria zona wellness privata si de jacuzzi exterior pe terasa.

Merita mentionate de asemenea restaurantul gastronomic “la table d’Armante” cu 3 stele Michelin, condus de chef Antoine Westermann, sala de ceai și brutăria proprie.

Deschis in septembrie 2019, completat cu 3 chalet-uri speciale in decembrie 2019, hotelul este membru recent al liderilor hotelurilor din lume și primele 5 stele din Saint-Nicolas de Véroce. Vă propune 17 camere unice, fiecare cu un stil distinctiv și ambianță diferită și 3 chalet-uri tip ski in – ski out.

Hotelul Armancette de 5* dispune de 17 camere decorate în mod unic, toate cu vedere asupra munților sau a satului. Stilul camerelor este simplu, dar rafinat, cu decorațiuni moderne inspirate din tradiția locala, fără a compromite confortul.

Există numeroase opțiuni de cazare: double rooms, family rooms, duplex rooms, junior suites, potrivite atât pentru familii cu copii, cât și pentru cupluri sau un grup de prieteni.

În timp ce toate camerele sunt dotate cu parchet și mobilier din stejar deschis, lemn periat vechi sau lemn gri vechi, băile sunt împodobite cu marmură rară din întreaga lume.

Acest resort nou din faimoasa zona Megeve are o localizare privilegiata la doar 3 minute de mers pe jos de cea mai apropiata instalatie de teleferic, chalet-urile fiind situate direct pe partia de schi.

Mai mult decat atat, ofera activitati fantastice pentru copii atat iarna, cat si vara.

O multitudine de facilități și servicii va stau la dispozitie:

 • Bakery

 • Tea Room

 • Wine Bar

 • Concierge

 • Uscătorie

 • Inchiriere de echipament

 • Parcare

 • Piscină interioară și exterioară încălzite

 • Jacuzzi interior

 • 2 jacuzzi exterioare

 • Saună

 • Hammam

Pentru oaspeții din categoria business, există 2 săli de conferință, cu o capacitate de până la 50 de persoane, situate într-o cabană adiacentă hotelului Armancette de 5 stele, camere complet echipate, iar lounge-ul poate fi rezervat exclusiv pentru intalniri mai restranse.

Echipa de profesioniști a hotelului este complet pregătita și vă sta la dispoziție pentru a vă ajuta în organizarea vacanțelor sau evenimentelor de afaceri.

În perioada 5-10 iulie 2020 are loc un sejur dedicat practicilor yoga și munților, acesta fiind organizat cu ajutorul profesorului de yoga și ghidului montan Marie Claude Hubert.

O experiență de yoga revitalizantă într-un cadru liniștit, cu un program care include: yoga, relaxare, plimbări pe munte și yoga, yoga stand-up paddle pe un lac, spa; descoperiri locale – vizita satului Saint Nicolas de Véroce, stațiunea termală Saint-Gervais, excursia Tramway du Mont Blanc, prânz la munte lângă ghețar.

Un program complet pentru bunăstarea Dvs. într-un cadru unic!

In plus, în perioada 3-8 august este organizat Festivalul de muzică “Musique & Patrimoine”. Acesta este un festival de muzică care are loc în Saint-Nicolas de 11 ani, creat de pianista franceză Nicole Simon Laroche. Aceasta organizează câte un concert în fiecare zi într-un loc diferit, inclusiv un concert în restaurantul hotelului, cu o cină specială (miercuri, 5 august) și un concert în Biserica Sf. Nicolas.

Pentru acest eveniment există creat un pachet pentru o ședere de 5 nopți, cazarea cu micul dejun (cină opțională) și o invitație cu acces la festival.

Veti fi fermecati de eleganta, stilul, locatia si calitatea serviciilor acestui retreat de lux montan!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!