Insula Thassos| Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*

Insula Thassos| Vathi Cove Luxury Resort & Spa 5*

Pe o plaja alba, cu apa turcoaz, cristalina, situat suficient de aproape pentru a auzi sunetul valurilor, Vathi Cove Luxury Resort & Spa este o oaza rafinata, estetica.  Intimitatea absoluta și serviciile de inalta calitate pun cap la cap o experiența de petrecere a timpului liber premium intr-un cadru cosmopolit și romantic.

LOCATIE

GRECIA – Insula Thassos

Vathi Cove Luxury Resort &Spa este un hotel care s-a deschis pe 15.05.2021, child friendly, gandit insa in principal pentru adultii care isi doresc o vacanta intr-un resort intim, cu servicii de cea mai inalta calitate.Hotelul dispune de 30 de camere și suite de lux, un spa, un restaurant rafinat cu o vedere uimitoare la marea albastra, un lounge bar de unde puteti admira apusul de soare intr-o ambianța unica și un bar la piscina deschis pe tot parcursul zilei, unde va puteți bucura de vacanta in timp ce va aflați pe șezlongurile confortabile din jurul piscinei incalzite și a plajei.

Copiii sunt acceptati in camera impreuna cu 2 adulti, incepand cu categoría Deluxe Corner Panorama Junior Suite

De ce Vathi Cove Luxury Resort ?

• LOCATIE UNICA PE PLAJA
• INCONJURAT DE O PADURE  VIRGINA DE PIN
• CENTRU SPA & FITNESS MODERN
• FINE DINING CU ACCENT  MEDITERANEAN
• SERVICII DE INALTA CALITATE SI FINISAJE DE LUX

Categorii de camera (total 30 de unitati):

Deluxe Double GV

Spațiu interior aproximativ 33 mp. Camera are paturi king sau twin (toate camerele dispun de saltele confortabile Simmons). Cu o vedere uimitoare și relaxanta la padurea de pini, aceste camere ofera tot confortul si serviciile de lux, precum și un balcon cu mobilier confortabil. Baie cu marmura si dus ce imita ploaia

Deluxe Double SV

Spațiu interior aproximativ 33 mp. Cu vedere panoramica la albastrul nesfarșit al Marii Egee, o camera spațioasa de 33 m2 are o zona de lucru separata, precum și o baie din marmura cu cabină de dus. Camera are un pat king size Dispune de balcon cu o masa și fotolii confortabile.

Deluxe Dublu Jacuzzi

Spatiu interior aproximativ 29 mp. Camera are un pat dublu queen. Cu o vedere uimitoare și relaxanta la padurea de pini, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și un balcon/terasa cu mobilier confortabil și jacuzzi. Baie cu marmura, cu dus cu efect de ploaie, sticla inteligenta si vedere la padurea de pini.

Deluxe Double Private Heated Pool

Spațiu interior aproximativ 33 mp. Camera are un pat king size. Cu o vedere uimitoare la Marea Egee, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și un balcon/terasa spatioasă cu piscina privata incalzita. Baie din marmura cu dus cu efect de ploaie.

Deluxe Junior Suite

Spatiu interior aproximativ 34 mp. Camera are paturi King sau Twin. Cu o vedere uimitoare și relaxanta la padurea de pini, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și un mare balcon/terasa cu mobilier confortabil. Baie cu marmura si dus cu efect de ploaie.

Deluxe Junior Suite SV

Spațiu interior aproximativ 34 mp. Camera are un pat kingsize. Cu o vedere uimitoare și relaxantă la Marea Egee, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și o zona de lucru separată, precum și un balcon/terasa mare, cu mobilier confortabil. Baie din marmură cu duș cu efect de ploaie, cu vedere la mare.

Deluxe Junior Suite with Private Heated Pool

Spațiu interior aproximativ 34 mp. Camera are un pat king size. Cu o vedere uimitoare și relaxanta la Marea Egee, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și un balcon/terasă cu mobilier confortabil.

și piscină privata. Baie de marmura inundata de lumină, cu dus cu efect de ploaie si vedere la mare.

Deluxe Panorama Junior Suite

Spațiu interior aproximativ 34 mp. Camera are un pat King size. Cu o vedere uimitoare și relaxanta la Marea Egee, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și un balcon mare cu mobilier confortabil.

Baie din marmura, cu duș cu efect de ploaie și vedere la mare.

Deluxe Corner Panorama Junior Suite

Spatiu interior aproximativ 39 mp. Camera are un pat king size. Cu o vedere uimitoare, relaxanta la Marea Egee, aceste camere ofera tot confortul și serviciile, precum și un colț mare de relaxare, balcon cu mobilier confortabil

Baie din marmură cu dus cu efect de ploaie și vedere la mare.

Deluxe Corner Suite

Spațiu interior aproximativ 45 mp. Camera are un pat King size. Aceasta suita rafinată, luxoasa, cu un dormitor, cu o camera de zi confortabilă, separată de dormitorul principal, poate oferi momente de relaxare absoluta.

Cu o vedere uimitoare la padurea de pini și o vedere laterala la marea Vathi Cove, acesta are un balcon spatios și baie de marmura, cu dus cu efect de ploaie.

Deluxe Garden Suite private Heated Pool

Spațiu interior aproximativ 45 mp. Camera are un pat king size. Aceasta suita rafinată, luxoasa, cu un dormitor, cu o camera de zi confortabilă, separată de dormitorul principal, are acces la o gradina frumoasă, cu o piscina privata și vedere la marea turcoaz strălucitoare din Golful Vathi.

Deluxe Family Suite

Spatiu interior aproximativ 67 mp. Camera are paturi king size dublu, 2 dormitoare. Aceasta suita rafinata, luxoasa, cu doua dormitoare, cu un living mobilat confortabil, separat de dormitorul principal, pate oferri momente de

relaxare absoluta. Cu o vedere uimitoare la Marea Egee dintr-o parte și la padurea de pini din cealalta, aceste camere destinate familiilor ofera tot confortul si conditii ideale de cazare, precum și un balcon/terasa. Baie din marmura cu duș cu efect de ploaie.

Deluxe Family Suite Private Pool

Spatiu interior aproximativ 70 mp. Camera are un pat king size, 2 dormitoare. Această suita rafinata, luxoasa, cu doua dormitoare, cu un living mobilat confortabil, separat de dormitorul principal, poate oferi momente de relaxare absoluta.

Cu o vedere uimitoare la Marea Egee dintr-o parte și o padure de pini din cealalta, aceste categorie destinata familiilor ofera tot confortul și conditii ideale de cazare, un balcon spatios/terasa cu piscină privata încalzita. 2 bai de marmura cu dus cu efect de ploaie. Duş.

Presidential Suite

Spațiu interior aproximativ 60 mp. Camera are un pat king size. Situata la nivelul superior al complexului, această suita eleganta, cu o cameră de zi separată, ofera o vedere panoramică neingradita la Golful Vathi,

combinand perfect culorile verzi și turcoaz ale apei cristaline a marii. 2 bai cu baie proprie, ambele cu dus cu efect de ploaie si cada de sine statatoare intr-una dintre ele, cu vedere relaxanta la marea albastra fara sfarsit.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!