Itinerarii exclusiviste in Scotia

Se spune că toate lucrurile bune vin la cei care așteaptă…

Suntem încântați să vă împărtășim faptul că așteptarea a luat sfârșit, majoritatea locatiilor de lux din Scoția s-au redeschis, punand în aplicare măsuri stricte de igienă si conditii de rezervare și anulare cât mai flexibile, permițându-vă să rezervați cu încredere.

Așteptăm cu toții cu nerăbdare ocazia de a explora minunile Scoției dincolo de granițele locale, acum că restricțiile de călătorie încep să se diminueze până la urmă.

Suntem entuziasmati să vă prezentăm câteva noi itinerarii de lux din Scoția, alături de un circuit rutier scoțian, concentrat pe uimitoarea și retrasa ruta South West Coast 300.

  • Royal Aberdeen – prezintă Castelul Fonab și Marcliffe Hotel & Spa

Lăsând în urmă luminile strălucitoare din Glasgow sau Edinburgh, o călătorie prin Perthshire spre Aberdeen este perfectă pentru a obține o adevărată apreciere a minunii și frumuseții locațiilor mai rurale din Scoția. În această experiență de lux, șoferul dvs. vă va ghida prin câteva locații regale, inclusiv Scone Palace, Perth, Pitlochry, Balmoral Castle și Royal Deeside, destinația finală fiind „Orașul de granit” din Aberdeen. Veti fi cazati la uimitorul Castel Fonab, chiar în afara Pitlochry și The Marcliffe, cel mai luxos hotel din Aberdeen.

  • Coastal Retreat – prezintă Hotelul Crinan și Insula Eriska

Coasta și apele Coastei de Vest a Scoției sunt cu adevărat magnifice. Aici veți experimenta cele mai uimitoare vederi ale țării, veți vizita faimoasele lacuri din zonă și vă veți bucura de prepararea fructelor de mare cele mai renumite din Scoția. Șoferul dvs. vă va întâmpina la sosirea în Glasgow și, după o scurtă călătorie, veți ajunge pe malurile Loch Lomond. În timpul experienței de trei zile, veți călători în continuare la Loch Fyne, veți vizita cel de-al treilea cel mai mare jacuzzi din lume și vă veți bucura de timp liber în localitatea Oban. Înnoptările în hotelul Crinan, pe malurile canalului Crinan și pe propria Dvs. insula privată la Hotelul Isle of Eriska, completează această experiență cu adevărat unică pe malul apei.

  • Castle Retreat – prezintă Castelul Glenapp

Splendoarea unui magnific castel al unui baron scoțian, ascuns în împrejurimile luxuriante din Ayrshire – casa bardului din Scoția, Rabbie Burns – va face ca această experiență de lux inedită sa fie de neuitat. Șoferul personal vă va întâlni la Glasgow și vă veți îndrepta spre coastele Ayrshire, unde veți face check-in-ul la Castelul Glenapp, casa Dvs. pentru următoarele trei nopți.

Pe parcursul șederii dvs., veți avea ocazia să vizitați zonele înconjurătoare și, de asemenea, să vă bucurați de câteva dintre experiențele de lux pe care Glenapp le oferă. De la creșterea albinelor, la prepararea parfumului, la scăldat în pădure, Glenapp are o serie de experiențe unice pentru ca șederea Dvs. aici să fie de neuitat.

Bijuteria ascunsa a Scotiei – Circuitul rutier South West Coastal 300

Urmati drumul mai putin umblat …

NC500 din Scoția a primit numeroase premii binemeritate pentru peisajele și experiențele sale uimitoare, dar știați că Scoția găzduiește nenumarate experiențe uimitoare de călătorie rutieră? Ca parte a acestei colectii de nestemate ascunse, vă vom prezenta una din opțiunile mai puțin cunoscute, dar la fel de uimitoare: ruta South West Coastal 300.

South West Coastal 300 este o călătorie rutieră uimitoare de 300 de mile. Dacă sunteți în căutare de peisaje uluitoare, coaste fermecătoare și lucruri noi de văzut și de făcut, acesta este drumul pentru dvs. Mai mult, este o buclă de 300 de mile, astfel încât să vă puteți alătura în orice moment. Dacă vă deplasați din Anglia, M6 vă va duce în estul regiunii. Din Irlanda de Nord, luați bacul de la Belfast către Cairnryan. Explorați pe două picioare sau două roți, indiferent dacă preferați o plimbare cu bicicleta sau o plimbare liniștită prin pădure, le veți găsi aici. Pasiti pe urmele lui Robert de Bruce, Mary Queen of Scots sau Robert Burns în timp ce explorați istoria bogată a acestei zone.

Bucurați-vă de experiența de călărit pe Blackstone Clydesdales pe plaja Greenan sau navigând în Cornmill Outdoors Center.

Există numeroase trasee de ciclism montan, inclusiv Glentrool, care este ideal pentru familie sau Kirroughtree, care este potrivit pentru toate nivelurile până la piste individuale provocatoare.

Această zonă este un paradis al celor care iubesc plimbarea și aici vă puteți bucura de traseul Mull of Galloway Trail, care însumează 37 de mile sau o parte din Southern Upland Way, care se întinde de la vest la est și insumează 214 de mile.

Rezervația Wildfowl and Wetlands Trust este renumită la nivel mondial ca punctul de oprire a migrației a milioane de păsări, iar Traseul zmeului roșu Galloway merită vizitat.

De la Grădinile Botanice Logan și Parcul Forestier Galloway până la Observatorul Scottish Dark Sky si până la Moat Brae, locul de naștere al lui Peter Pan, sunt asa multe de văzut si experimentat în această regiune a Scoției.

Există o multitudine de castele aici, inclusiv castelul si domeniul Drumlanrig, Castelul Culzean asezat dramatic in varful unei stanci la Maybole și ruinele Castelului Dunskey din Portpatrick. Vizitați Casa lui Robert Burns și Centrul și Muzeul Robert Burns pentru a afla mai multe despre celebrul poet din Scoția.

Începeți călătoria sosind la minunata Knockinaam Lodge de lângă Portpatrick. Această proprietate de 5*, fostă cabană de vanatoare, cuibărită într-un golf privat se bucură de vederi spectaculoase asupra mării irlandeze. Aici a avut loc o întâlnire clandestină între Churchill și Eisenhower, în timp ce plănuiau aterizările din ziua D.

Bucurați-vă de o bucătărie minunată în restaurantul 3 AA Rosette și alegeți dacă stați fie în hotelul principal, fie în cabana cu 2 dormitoare si self-catering Shingle Lodge.

Alternativ, călătoriți mai departe pe coastă și rămâneți la uimitorul castel Glenapp. Cu o moștenire istorică care datează din 1870, acest magnific hotel de cinci stele roșii cu 17 dormitoare oferă o evadare extraordinară. Urcati la bordul barcii castelului Glenapp pentru o croaziera privata pe mare Hebridean Sea Safari Adventure. Chef-ul Dvs. privat va fi de asemenea la bord si va va delecta cu preparate deosebite in timp ce navigati catre insule indepartate si castele de pe coasta.

Echipa de concierge va va pregati o experienta luxoasa de glamping in salbaticie pentru a savura o cina memorabila sub cerul instelat.

Suntem aici pentru a vă susține in orice planificare de vacanță scoțiană. Știm că va merita așteptarea!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!