EUPHORIA RETREAT, O DESTINATIE DE SPA HOLISTICĂ

Amplasat pe dealul acoperit cu pini din Mystras, parte a patrimoniul mondial UNESCO, resortul Euphoria oferă terapii spa de clasă mondială pe fondul peisajului mitic al Peloponezului.

Filozofia Euphoria Methodos, este o îmbinare a filosofiilor grecești antice si chinezesti și a practicilor de vindecare. Bazat pe cele 5 elemente, aceasta este esența pe care s-a clădit Euphoria Retreat: facilitățile, terapiile de vindecare, programele de wellness, alimentația și nutriția, locația și arhitectura, chiar și în maniera personalului.

Spa-ul resortului Euphoria Retreat, cu scara în spirală, se intinde pe 4 niveluri si include o piscină interioară încălzită, proiectată în mod unic, o piscină în aer liber, un hamam bizantin, o sală de yoga, o sală de fitness și alte facilități impresionante. Oaspeții se pot alătura, de asemenea, activităților gratuite zilnice, precum drumeții, cursuri de yoga, meditație și prelegeri. Obiectivele individuale de sănătate sunt tratate prin programe de bunăstare, cum ar fi relaxare și destresare, detoxifiere, scădere în greutate și multe altele.

Oaspeții se pot bucura de o experiență culinară unică la „Restaurantul Gaia”, care oferă mâncăruri aromate, organice și sănătoase, bazate pe rețete locale și antice. Pentru oaspeții aflați într-un program de wellness, evaluarea noastră inovatoare 3GL va pune bazele unei nutriții personalizate.

Minimalismul zen bizantin poate fi găsit în arhitectură și design. Cu cea mai mare atenție la detalii, această inspirație continuă până la spațiile de cazare elegante. Schemele de culori pământene și țesăturile personalizate împodobesc camerele și apartamentele bine amenajate și spațioase, care au fost create având ca scop confortul absolut.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!