Marea Migratie la Four Seasons Safari Lodge Serengeti

Serengeti ramane unul din cele mai extinse teritorii de pasune de pe pamant, iar una din ultimele migratii intacte ale planetei, miscarea anuala a ierbivorelor de-a lungul ecosistemului Serengeti-Mara este discutabil cel mai impresionant spectacol al lumii naturale. In fiecare an, aproximativ 1.3 milioane wildebeest, 200,000 zebra si 500,000 gazele Thompson se deplaseaza prin ecosistemul Serengeti – peste 2 milioane de animale in total.

Ciclul continuu al Marii Migratii inseamna ca ierbivorele sunt mereu in miscare, fara inceput sau sfarsit, ele se afla intr-o continua cautare a hranei.

In perioada iunie – august, mase dense de wildebeest se pregatesc sa traverseze raul Grumeti si de obicei in august, migratia ajunge in capatul nordic al parcului.

Locatia unica a lodge-ului, chiar in inima Parcului National Serengeti, va ofera o incredibila oportunitate de a fi parte a acestei scene spectaculoase.

Iata unul din ultimele video-uri:

OFERTA SPECIALA – A 4 A NOAPTE GRATUITA 

  • Pentru minim 3 nopti consecutive, a 4 a noapte e din partea casei
  • Intotdeauna pachetul include: 3 mese pe zi si bauturi, inclusiv vinurile casei, bere locala si bauturi spirtoase, precum si un credit pentru spalatorie.
  • Valabilitate: pana la 30 Iunie 2021

Aventurati-va in inima celei mai apreciate rezervatii naturale din lume, in care Big Five – leul, leopardul, bizonul, elefantul si rinocerul – alearga liberi intr-un peisaj nesfarsit si neatins. Asezat pe o serie de platforme elevate si poteci, chiar langa un loc de adapare a animalelor, lodge-ul este locatia perfecta in care puteti privi o familie de elefanti ce se opreste pentru bautura de dimineata in timp ce si Dvs. va savurati cafeaua pe balconul privat al camerei. Sub protectia constanta a triburilor locale Maasai, veti face safari-uri spectaculoase in savana sau veti admira animalele de la inaltime plutind pe deasupra cu balonul cu aer cald.

Indiferent cum va veti petrece ziua, Spa-ul va va astepta sa va rehidratati, refaceti si reenergizati pentru urmatoarea aventura.

In mijlocul Parcului National Serengeti, cele 5 vile individuale cu piscina va vor oferi refugiul perfect pentru o aventura de safari de neuitat. Puteti alege vile cu 1, 2 sau 3 dormitoare, toate oferind privelisti panoramice incredibile catre campiile Serengeti. Din casa dvs. de safari veti descoperi fauna si natura celui mai cunoscut sanctuar de viata salbatica din Africa.

EXPERIENTA UNEI VILE PRIVATE

Avand intrari private, puteti petrece un sejur intim si privat in interiorul vilei sau va puteti bucura si de toate facilitatile lodge-ului, restaurantele si activitatile recreationale. Alegerea va apartine!

ASISTENT PERSONAL

La datorie in orice moment al zilei, un asistent personal dedicat se va ocupa de toate cerintele Dvs. si facilitatile vilei.

DINING PERSONALIZAT

In timp ce toate restaurantele Lodge-ului va stau la dispozitie, aveti si posibilitatea de a cina in vila, dupa o intalnire prealabila cu chef-ul Lodge-ului ce va va pregati meniuri customizate pentru orice preferinta. Printre experientele de dining se numara si o cina barbecue in savana sau o cina pe marginea piscinei pe terasa Maji.

PRIVELISTI NEINTRERUPTE CATRE SAVANA

Va veti delecta cu privelisti spectaculoase catre Serengeti din piscina Dvs. private infinity si din spatioasa zona de locuit. Vila Prezidentiala dispune in plus de propria sa fantana de adapare pentru si mai multe oportunitati de a admira fauna salbatica din confortul propriei vile.

Contactati-ne pentru personalizarea vacantei Dvs. exclusiviste la Cannes si beneficiati de ofertele speciale si early booking!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!