Energie și relaxare în Oceanul Indian la Jumeirah Maldives Olhahali

Seninătate pe nisip, pe malul oceanului

Amplasat în atolul Malé de Nord, Jumeirah Maldives Olhahali Island îi întâmpină pe oaspeți pentru a porni într-o călătorie de relaxare și explorare, înconjurată de lux. Indiferent dacă oaspeții sunt în căutarea romantismului pe insulă, o evadare aventuroasă sau o călătorie care să le ridice starea, stațiunea oferă totul și mai mult. De la experiențe cinematografice în aer liber, la majordomi privați, cumpărături în boutique-ul de pe plajă și participarea la o serie de sporturi nautice, Jumeirah Maldives asigură o experiență holistică în Oceanul Indian.

Sanctuar și izolare cu stil

Când sunt cazați la Jumeirah Maldives, oaspeții pot opta pentru palatul lor personal pe nisipul alb care duce la ocean. Refugiul cu 3 dormitoare și piscină, de pe plajă, este definiția luxului. Terasa de pe acoperiș vă invită în aer liber, în timp ce sala de sport, sauna și baia de aburi ridică starea de bine. Dressing-uri, dușuri în aer liber și TV-ul cu ecran plat, completează confortul acestei vile elegante și izolate; suprema escapadă de grup în paradis. 

Caracteristicile vilei: 389 mp (interior) / 970 mp (total) 4 adulți + 4 copii sau 7 adulți

Sănătate și bunăstare

Wellness este cuvântul potrivit pentru activități precum yoga în aer liber, fitness, meditație și o doză sănătoasă de energie marină, renumita Vitamin-sea. Ritualurile revitalizante, masajul și programele personalizate încurajează și susțin creșterea emoțională și fizică. Paradisul deasupra apei Talise Spa se găsește în inima stațiunii, invitând oaspeții să descopere și să exploreze propriile ritmuri interne. Aceștia se pot răsfăța cu un tratament facial unic, în care terapia prin infuzie cu oxigen țintește liniile fine și ridurile folosind vitamine esențiale, anti-oxidanți, un ser cu acid hialuronic cu greutate moleculară mică și oxigen pur de înaltă presiune. Această terapie este, de asemenea, cunoscută sub numele de „Celebrity facial”. Acest tratament este indulgent și revitalizator în egală măsură, iar oaspeții vor părăsi insula simțindu-se odihniți, întineriți și gata să trăiască la maxim!

Un festin global

Jumeirah Maldives își întâmpină oaspeții la Shimmers, un club pe plajă și deasupra apei, care oferă gustări și cocktailuri grecești și mediteraneene pe tot parcursul zilei. Tzatziki, Moussaka și numeroase alte specialități grecești delicioase satisfac toate poftele de la 10 dimineața până la miezul nopții. Scaunele de plajă tip Beanbag invită oaspeții să guste tartinele la apus, în timp ce privesc amurgul care revendică cerul. Cina poate atrage oaspeții la Kayto, prezentând fără efort aromele peruviene și japoneze într-un stil excepțional. Se servesc preparate delicate si delicioase, de la clasicul starter de edamame pana la salata de alge marine, specialități marinate, precum si o gama de sushi, terminând cu cheesecake bruleé și sorbet de casă.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!