Noutăți de la Shangri-La Singapore

Shangri-La Singapore

Suntem încântați să împărtășim faptul că Shang Palace, restaurantul cantonez de fine dining din Shangri-La Singapore, a primit prima sa stea Michelin în septembrie 2021. Acest râvnit premiu este mărturia angajamentului echipei culinare în susținerea celor mai înalte standarde și oferirea de experiențe excepționale turiștilor, în ciuda unui an provocator.

În altă ordine de idei, Singapore a desfășurat în mod constant programul de vaccinare COVID-19. Până în prezent, peste 80% din populație a primit două doze de vaccinuri. La Shangri-La, s-au adoptat o serie de standarde de siguranță îmbunătățite și acum dispune de o forță de muncă vaccinată in numar foarte mare, ca parte a efortului neîncetat de a oferi oaspeților cel mai sigur mediu posibil.

Privind în viitor, anticipăm cu nerăbdare două evenimente importante care se sărbătoresc aici, reflectând bogata țesătură culturală a statului insulă cosmopolit. Diwali, care are loc pe 4 noiembrie, este festivalul luminii și le dorim celor care îl comemorează un sezon luminos și plin de culoare. Craciunul aduce ca de fiecare dată un eveniment și un meniu gastronomic speciale pentru a marca această perioadă minunată a anului.

Shangri-La Singapore

O stea Michelin pentru palatul Shang

În timp ce își marchează Jubileul de Aur în acest an, Shang Palace a primit un cadou special de ziua de naștere: o stea Michelin de la Michelin Guide Singapore 2021. Premiul demonstrează capacitatea echipei sale de a onora eleganța, bogăția și dinamismul bucătăriei cantoneze, ținând cont în același timp și de preferințele culinare din zilele noastre.

„Recunoașterea din partea Ghidului Michelin este o dovadă a muncii grele, a muncii în echipă, a pasiunii și a măiestriei divine pe care o demonstrează echipa de la Shang Palace. De fapt, oricine vizitează restaurantul știe să se aștepte la prezentări culinare realizate cu meticulozitate, asociate cu excelența serviciilor de cinci stele. Crearea acelei magii a fost întotdeauna scopul nostru în ultimii 50 de ani și suntem încântați să continuăm să îmbogățim experiența oaspeților noștri pentru mulți ani de acum înainte ”, a declarat Allen Khoo, Resident Manager la Shangri-La, Singapore.

Cultivarea creativității și îngrijirii de sine la copii

Shangri-La din Singapore a lansat prima tabără pentru copii organizată într-o unitate hotelieră din țară. Family Playcation Wellness Camp este un amestec pur de distracție, auto-îngrijire și activități conduse de experți, cu rezultate specifice in învățare pentru cei mici, într-un pachet cu un sejur de trei zile/două nopți într-una din noile camere Garden Wing Deluxe Family Terrace, incluzând o sesiune de artă abstracta, scriere creativă și activitate de povestire și vânătoare de mistere dincolo de terenul hotelului. Având copiii pe mâini bune, părinții pot avea ocazia să se relaxeze la piscină sau la Chi, The Spa.

Shangri-La Rasa Sentosa, Singapore

Cină sub cerul instelat

Singura stațiune de pe malul mării din Singapore aduce o noua experiență în aer liber: o cină intimă pe balcon în timp ce vă bucurați de vederi magnifice ale apusului soarelui peste Marea Chinei de Sud. Pe măsură ce stelele apar, savurați feluri de mâncare special elaborate, cu elemente culminante precum specialitatea semnătura, placată cu aur de 23 de carate. Indiferent dacă marcați o ocazie romantică cu o persoană specială sau sărbătoriți cu un prieten bun, aceasta promite să fie o experiență liniștită în intimitatea propriei camere.

Relaxează-te în așteptarea conformității testului PCR

Organizați în curând o călătorie în Singapore? Shangri-La Rasa Sentosa din Singapore este încântata să întâmpine oaspeții internaționali care vizitează țara în cadrul sistemelor Reciprocal Green Lane / Fast Lane (RGL), Air Travel Pass (ATP) sau Vaccinated Travel Lane (VTL). Conceput pentru vizitatorii care trebuie să rămână în izolare timp de 48 de ore până când se obține un rezultat negativ al testului COVID-19 PCR, pachetul include o cameră Deluxe cu vedere la mare, cu balcon privat, transfer cu limuzina de la aeroport într-un MPV Elgrand sau Toyota Alphard și un credit de 100 SGD pe noapte ce poate fi folosit la servirea meselor. Nu treceți cu vederea și asigurarea medicală de urgență COVID-19 gratuită și facilitățile de bun venit cu tematică locală!

JEN Singapore Orchardgateway

Cum se poate întâlni estul cu vestul

Singapore întruchipează perfect spiritul diversității globale cu nenumăratele sale etnii și culturi care alcătuiesc țesătura sa națională. Se manifestă prin varietatea de gastronomii disponibile – ceva cu care JEN Singapore Orchardgateway se poate identifica. Printre meniurile speciale de luat la pachet este Fusion Set: East Meets West, care conține o gamă largă de specialități din fructe de mare preparate cu tehnici frecvent întâlnite în bucătăriile asiatice și occidentale.

JEN Singapore Tanglin

Sărbătoare cu familia și prietenii

Singaporezii își iubesc mâncarea și este ușor de văzut de ce. Departe de a fi singulară, bucătăria locală este în schimb o experiență cu mai multe fațete, în mare măsură definită de cele patru influențe dominante din China, Malaezia, India și din Occident. Recunoscând acest lucru, JEN Singapore Tanglin prezintă 12 meniuri de luat la pachet care demonstrează amploarea diversității culinare din Singapore. Sunt evidențiate mâncăruri iconice din fiecare etnie, alături de semnăturile bucătarului și reinterpretări unice ale specialităților clasice locale.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!