Familie, fitness și bijuterii fabuloase la One & Only Reethi Rah

Familie, fitness și bijuterii fabuloase la One & Only Reethi Rah

Amplasat pe o insulă privată maiestuosă din Atolul Nord Malé, One & Only Reethi Rah este un refugiu preferat de super vedete și a fost votat drept proprietatea numărul unu din Africa și Oceanul Indian de către cititorii suplimentului de călătorie UK Telegraph, Ultratravel. Oaspeții uneia dintre cele 122 de vile și apartamente se pot bucura de o gamă uimitoare de facilități, inclusiv 12 plaje, opt locatii pentru luat masa și primul centru de scufundări PADI National Geographic din Maldive.

Fondat în 2011, Barrecore a devenit unul dintre cele mai cunoscute și apreciate programe de fitness la nivel mondial – susținut de Claudia Schiffer și Jourdan Dunn. Oferind oaspeților posibilitatea de a se antrena în intimitate și izolare totală, One & Only Reethi Rah colaboreaza cu Barrecore pentru a oferi videoclipuri de antrenament la cerere în toate vilele. Cu o durată cuprinsă între 35 și 55 de minute, aceste cursuri virtuale in premiera nu necesită echipament și creează schimbări fizice de durată în doar câteva sesiuni – completând o gamă largă de experiențe de wellness disponibile în cadrul resortului, inclusiv sesiuni de antrenament personal și cursuri de yoga individuale.

One & Only Reethi Rah a lansat o colaborare exclusivă cu marca de bijuterii de lux rusească, Yana. Colecția personalizată, disponibilă doar in resort, prezintă atât piese de bijuterii în stilul direcțional îndrăzneț al Yanei, cât și o gamă distincta de articole de modă – ambele inspirate de natura verde și de viața sălbatică colorată din Maldive. Fondată de Yana Raskovalova în 2011, brandul Yana a crescut pentru a cuprinde mai mult de 7000 de piese atemporale și a obținut recunoaștere internațională, susținută de stelele de pe podiumurile de defilare si de pe marile ecrane.

Extinzându-și deja diversa oferta gastronomică, One & Only Reethi Rah dezvăluie o serie de nopți tematice evocatoare menite să stârnească imaginația și să dea fiori papilelor gustative. Ultimele patru adăugiri includ The Market Night, care ofera preparate vibrante de mâncare de stradă din întreaga lume, inclusiv tacos din Mexic și specialitati de inspirație japoneză; Acoustic Night, in care felurile de mâncare pregatite cu ingrediente locale sunt insotite de muzică acustică live; o seară de Dining Under the Stars, cu fructe de mare premium, grătare și șampanie din plin și Arabian Affair, inspirata de bazarele cu mirodenii parfumate din Orientul Mijlociu, ce incanta cu supe aromate și shaworme decadente.

Creând momente semnificative și amintiri de durată, One & Only Reethi Rah a organizat un program special de patru zile pentru familii. Acest pachet dezvoltat cu grijă combină emoțiile și relaxarea, aventura și evadarea, deoarece generatii diferite își petrec timpul împreună în apă și pe uscat; conversând la masa de cină in restaurantele de clasă mondială ale hotelului și în intimitatea unei vile private. Printre atractiile pachetului se numara plimbări cu jet-ski pentru părinți și copiii mai mari sau snorkelling pentru oaspeții mai mici; explorarea regiunii cu hidroavionul; și, pentru părinți, un moment de răgaz romantic, întrucât un babysitter le tine locul în timp ce ei se delectează cu o cină liniștită la restaurantul de fuziune japonez-peruvian, Tapasake.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!