Experimentati luxul absolut la John Jacob Astor Estate din cadrul The St. Regis Maldives Vommuli Resort

John Jacob Astor Estate

Epitomul sofisticarii, venerabila vila pe apa John Jacob Astor Estate se remarca printr-un design impecabil, facilitati de lux si vederi panoramice catre valurile oceanului tropical din Maldive.

John Jacob Astor Estate este un adevarat domeniu pe apa de ultima generatie cu 3 dormitoare pe 2 etaje cu priveliste panoramica de 360 de grade catre Oceanul Indian.

Cele 2 dormitoare ale domeniului, situate la nivelul principal, promit un sejur intr-un sanctuar ademenitor. Fiecare vila de lux include dusuri interioare si exterioare si o camera spa. Mai mult decat atat, locatia dispune de o sala de gimnastica privata, 3 camere spa, cinema, chicineta, 2 piscine de inot, o piscina infinity si o terasa cu nisip cu vedere la apusul soarelui. Camera de zi regala, ce se deschide catre terasa se distinge prin tavanul inalt si usi mari din sticla, ce inunda spatiul cu lumina naturala.

Un valet personal St. Regis si un buggy la dispozitie, asigura implinirea oricarei dorinte!

In plus in cadrul resortului St. Regis Maldives Vommuli veti beneficia de activitati minunate si delicii culinare pentru intreaga familie. Potrivite pentru familii, romantice, gourmet sau pur si simplu clasice, The St. Regis Maldives Vommuli Resort ofera o varietate eclectica de posibilitati de a lua masa, cu un mix mereu surprinzator intre preferatele consacrate deja si noi surprize ce va vor lasa gura apa, de la rasarit si pana la apusul soarelu.

O gama fantastica de activitati distractive sunt planificate pentru copii, pentru a isi descatusa energia. Toate activitatile sunt supravegheate de o echipa de profesionisti in ingrijirea copiilor. Iar pentru adulti, profesionistii in sanatate si fitness sunt la dispozitie pentru diferite activitati de wellbeing, sport, yoga si meditatie.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!