Experimentati cele 6 simturi in bijuteria secreta a Vietnamului – Six Senses Con Dao

Experimentati cele 6 simturi in bijuteria secreta a Vietnamului – Six Senses Con Dao

Amplasată într-un golf privat în cadrul unui parc național, cu linii de coastă care adăpostesc păsări marine exotice, insula este văzută ca o destinație neatinsă, nedescoperită, potrivită celor care doresc să se relaxeze și conecteze cu natura.

Așezați-vă de-a lungul plajei cu nisip auriu, privind spre marea de safir și curba golfului!

Six Senses Con Dao prezintă un design contemporan și cuprinde esența unui sat tradițional de pescari. Plaja sa privată de peste o milă lungime este recunoscută drept una dintre cele mai bune din țară, cu o coastă uluitoare și apă turcoaz.

Fiind singurul resort de lux din insulă, le oferă oaspeților săi un sentiment deosebit de intimitate savurând o liniște absolută.

Câteva detalii despre resort:

Dispune de 50 de vile și reședințe care oferă un spațiu personal generos, vegetație tropicală luxuriantă și priveliști oceanice spectaculoase, plus propriile piscine private luxoase. Aveți posibilitatea de a alege între unul, trei și patru dormitoare; cu o serie de activități la îndemână, de la sporturi nautice, excursii cu barca până la drumeții, descoperirea naturii și, din când în când, experimentarea ecloziunii de broaște țestoase.

Six Senses Spa Con Dao oferă o gamă largă de wellness holistic, programe de yoga și tratamente de înfrumusețare inspirate local, împreună cu un meniu extins de terapii tip signature pentru a îmbunătăți experiența fiecărui oaspete.

Hotelul a cunoscut o îmbunătățire substanțială, inclusiv instalarea unui sistem de panouri solare și a unui nou sistem de răcire pentru eficiență energetică, facilități suplimentare, mobilier nou, renovare, o gamă complet nouă de televizoare inteligente și minibar gratuit.

Punctele forte ale acestei destinații:

· Singura stațiune insulară de lux din Indochina care oferă mai multe tipuri de reședințe și vile pe o insulă îndepărtată, cu o natură bine conservată și o plajă privată de 1,8 km

· O abordare holistică de wellness

· Singura stațiune din Vietnam care oferă oaspeților intimitate completă în stil

· Prezintă un standard high-end de lux rustic

 

De ce este iubită această locație?

Personalul depășește tot timpul așteptările clienților și sunt la dispoziția lor 24/7.

Vietstar, una dintre cele mai importante companii de transport aerian din Vietnam, dispune de un serviciu aerian privat oferind oaspeților oportunitatea de a zbura fie din orașul Ho Chi Minh, fie din orice altă locație din regiune. Se crede că este prima dintre noile inițiative ale Vietnamului de a ajunge pe această insulă ascunsă, ceea ce o face mai accesibilă ca niciodată.

Un serviciu de îmbarcare VIP și acces la lounge privat pot fi incluse pentru a satisface călătorii cei mai pretențioși și pentru a duce întreaga călătorie către o nouă eră de exclusivitate. Aeronava disponibilă poate asigura zboruri charter în regiune către insulele Con Dao și poate transporta până la 13 oaspeți în cel mai mare confort.

 

Cum se ajunge aici?

Cu avionul:

Zborurile pleacă zilnic de la Aeroportul Tan San Nhat (SGN) din orașul Ho Chi Minh și durează 45 de minute pentru a ajunge la Aeroportul Con Dao (VCS), cu un transfer de 10 minute la stațiune.

Aeroportul Tan Son Nhat (SGN) este aeroportul internațional care servește orașul Ho Chi Minh. Zborurile directe programate de 45 de minute către Aeroportul Con Dao (VCS) sunt operate de VASCO, o filială integrală a Vietnam Airlines.

O altă opțiune este să luați un zbor de 45 de minute de la Can Tho (VCA), un oraș situat în frumoasa regiune a Deltei Mekong și care se află la aproximativ 105 km (170 de kilometri), sau la aproximativ trei ore de mers cu mașina de orașul Ho Chi Minh.

Cu barca:

Cu barca de mare viteză din Can Tho sau orașul Vung Tau. Un nou mod de a ajunge la Con Dao este cu o barcă de mare viteză care pleacă din Can Tho sau Vung Tau City. Timpul de călătorie este între două ore jumătate și patru ore.

Servicii de transfer la/de la aeroport

Transferuri gratuite dus-întors cu mini-van-uri publice între Aeroportul Con Dao și resort vor fi aranjate la cerere. Vă rugăm să ne furnizați în avans datele dvs. de zbor. Serviciul de transfer privat va fi aranjat pentru grupuri sau famile, la cerere, cu o taxă suplimentară.

 

Sfaturi practice pentru o vacanță plină de activități sportive:

Snorkeling

Con Dao este considerat unul dintre cele mai bune exemple de conservare marină din țară, susținând un nivel ridicat de biodiversitate. Cu mai mult de 340 de tipuri de corali tari și moi, lumea subacvatică de aici are peste 1.400 de specii colorate de viața marină. Snorkeling-ul în apele turcoaz din Con Dan oferă o experiență inedită.

Trekking

Con Dao oferă un infinit de locuri verzi și albastre, cât vezi cu ochii și o serie de destinații pentru a călători. Lasă-ți picioarele să te ducă spre o veche plantație de fructe, cu vedere la Golful Con Son, unde maimuțele cu coada lungă se leagănă în copac. Sau mergeți spre apă și călcați pe golful Vong. Păsările oceanice și pescarii prietenoși se pot alătura în călătorie. Pentru o călătorie de o zi întreagă, faceți o plimbare cu barca rapidă de 30 de minute pe Insula Bay Canh și mergeți până la far. Faceți cunoștință cu păzitorii, care sunt întotdeauna încântați să primească oaspeți și vizitați această clădire iconică.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!