Forte Village Sardinia, casa ta departe de casa

Un salut cald din a doua ta casa, Forte Village din Sardinia!

Un loc care ramane unic in lume, unde te poti relaxa in deplina armonie cu natura. Locul perfect ca sa revii in forma, sa-ti umpli plamanii cu „sangele verde” din parcul vechi de secole, clorofila si iodul din marea limpede ca cristalul si sa-ti refaci corpul si spiritul, uitand greutatile din ultimele luni. Un loc cu adevarat incomparabil care restabileste pe deplin senzatia de libertate totala, Forte Village se va redeschide pe 27 iunie in maxima siguranta pentru tine si cei dragi, precum si pentru tot personalul statiunii.

In ceea ce priveste siguranta, acesta este singurul resort din lume care va aplica un protocol ce combina doua teste foarte rapide, neinvazive, pe care toti oaspetii le vor face la check-in, la fel ca tot personalul. Testele vor fi efectuate gratuit de catre medici specialisti si vor fi extrem de rapide, creand un mediu cat mai sigur pentru Dvs.. Protocolul este validat de un comitet medico-stiintific format din unii dintre expertii de top din sector si va fi realizat de o echipa de medici specialisti, disponibili in resort 24 de ore pe zi, ce vor folosi echipamente de ultima ora capabile sa garanteze o rata de precizie foarte mare. Aceasta este o investitie importanta pentru Forte Village, avand ca obiectiv principal sa permita oaspetilor o vacanta absolut linistita si in siguranta, dupa o lunga si grea perioada de izolare.

De mentionat ca protocolul a fost „imprumutat” de la echipele de fotbal din Bundesliga, Germania si din seria A din Italia.

Veti trai aici zile de neuitat, bucurandu-va de plaja si soarele cald din Sardinia, intr-un mediu sigur si sanatos de neegalat. Aceasta vacanta va va permite sa redescoperiti placerile mici si mari pe care nu le-am avut de prea mult timp.

De asemenea, puteti profita de beneficiile programului de stimulare a sistemului imunitar, pentru a va imbunatati si intari sistemul imunitar cu ajutorul tratamentului extraordinar conceput special pentru Forte Village de renumitul doctor Ursula Jacob.

Ba mai mult, Sardinia este regiunea care a avut una dintre cele mai mici rate de transmitere ale infectiei, chiar aproape inexistenta in zona in care se afla Forte Village. Cu toate acestea, toate masurile de precautie au fost luate pentru a va oferi cel mai bun nivel de protectie si confort si pentru a va permite sa traiti momente de bucurie, relaxare și seninatate.

Forte Village este mult mai mult decat un brand, un resort sau o destinatie, este „casa ta departe de casa”.

Diversitatea unitatilor de cazare (camere de hotel cu vedere la mare, suite de lux, o colectie de vile private etc.), a restaurantelor, activitatilor in natura, dar si pachetul de tratamente din cadrul Thalasso & Spa, va ofera, astfel, o vacanta personalizata, perfect conceputa pe nevoile si preferintele Dvs.

De altfel, acest resort este si potrivit familiilor cu copii, avand o gama larga de activitati si spatii de joaca, ba chiar un aquapark. Exista posibilitatea de cazare si in vile tip bungalou, spatii special concepute pentru familiile cu copii.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!