Intercontinental Maldives – unde timpul se oprește și poveștile se scriu

Acolo unde timpul se oprește

Cu un număr impresionant al animalelor marine, sanctuarul pisicilor de mare, împreună cu o varietate uimitoare de opțiuni pentru a lua cina, Resortul Intercontinental Maldive Maamunagau, oferă un festin, atât pentru privire, cât și pentru papilele gustative.

Fiind primul și singurul resort în întregime club al lanțului Intercontinental, orice oaspete se va bucura de o experiența elevată a serviciilor personalizate.

 Timpul se oprește alături de prestațiile pisicilor de mare, invitând oaspeții să

se adâncească în momentul prezent.

Acolo unde poveștile se scriu

Spații interioare vibrante și confortabile, cu vederi panoramice si acces imediat la apă, își invită musafirii să își trăiască poveștile în reședința cu două dormitoare, amplasată peste apă. Spațiile de divertisment, luminoase și spațioase, echilibrează dorința pentru intimitate și izolare, prin camerele separate cu baie privată.

Potrivită pentru două cupluri sau o familie, această vilă încurajează cinele private în spațiul special amenajat pentru acestea, fiind dotate cu bar pentru snack-uri, iar accesul la relaxare este instant, fie în piscina infinity sau în apa sărată a mării.

Veranda exterioară este perfectă pentru ședințele de bronzare, cât și pentru cinele sau evenimentele în aer liber.

Suprafața:  295 m.p.  |  Ocupare maximă: 4 Adulți

Acolo unde festinurile sunt împărtășite

În calitate de restaurant-semnătură al Intercontinental Maldives, Lighthouse livrează priveliști superbe, dar și un meniu demn de acest titlu.

Oaspeții pot începe cu un cocktail la ultimul etaj al farului, bucurând-se de priveliștea panoramică asupra resortului, dar și de cea a Oceanului Indian.

Coborând etajele, dar crescând în opțiuni, oaspeții se pot bucura de arome dinamice, realizate din cele mai bune ingrediente ale sezonului.

De la aperitive deosebite până la diferite specialități de consome, mâncărurile sunt gătite cu grijă pentru a se potrivi fiecărui gust. Fondantele de ciocolată și deserturile Mojito completează călătoria culinară cu gusturi proaspete și îndrăznețe.

Acolo unde viața marină contează

Resortul Intercontinental Maldive prețuiește cu adevărat viața marină, oferind o varietate de moduri de a participa la inițiativele de conservare a acesteia. Lucrând în colaborare cu Manta Trust din 2019, stațiunea a putut să cerceteze, să educe și să împărtășească descoperiri importante, care contribuie la supraviețuirea acestor giganți blânzi.

Oaspeții se pot apropia de pisicile de mare în timpul unui tur de snorkelling ghidat, aflând despre comportamentele și obiceiurile lor. De asemenea, ei pot învăța cum să identifice, să numească și să adopte o pisică de mare, deoarece fiecare dintre ele se identifică printr-o amprentă unică de pe abdomen, permițând oamenilor de știință să țină evidența.

 Această inițiativă „Name-and-Adopt-a-Manta” vine la pachet cu un an de membru, un pachet de adopție digitală, un nume ales înregistrat și șansa de a sprijini echipa de cercetare Manta Trust.

Acolo unde bunăstarea te așteaptă

La Intercontinental Maldives, de-a lungul anului, trec pragul numeroși instructori ai practicilor de wellness. Pentru a finaliza anul 2022 și a da un start pe cinste lui 2023, sunt programați următorii specialiști:

1 Septembrie 2022 – 28 Februarie 2023: Naturopat by Dr. Vihas Unni

18 Decembrie 2022 – 31 Ianuarie 2023: Masaj uscat by Joao Santos

1 Decembrie 2022 – 28 Februarie 2023: Arta vindecării by Rajeshwari Amol Nerukar

1 Martie 2023 – 30 Aprilie 2023: Eliberare emoțională by Kanlayanee Martthuean (Jang)

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!