Experimentează imponderabilitatea la JOALI BEING BODUFUSHI

SINGURUL REFUGIU DE ACEST GEN DIN MALDIVE, PE O INSULĂ DE BUNĂSTARE ȘI IMERSIUNE ÎN NATURĂ

Aici, starea de bine este mult mai mult decât o simplă expresie – este un mod de viață, de a fi . Credem în savurarea bucuriei de aici și de acum. În a ne stabili intenția și a ne hrăni cu empatie. În co-crearea unor momente de uimire și transcendență Căutătorii sunt invitați să se reconecteze cu ei înșiși, fiind întâlniți acolo unde se află și fiind ghidați într-o călătorie de autodescoperire și reînnoire, cu scopul final să se întoarcă acasă cu un sentiment de reînnoire, înălțare și inspirație, cu un nou sentiment de „imponderabilitate”.

 

REFUGIU PE O INSULĂ DE BUNĂSTARE ȘI IMERSIUNE
ÎN NATURĂ

Pădurea sălbatică a insulei rămânând neatinsă, JOALI BEING a fost construit folosind principiile de design biofilic, un sistem științific de integrare a arhitecturii și designului cu natura, cu scopul de a obține armonie și de a spori fluxul de energie al insulei. Natura se află în centrul vieții aici, refugiul fiind dedicat în totalitate călătoriei imersive în natură și responsabile – calea către o adevărată „imponderabilitate”.

FILOZOFIA DE BUNĂSTARE

JOALI BEING este începutul unei călătorii transformatoare. De la aventură antrenantă și relaxare sufletească la nutriție personalizată și învățare interactivă, crează experiențe de bunăstare adaptate la stilul de viață și obiectivele individuale. Centrat în jurul celor patru piloni ai JOALI BEING Minte, Piele, Microbiom și Energie, ofertele se bazează pe știința modernă și tradiții consacrate deopotrivă. Programele de imersiune emblematice reunesc tratamente, terapii și experiențe curatoriate care consolidează fiecare pilon.

 

CEI PATRU PILONI AI JOALI BEING

CĂLĂTORIA DE TRANSCENDENȚĂ

În timp ce vă reconectați cu darurile generoase ale naturii, redescoperiți o stare naturală de sănătate și fericire prin programele de imersiune, care variază de la cinci nopți la trei săptămâni. Concepută pentru a reechilibra cei patru piloni JOALI BEING, călătoria dumneavoastră va fi personalizată după o analiză inteligentă a mișcării și o evaluare integrativă a sănătății.

Programele de imersiune pot fi adaptate la zonele de forță și vitalitate, claritate mentală și bunăstare, echilibru hormonal, sănătatea femeilor, reechilibrarea digestivă și a greutății, somnul regenerator, precum și mișcarea și alinierea pentru sănătate și imunitate.

PROGRAMUL DE IMERSIUNE
DESCOPERĂ JOALI BEING

Ghidându-vă pe o cale țesută de bunăstare, această imersiune oferă o selecție curatoriată de sesiuni pentru minte și corp, îndrumare nutrițională, practici de autoîngrijire și ritualuri de conștientizare, care prezintă și pun bazele celor patru piloni ai lui JOALI BEING.

Cui i se adresează acest program de imersiune?

Această imersiune este ideală pentru cei care doresc să experimenteze esența JOALI BEING sau care își explorează calea unică către starea de bine. Aceasta va pune bazele unor practici cuprinzătoare care pot fi integrate ulterior în stilul de viață.

Beneficii:
· Ajungeți la o mai bună înțelegere a traseului dumneavoastră optim de bunăstare.
• Primiți instrumente pentru a vă implica și a vă angaja să vă urmăriți obiectivele personale de bunăstare.
· Reduceți anxietatea, stresul fizic și oboseala mentală.
• Optimizați nivelul de energie
• Extindeți capacitatea mentală și concentrarea.
· Preveniți sindromul de birou.
• Îmbunătățiți echilibrul emoțional.
· Descoperiți modul în care conexiunea cu natura influențează starea generală de bine.

PROGRAMUL DE IMERSIUNE DESCOPERĂ JOALI BEING

PROGRAMUL DE
IMERSIUNE ENERGIE

Fie că începeți o nouă rutină de fitness, fie că sunteți la un nivel avansat de antrenament, această imersiune este concepută pentru a vă ajuta să obțineți bunăstarea fizică și mentală. Prin analiza inteligentă a mișcărilor, sesiuni de exerciții creative și tratamente de echilibrare a energiei, conexiunea dintre minte și corp va fi întărită, pentru a vă întări rezistența și a vă reenergiza întreaga ființă, pentru a vă întoarce cu un nou sentiment de echilibru.

