JOALI – Unde arta se întâlnește cu natura

Unde arta se întâlnește cu natura

Explorarea și transformarea îi așteaptă pe oaspeți la JOALI. Proprietatea inspiră curiozitate, fiind amplasată în mijlocul lagunelor, influențată de natură și împodobită cu o colecție de lucrări de artă internaționale și locale. JOALI salută și încurajează oaspeții să se imerseze în împrejurimi pentru a se reconecta, reînnoi și întineri. Inspirația vine de la pământul însuși, influențând experiențele culinare, programele creative imersive și activitățile recreative. Aici se găsește adevăratul sens al luxului, în spațiul în care arta se întâlnește cu natura.

Rafinament artistic

Oaspeții sunt întâmpinați cu o combinație de confort și cultură atunci când stau la JOALI. Reședința Ocean cu trei dormitoare este situată la capătul debarcaderului pe apă și este formată din trei clădiri conectate, fiecare cu propriul dormitor principal și două piscine infinite. Structura de lux-rustic, adăpostește tavane înalte și podele de nisip, imitând mediul înconjurător. Cărți și piese de artă semnificative (disponibile pentru cumpărare) sunt amplasate cu gust în întreaga vilă, cu un espressor vintage, combinația perfectă între cultură și cafea. Toate produsele de baie și săpunurile sunt vegane, organice și fără substanțe chimice, alăturate unui halat în stil kimono Ardmore drapat, care adăuga amănunte tipice unei vieți fine.

 Caracteristici: 400 mp interior, 990 mp exterior, 3 camere, spa privat

Arta transformării

Filosofia „joie de vivre” a JOALI este exprimată în arhitectura sa, în estetica operelor de artă și prin oportunitățile sale captivante pentru oaspeți de a fi prezenți în moment. O hartă artistică este oferită oaspeților pentru a începe un tur autoghidat în jurul insulei, fiecare apreciind lucrările în propriul ritm. Pe lângă un tur de artă în acest sezon festiv, stațiunea oferă ateliere și cursuri pentru a trezi artistul interior al fiecărui oaspete. Artizanii dornici pot experimenta cu roata olăritului și pot descoperi lumea ceramicii. Cina Canvas of Joy din 27 decembrie invită oaspeții să ia masa și să decoreze pânza oferită, inspirată de mâncarea și starea de spirit a serii. S-ar putea chiar să învețe arta străveche a tirului cu arcul, încercându-și mâna și ochii cu arcul cu săgeți.

Arta culinară

JOALI este fuziunea supremă între artă și gastronomie. Cu un total de cinci restaurante, o bucătărie interactivă privată și o sală de mese, complexul încurajează oaspeții să se cufunde pe deplin în călătoria lor culinară. Cu bucătari cu stele Michelin în calitate de consultanți alimentari și o colecție de premii și distincții culinare între locații, stațiunea garantează excepționalul. JOALI se bucură de sezonul sărbătorilor exprimându-și înțelegerea artelor culinare cu o gamă largă a gastronomiei globale:

22 decembrie: Sărbătoarea Oceanului la Vandhoo

24 decembrie: Art of Umami (Bucătăria japoneză) la Saoke

25 decembrie: Expresii de homar la Bellinis

28 decembrie: Magia Mediteranei la TUH’U

03 ianuarie: Curs de cocktail Vibrant Concoctions & Potions la Mura Bar

 

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!