JOALI – Unde arta se întâlnește cu natura

Unde arta se întâlnește cu natura

Explorarea și transformarea îi așteaptă pe oaspeți la JOALI. Proprietatea inspiră curiozitate, fiind amplasată în mijlocul lagunelor, influențată de natură și împodobită cu o colecție de lucrări de artă internaționale și locale. JOALI salută și încurajează oaspeții să se imerseze în împrejurimi pentru a se reconecta, reînnoi și întineri. Inspirația vine de la pământul însuși, influențând experiențele culinare, programele creative imersive și activitățile recreative. Aici se găsește adevăratul sens al luxului, în spațiul în care arta se întâlnește cu natura.

Rafinament artistic

Oaspeții sunt întâmpinați cu o combinație de confort și cultură atunci când stau la JOALI. Reședința Ocean cu trei dormitoare este situată la capătul debarcaderului pe apă și este formată din trei clădiri conectate, fiecare cu propriul dormitor principal și două piscine infinite. Structura de lux-rustic, adăpostește tavane înalte și podele de nisip, imitând mediul înconjurător. Cărți și piese de artă semnificative (disponibile pentru cumpărare) sunt amplasate cu gust în întreaga vilă, cu un espressor vintage, combinația perfectă între cultură și cafea. Toate produsele de baie și săpunurile sunt vegane, organice și fără substanțe chimice, alăturate unui halat în stil kimono Ardmore drapat, care adăuga amănunte tipice unei vieți fine.

 Caracteristici: 400 mp interior, 990 mp exterior, 3 camere, spa privat

Arta transformării

Filosofia „joie de vivre” a JOALI este exprimată în arhitectura sa, în estetica operelor de artă și prin oportunitățile sale captivante pentru oaspeți de a fi prezenți în moment. O hartă artistică este oferită oaspeților pentru a începe un tur autoghidat în jurul insulei, fiecare apreciind lucrările în propriul ritm. Pe lângă un tur de artă în acest sezon festiv, stațiunea oferă ateliere și cursuri pentru a trezi artistul interior al fiecărui oaspete. Artizanii dornici pot experimenta cu roata olăritului și pot descoperi lumea ceramicii. Cina Canvas of Joy din 27 decembrie invită oaspeții să ia masa și să decoreze pânza oferită, inspirată de mâncarea și starea de spirit a serii. S-ar putea chiar să învețe arta străveche a tirului cu arcul, încercându-și mâna și ochii cu arcul cu săgeți.

Arta culinară

JOALI este fuziunea supremă între artă și gastronomie. Cu un total de cinci restaurante, o bucătărie interactivă privată și o sală de mese, complexul încurajează oaspeții să se cufunde pe deplin în călătoria lor culinară. Cu bucătari cu stele Michelin în calitate de consultanți alimentari și o colecție de premii și distincții culinare între locații, stațiunea garantează excepționalul. JOALI se bucură de sezonul sărbătorilor exprimându-și înțelegerea artelor culinare cu o gamă largă a gastronomiei globale.

OFERTE SPECIALE

Ridicați la un alt nivel următoarea vacanță în Maldive cu colecția noastră selecționată de oferte speciale la șederi, servicii gastronomice și activități pentru copii la JOALI Maldives. Rezervați unul dintre pachetele noastre de vacanță în Maldive pentru a vă bucura de beneficii exclusiviste în orice moment al anului. Descoperiți viața insulei în toată splendoarea sa la retreat-ul nostru de lux, un paradis al artei, răsfăț și aventură.

TOAMNA BUCURIEI

Porniți într-o aventură de toamnă în Insula Bucuriei. Petreceți-vă vacanța între 11 octombrie și 15 decembrie și bucurați-vă de economii de până la 25%, cu mic dejun somptuos zilnic, cină, credite pentru servicii de masă și multe altele.

OFERTA SPECIALĂ PENTRU VILĂ PE APĂ

Rezervați șederea în perioada sezonului festiv în cele mai rafinate vile peste apă din Maldive, cu piscină privată. Economii exclusiviste disponibile între 25 decembrie 2023 și 10 ianuarie 2024, cu mic dejun gourmet zilnic la malul mării.

BUCURIA PRIMĂVERII

Experimentați bucuriile primăverii. Rezervați-vă șederea cu 90 sau 45 de zile în avans pentru cel puțin trei nopți și obțineți o reducere de până la 32% la ședere. Bucurați-vă de servicii de masă incluse, credite pentru transfer cu hidroavionul și multe altele. Duceți la un alt nivel vacanța rezervând o Reședință cu 2 Dormitoare.

OFERTĂ DE CUMPĂRARE ÎN AVANS CU DEMIPENSIUNE

Rezervați cu 45 sau 90 de zile în avans un sejur de cel puțin trei nopți și primiți o reducere de până la 37%. Petreceți vacanța între 11 mai și 10 octombrie 2024 pentru a vă bucura de mic dejun zilnic, cină cu trei feluri de mâncare și multe altele.

EXPERIENȚA CU AVION PRIVAT

Începeți-vă retragerea luxoasă la bordul unui avion privat. Acest avion oferă un zbor direct de la Londra la Malé, plecând din terminalul privat exclusiv Harrods de la Aeroportul Stansted.

EVADARE DE VIS

Vă așteaptă o poveste fermecătoare pentru dvs. și cei dragi. Rezervați trei vile sau mai multe cel puțin patru nopți și bucurați-vă de o gamă de privilegii exclusive la masă, excursii și ședere.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!