Cui i se adresează acest program de imersiune?

Această imersiune este destinată celor care doresc să își recapete vitalitatea și să își îmbunătățească rezistența, să își sporească forța și energia. Atractiv atât pentru începători, cât și pentru pasionații de fitness, aceasta va ajuta la îmbogățirea cu noi experiențe și cunoștințe pentru a vă atinge obiectivele.

Beneficii

· Câștigați forță fizică și încredere.
· Obțineți instrumente pentru a vă menține pe drumul cel bun spre obiectivele personale
· Reducerea riscului de boli cronice, a oboselii și a dezechilibrelor legate de stres
• Optimizați nivelul de energie și tiparele de somn.
· Extinderea capacităților și a condiției fizice .
• Stimulează plasticitatea creierului.
· Vă veți simți mai puternici, reenergizați, reechilibrați și mai fericiți.
• Îmbunătățirea nivelului de imunitate și a conexiunii dintre minte și corp.

PROGRAMUL DE IMERSIUNE ENERGIE

PROGRAM DE IMERSIUNE PIELE

Văzând pielea ca o reflectare a sănătății interioare, această imersiune combină îndrumarea nutrițională cu tratamentele artizanale pentru corp și față, pentru a aduce un nou sentiment de încredere și strălucire. Prin hrănirea microbiomului dumneavoastră prin sesiuni culinare personalizate și experiențe specializate, veți fi ajutați să vă recăpătați frumusețea și strălucirea naturală.

Cui i se adresează acest program de imersiune?

Acest program de imersiune se adresează celor care doresc să învețe despre legătura complexă dintre sănătatea noastră digestivă și microbiomul pielii noastre. Potrivit pentru toate vârstele și pentru toate stilurile de viață, ajută la dezvăluirea frumuseții din interior spre exterior, aducând întinerire și revitalizare celulară.

Beneficii

• Reechilibrează microbiomul pielii și reacțiile cutanate legate de stres.
· Obțineți un ten mai curat și o piele cu aspect mai tânăr.
· Reduce deshidratarea și îmbunătățește textura generală a pielii.
• Optimizați obiceiurile nutriționale pentru sănătatea pielii.
• Extindeți capacitatea înnăscută de întinerire a corpului dumneavoastră.
· Învățați o abordare cuprinzătoare a îngrijirii pielii.

PROGRAMUL DE IMERSIUNE PIELE

PROGRAM DE IMERSIUNE
MINTE

Această imersiune se concentrează pe dezvoltarea practicilor de conștientizare pentru a cultiva conștientizarea sentimentelor, gândurilor, senzațiilor corporale și a mediului înconjurător. Printr-o atingere blândă și hrănitoare, experții JOALI BEING vă ghidează prin procesul de construire a atenției pentru a îmbunătăți starea de bine, a depăși stresul și a maximiza performanța și productivitatea. Cufundați-vă în momentul prezent prin practici de pregătire și refacere, sesiuni de terapie prin sunet, tratamente de echilibrare energetică și exerciții de mișcare conștientă, concepute pentru a cultiva vitalitatea, forța interioară și reziliența pentru a naviga prin provocările lumii moderne.

Cui i se adresează acest program de imersiune?

Acest program de imersiune se adresează celor care doresc să învețe și să aplice principiile mindfulness în stilul lor de viață și sunt interesați să învețe cum să obțină mai multă conștientizare și conectivitate cu momentul prezent.

Beneficii

· Atingeți o stare de spirit echilibrată pentru bunăstarea psihologică.
· Învățați tehnici de autocunoaștere, empatie și mindfulness pentru a vă calma și a vă concentra.
• Reduce stresul, previne sindromul de birou și îmbunătățește echilibrul emoțional.
· Optimizează concentrarea, funcția cognitivă și flexibilitatea.
• Vă extinde capacitatea de a vă concentra atenția și vă întărește abilitățile de autocunoaștere.
· Îmbunătățește tiparele de somn.
· Declanșează sentimente de seninătate și împlinire, spre deosebire de reactivitate
și anxietate.

