Maldive pentru vegetarieni

Descoperiti resortul de smarald – Emerald Maldives, o locatie ideala si pentru vegetarieni

Think green! Viata sanatoasa si protectia mediului inconjurator sunt unele din cele mai discutate subiecte ale anilor trecuti, insa iau amploare mai cu seama in 2021. De cand veganismul si vegetarianismul au devenit din ce in ce mai populare, proprietatea de 5* Emerald Maldives Resort & Spa, membru TheLeading Hotels of The World, a implementat un meniu dedicat in restaurantele si barurile sale. Sunt astfel disponibile atat mocktails noi din plante, cat si numeroase optiuni vegane si vegetariane, ce ofera oaspetilor o selectie larga de ingrediente de calitate inalta, precum un Mango Mule racoritor sau un surprinzator Passion Fruit Daiquiri. Cafenele theSunset si Sunrise au un colt verde, ce permite clientilor sa se joace cu diferite gusturi si arome si sa savureze sucuri si smoothie-uri personalizate.

Restaurantul premiat Amazònico ofera optiuni precum Jardin Quemado Salad si Chilean Salad. La AquaRestaurant, exista un colt verde ce ofera Vegan Pumpkin Soup preparata din legumele crescute local chiar la Emerald Maldives. Asiatique Restaurant propune Makisushi si Vegan Fried Rice, in timp ce the BeachGrill ofera specialitati precum Chilled Tomato Gazpacho si Penne Al Pesto. Gurmanzii vor aprecia variante vegetariene deosebit de savuroase precum Porcini Mushroom Risotto si Veggie Burger. Iar cei care se dau in vant dupa deserturi, vor fi incantati cu siguranta de delicatese precum Vegetarian Pandan Pannacotta, delicioasa Green Tea Crème Brulèe sau Vegan Orange Cake si Blueberry Cake.

Emerald Maldives Resort & Spa ofera posibilitatea de a va pregati un incredibil mic dejun vegan plutitor care vi se va aduce in vila si pe care il veti savura in intimitatea propriei piscine, in timp ce admirati laguna spectaculoasa din mijlocul Oceanului Indian. Acest mic dejun sanatos va va incanta cu budinca de chia si migdale, salate de fructe, paine proaspata, sos special de avocado, sucuri de fructe exotice si ceaiuri de plante, pline de vitamine si antioxidanti, care va vor stimula sistemul imunitar.

Prin selectarea ingredientelor de cea mai buna calitate, produse local, resortul pune pe primul plan starea de bine a oaspetilor si in acelasi timp isi respecta una din valorile fundamentale, sustenabilitatea, esentiala pentru prezervarea biodiversitatii si ecosistemului maldivian.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!