Întinderi nesfârșite de nisip la Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa

Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa

Cu întinderi nesfârșite de nisip, scoici strălucitoare și ape azurii, la Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa fiecare zi este o oportunitate pentru experiențe unice și interesante.

 

 

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ SERVA 🎾

Terenul de tenis de clasă mondială de la Zanzibar White Sand Luxury Villas & Spa este de neratat!

Deschis până la ora 22:00 și gratuit pentru oaspeții hotelului, terenul cu iarbă artificială este o ocazie rară pentru toată familia de a-și perfecționa abilitățile de tenis și de a se distra pe cinste!

 

 

SPA-UL SIMȚURILOR

Spa-ul, complet modernizat, are un salon de coafură și de manichiură, o zonă de relaxare exterioară, precum și tratamente corporale și faciale care promit o relaxare infinită și o îngrijire de înaltă calitate pe bază de ingrediente de proveniență locală – pentru o reconectare totală cu sinele natural și cea mai bună versiune a Dvs..

 

 

 

SPORTURI NAUTICE

Învățați kitesurfing într-unul dintre cele mai bune locuri din lume la centrul de kitesurfing, faceți snorkeling cu peștii și delfinii sau bucurați-vă de alunecarea pe apele azurii cu un caiac transparent. Nu în ultimul rând, noua barcă tradițională cu vele (ngalawa) vă va duce să navigați în laguna plajei Paje.

 

 

ROMANTISM DE LA RĂSĂRIT PÂNĂ LA APUS

Cele mai bune dimineți încep cu un mic dejun plutitor în piscina dumneavoastră privată! După ce ați petrecut o zi bucurându-vă de apele Oceanului Indian și de numeroasele activități în interiorul și în afara resortului, relaxați-vă cu o ceremonie Signature Spa în spa-ul privat pentru a vă asigura o seară magică, înainte de a împărtăși o cină romantică pe plajă la lumina lumânărilor.

 

 

DISTRACȚIE ÎN FAMILIE

Ținând cont de micile VIP-uri, au fost concepute experiențe deopotrivă pline de distracție pentru copii și relaxante pentru părinți.

Lăsați echipamentul acasă, deoarece hotelul pune la dispoziție facilități pentru copii de înaltă calitate. În plus față de piscina pentru copii, locul de joacă și sala de jocuri, familiile vor descoperi activități și excursii pentru familii, servicii de îngrijire a copiilor și divertisment live.

 

 

Cele 11 vile de lux (cu unul, două sau cinci dormitoare) includ o piscină privată, o cameră de zi separată, servicii de majordom și 1500 mp de intimitate, înconjurate de grădini tropicale luxuriante.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!