PROGRAMUL DE IMERSIUNE MINTE

PROGRAM DE IMERSIUNE
REECHILIBRAREA
GREUTĂȚII

Înțelegându-vă punctul de plecare personal prin intermediul unei consultații nutriționale integrate și aprofundate, vă va fi trasată călătoria personală, incluzând gătit conștient și sesiuni personalizate de mișcare. Descoperind noi informații, cum ar fi compoziția și forma corpului, postura și echilibrul, precum și rata metabolică, veți dobândi o înțelegere și o apreciere mai profundă a corpului dumneavoastră, pentru a permite o integrare fără efort a noilor obiceiuri în stilul dumneavoastră de viață. Având în centru principiile moderației și echilibrului, această imersiune vă întărește imunitatea și vă sprijină obiectivele de gestionare a greutății.

Cui i se adresează acest program de imersiune?

Acest program de imersiune a fost conceput pentru cei care doresc să își aprofundeze înțelegerea managementului durabil al greutății și să integreze aceste cunoștințe într-un stil de viață pe care să îl mențină fără efort.

Beneficii

• Obțineți performanțe fizice și un tonus muscular mai bune.
· Învățați cum să vă creați obiceiuri alimentare mai sănătoase.
· Îmbunătățiți digestia și sănătatea microbiomului.
• Întăriți sistemul imunitar.
· Reduce balonarea, inflamația, riscul de probleme cronice de sănătate și durerea.
• Obțineți o piele mai catifelată și mai luminoasă.
· Vă crește nivelul de încredere.
• Vă îmbunătățește vitalitatea, echilibrul hormonal și mobilitatea.

PROGRAMUL DE IMERSIUNE REECHILIBRAREA GREUTĂȚII

PROGRAME DE IMERSIUNE JOALI BEING

PROGRAME DE IMERSIUNE JOALI BEING
DIAGNOSTICARE

PROGRAME DE IMERSIUNE JOALI BEING
TRATAMENTE ȘI SESIUNI PRIVATE

SPAȚII TRANSFORMATOARE

Inventive și inspirate, facilitățile de bunăstare expansivă oferă posibilități
infinite de reflecție, mișcare și dezvoltare. Găsiți liniștea profundă a sufletului
sau bucurați-vă de emoția unui nou antrenament plin de energie. Rezonați cu
armoniile vindecătoare ale sunetului sau vă scufundați în bunătatea pură a apei.

 

AREKA

AREKA deschide ușile către experiențe de bunăstare complet imersive, servicii de diagnosticare, programe de învățare, tratamente terapeutice specializate și tratamente alternative de vindecare, precum și facilități de fitness și de recreere specifice pentru fiecare sex.

Aceasta este intrarea în toate spațiile transformaționale.

 

AKTAR este centrul de herbologie al JOALI BEING, inspirat de bucuria piețelor de condimente, în colaborare cu Herba Farm. Oaspeții au posibilitatea de a aborda orice preocupări legate de minte, piele, microbiom și energie cu herbologul rezident, specializat în beneficiile pentru sănătate ale ierburilor și uleiurilor esențiale. Herbologul poate prepara ceaiuri din plante pentru orice fel de afecțiune fizică sau psihică, poate crea creme de corp naturale, șampoane și uleiuri de masaj, precum și poate oferi ateliere de lucru pentru ca oaspeții să învețe despre știința din spatele beneficiilor pentru sănătate ale plantelor și uleiurilor. Oaspeții sunt bineveniți să savureze ceaiuri sănătoase și băuturi energizante naturale, să încerce produse cosmetice naturale și să își achiziționeze propriile ierburi uscate și uleiuri de la magazinul AKTAR.

SEDA

Refaceți-vă echilibrul interior prin armonia vindecătoare a muzicii și a vibrațiilor, într-un spațiu hipnotizant creat de un vizionar al vindecării prin sunet și colaborator al JOALI BEING, Aurelio C. Hammer. Luându-și numele de la originile orientale, reunește bogata tradiție a muzicii clasice și studiile și cercetările academice internaționale în domeniul sunetului, precum și designul și inovația contemporană.

CALEA
SONORĂ
DISCOVERY

Urmați poteca izolată, mărginită de palmieri, până la oaza de terapie prin sunet, care rezonează cu ritmurile naturale ale insulei.

Cu 9 instrumente unice, acest spațiu de vindecare în aer liber a fost conceptualizat de un vizionar al vindecării prin sunet și colaborator al JOALI BEING. Acesta vă oferă posibilitatea de a vă restabili echilibrul interior prin vibrații și sunete armonizante.

