Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5*

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa 5* este un adevărat sanctuar tropical, pe insula Silhouette, a treia insulă ca mărime din Seychelles, situata la 20 km nord-vest de Bel Ombre, Mahé.

Fiind singurul resort de pe insula, va veti bucura de un paradis tropical inconjurat de plaje cu nisip alb si munti impaduriti, in care veti putea face drumetii in padurea tropicala sau experimenta snorkeling si scufundari la Eco Center sau sa va delectati cu bauturi si gustari intr-o croaziera romantica la apusul soarelui.

Puteți ajunge pe Silhouette Island de pe Aeroportul Internațional Seychelles (SEZ) sau de la digul Bel Ombrey. Pentru a organiza un pachet de transfer, vă rugăm să furnizați detaliile zborului dvs. cu cel puțin 72 de ore înainte de sosire.

Alegeți călătoria:

• 15 minute de mers cu elicopterul de la aeroport
• 45 de minute cu barca de la digul Bel Ombre
• contactați personalul concierge pentru o barcă privată charter

La doar un minut de mers pe jos de Hilton Labriz se află satul istoric La Passe. Legenda spune că a fost tranzacționat pentru o vioară de familia Dauban în prima jumătate a secolului XIX.

Astăzi, cei 135 de localnici sunt pasionați de conservarea Insulei Silhouette. Clădirea plantației originale Dauban a fost restaurată și găzduiește un muzeu și restaurantul signature al hotelului – Gran Kaz.

Resortul conține 6 vile private, fiecare dintre acestea având terasă privată, zonă de living și vedere tropicală.

• KING GARDEN VILLA

Dispune de pat King-size, vedere spre gradina tropicală, duș în aer liber, acces ușor la plajă; potrivită pentru trei adulti sau doi adulti si doi copii.

KING BEACHFRONT VILLA

Dispune de pat King-size, vedere spre Oceanul Indian, acces direct la plajă, hamac pe plajă; potrivită pentru trei adulti sau doi adulti si doi copii.

• KING BEACHFRONT POOL VILLA

Dispune de pat King-size, vedere spre Oceanul Indian, acces direct la plajă, piscină privată.

• DELUXE KING BEACHFRONT POOL VILLA

Dispune de pat King-size, sun deck cu piscină, vedere panoramică la ocean, biciclete gratuite; potrivită pentru trei adulti sau doi adulti si trei copii.

• KING SANCTUARY POOL VILLA

Dispune de pat King-size, vedere la munte, grădină privată cu pergolă pentru dining, bazin de 116 mp, biciclete gratuite; potrivită pentru trei adulti sau doi adulti si trei copii.

• TWO-BEDROOM SILHOUETTE ESTATE

Dispune de două dormitoare cu pat King-size, o zonă de living mare, piscină și sun deck cu vedere panoramică, acces privat la plajă, transfer cu elicopterul, majordom, bar și altele.

În zona de dining, aveți o multitudine de alegeri:

• CAFÉ DAUBAN

Restaurant pentru familie, cu bufet cu vedere la Oceanul Indian. Bufeturile tematice se schimbă săptămânal și includ mâncare stradală, fructe de mare, mediteraneana, creola, asiatica, indiana și preparate arabesti.

• GRANN KAZ

Cinați în casa restaurată a familiei Dauban – proprietarii insulei în timpul anilor 1800. Situat la o plimbare de cinci minute de hotel, restaurantul îmbină spiritul modern al Seychelles cu patrimoniul englez și francez al insulei.

• LA PIZZERIA & LO BRIZAN BAR

• PORTOBELLO

Portobello este un restaurant sofisticat, cu o atmosferă romantică. Cinați în interior sau pe terasă și vizitați crama pentru cele mai bune alegeri ale somelierului. Cod vestimentar smart-casual.

• SAKURA

Sakura servește specialități asiatice, pe malul mării. Cinați sub lumina lunii, în timp ce bucătarii noștri își arată abilitățile de la bucătăria deschisă și sushi bar-ul.

• TEPPANYAKI

O sărbătoare pentru simțuri!
Meniul oferă fructe de mare proaspete prinse de pescarii locali, saké japonez și deserturi din Sakura.

• 4TH DEGREE

Fructe de mare direct de la grătar.

Aventurati-va în stilul unei insule adevărate cu capturi proaspete, cocktailuri și platouri. Oaspeții cu pachete complete și cu demipensiune beneficiază de o reducere de 20%.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!