CORE

Vă veți eleva experiența de fitness în timp ce explorați diferite modele de mișcare și căi spre bunăstare. Injectați energie proaspătă și echilibru în rutinele de antrenament cu programe de antrenament inteligente, adaptate la obiectivele dumneavoastră personale. Antrenorii de mișcare rezidenți utilizează cele mai recente tehnologii științifice pentru a vă ajuta să depășiți barierele și să creșteți în forță și pozitivitate. Veți stăpâni noi abilități, veți radia de fericire și vă veți simți mai vii pe măsură ce deveniți parte a comunității JOALI.

KAASHI

Onorând tradiția străveche a vindecării prin apă, sala de hidroterapie se inspiră din transformarea fascinantă a unei nuci de cocos din apă sărată într-un fruct delicios.

Experimentați puterile purificatoare ale Banya rusească, exaltarea Saunei Aufguss sau liniștea fericită a terapiilor Watsu, a camerei de deprivare senzorială și a camerei de inhalare a sării.

Simțiți-vă relaxați în hidro-instalațiile specifice pentru fiecare sex.

 

 

SALA OCEAN

Specialiști dedicați vă vor ghida într-o călătorie de transformare în facilitățile extinse deasupra apei și a minții, care includ un pavilion de yoga antigravitațional, un centru de podologie și o platformă de meditație cu vedere maiestuoasă la ocean

 

 

 

CAMERE DE
TRATAMENT

Fiecare dintre cele 39 de camere de tratament este echipată cu un sunet specific, care este aliniat cu frecvențele planetare și în sinergie cu locația camerei pe insulă.

Aceste spații proiectate inteligent potențează pozitivitatea și armonia, fie că sunteți înconjurat de vârfurile copacilor sau vă relaxați deasupra valurilor, vă vindecați cu cristale de cuarț sau vă reechilibrați cu tehnici străvechi de masaj oriental.

 

CENTRUL
EDUCAȚIONAL

Considerând că înțelegerea este cheia creării și menținerii stării de bine, Centrul de învățare de pe insulă oferă o serie de ateliere educaționale și cursuri experiențiale, inclusiv sesiuni cu experți în bunăstare și gastronomie, cu un herbolog și cu un somelier de ceai. Centrul culinar de 66 mp poate găzdui până la șase persoane pentru cursuri interactive de gătit și herbologie, în timp ce Sala de inspirație oferă experiențe educaționale de bunăstare pentru grupuri mai mari.

ARTE CULINARE la JOALI BEING

-BODUFUSHI-

ARTE CULINARE

Artele culinare de la JOALI BEING se concentrează pe o inițiativă „Din pământ pe masă”, promițând trasabilitatea ingredientelor și oferind alimente proaspete, recoltate la nivel local, care sprijină fermele mici și sunt obținute în mod durabil. Toate opțiunile de mâncare și băutură de la JOALI BEING au fost curatoriate de experți cu ajutorul nutriționiștilor retreat-ului, oferind o selecție de arome și gastronomii cu opțiuni culinare sănătoase și îmbietoare. Dacă oaspeții doresc, sunt disponibile sesiuni personalizate de nutriție și recomandări de meniuri create împreună.

Cufundați-vă în vibrația și ritmul spațiilor interactive de luat masa și în cele trei bucătării emblematice din restaurantul FLOW.

Plantae oferă mâncăruri vegetariene și vegane hrănitoare, Su servește preparate pescateriene din ocean la masă, iar B’Well oferă meniul emblematic JOALI BEING.

Pentru gurmanzi, se oferă sesiuni personalizate de nutriție și meniuri create împreună.

 

Situat pe plajă, Mojo este sanctuarul de coastă al retreat-ului, cu o terasă cu trei nivele, fiind un loc ideal pentru a lua masa de prânz și a savura un cocktail la apus lângă piscină. Mojo găzduiește salonul de ceai al JOALI BEIN G, denumit SAI, care servește peste 60 de tipuri diferite de ceaiuri și găzduiește ceremonii de ceai și lecții educaționale cu somelierul de ceai rezident al insulei.

SPAȚII PENTRU WELL-LIVING LA JOALI BEING
-BODUFUSHI-

JOALI BEING este un refugiu multigenerațional și primește oaspeți începând cu vârsta de 14 ani pentru o călătorie de întinerire și bunăstare. Principiile de design biofilic ale arhitecturii JOALI BEING evocă armonia și echilibrul prin consolidarea fluxului energetic al insulei. Fiecare dintre cele 68 de spații gândite pentru un trai benefic oferă piscine private și incluziuni speciale, cum ar fi configurații personalizate de wellbeing-bar, instrumente muzicale de meditație și jocuri de wellbeing.

Caracteristicile tuturor vilelor:

 • Piscină privată
 • Serviciu Jadugar (majordom)
 • Pat king/twin
 • Aer condiționat
 • Sistem audio BOSE
 • Toate vilele au vedere la mare
 • Uscător
 • Perne antialergenice
 • Cutie de valori în vilă
 • Telefon cu mai multe linii cu mesagerie vocală
 • Bar wellbeing cu facilități pentru prepararea de ceai/cafea
 • Telefon IDD și Wifi
 • Duș cu ploaie în aer liber

SUSTENABILITATE

Insula găzduiește unul dintre cele trei sanctuare de conservare a broaștelor țestoase din Maldive, dezvoltat în cooperare cu Olive Ridley Project, precum și un proiect de restaurare a recifului și o pepinieră de corali.

De asemenea, colaborează cu EarthCheck la mai multe inițiative de sustenabilitate pe termen lung, iar infrastructura insulei include o instalație de desalinizare și îmbuteliere a apei, un sistem de colectare a apei de ploaie și de reciclare a apei gri, un concasor și reciclator de sticlă și un tocător de deșeuri vegetale pentru fertilizare.

 

SPORTURI MARINE ȘI
TERESTRE

Înconjurați de peisaje marine vibrante, veți beneficia de itinerarii excepționale pentru a explora și a vă bucura de minunile naturii.

Îmbarcați-vă pe iahturi închiriate sau în excursii cu dhoni și cunoașteți comunitățile locale din Maldive prin experiențe imersive personalizate. Insula luxuriantă oferă, de asemenea, un teren de joacă bogat pentru antrenamente revigorante și rutine de fitness.

Terenurile de tenis bine iluminate sunt gata să găzduiască atât jocuri amicale, cât și meciuri provocatoare

 

OFERTE SPECIALE

Ridicați la un nivel superior următoarea vacanță în Maldive cu colecția noastră de oferte speciale privind bunăstarea, gastronomia și șederile la JOALI BEING. Rezervați unul dintre pachetele noastre de vacanță în Maldive pentru a vă bucura de beneficii exclusiviste în orice moment al anului. Descoperiți Bucuria Imponderabilității pe insula noastră excepțională de bunăstare, unică în regiune.

O CĂLĂTORIE DE TOAMNĂ CĂTRE STAREA DE BINE

Planificați evadarea perfectă de wellbeing în țara verii eterne. Bucurați-vă de până la 30% reducere cu mic dejun zilnic, cină și credite pentru mese în perioada 11 octombrie – 20 decembrie 2023.

SPECIAL FESTIV

Rezervați-vă șederea în perioada sezonului festiv pe prima insulă de bunăstare de acest fel din Maldive. Economii exclusive disponibile între 25 decembrie 2023 și 10 ianuarie 2024, cu mic dejun gourmet zilnic la malul mării.

PRIMĂVARA STĂRII DE BINE

Reîncărcați-vă energia și inspirația pe insula noastră de bunăstare inspiratoare. Rezervați-vă șederea cu 90 sau 45 de zile în avans și economisiți până la 36% din costul șederii. Bucurați-vă de servicii de masă incluse, credite pentru transfer cu hidroavionul și multe altele. Duceți vacanța la un alt nivel rezervând Reședință pe plajă cu 2 dormitoare și piscină.

EXPERIENȚA CU AVION PRIVAT

Începeți-vă retragerea luxoasă la bordul unui avion privat. Acest avion oferă un zbor direct de la Londra la Malé, plecând din terminalul privat exclusiv Harrods de la Aeroportul Stansted.

O VACANȚĂ SPECIALĂ CU PRIETENII SAU FAMILIA EXTINSĂ

Veniți și descoperiți Bucuria Imponderabilității – o senzație de libertate, ușurință și admirație alături de cei dragi. Rezervați trei vile sau mai multe pentru cel puțin patru nopți și bucurați-vă de o gamă de privilegii exclusive la masă, excursii și ședere.

Ce evenimente sunt planificate pentru sezonul festiv la JOALI BEING?

Rezervă până la 31 octombrie 2023 o ședere între 26 decembrie 2023 și 10 ianuarie 2024 și bucură-te de o reducere de 15% la tarifele vilelor. (Cu excepția Wellbeing Beach Residence cu 3 dormitoare și Wellbeing Private Ocean cu 4 dormitoare).

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!