Noutati la Vakkaru Maldives

Vakkaru introduce noi facilități și experiențe îmbunătățite pentru 2022

Vakkaru Maldives este încântat să dezvăluie o serie de experiențe noi și facilități îmbunătățite pentru 2022. Aceste noi oferte sunt concepute pentru a îmbunătăți și mai mult călătoria oaspeților în sanctuarul privat al insulei în timpul sezonului festiv care urmează.

Padel Tenis

Un teren de padel tenis de ultimă generație este programat să se deschidă în decembrie, pentru a-i ține atenți pe pasionații de sport. În plus, terenul de tenis a fost recent reamenajat de către profesioniști.

Pavilionul de yoga

Un nou pavilion de yoga va fi, de asemenea, a fost introdus pe plaja Vakku pentru sesiunile de yoga la apus. Acest lucru se combină bine cu tratamentele de răsfăț de la Merana Spa pentru cei care caută o bunăstare generală.

Îmbunătățiri culinare

În decembrie, popularul Lagoon Bar va adăuga un pic de sclipire în meniul său prin adăugarea unei noi mese teppanyaki care poate găzdui până la 10 invitați. Acesta este locul perfect pentru vizionarea apusului de soare pe insulă.

O masă nou instalată, cu o capacitate de până la 10 oaspeți, oferă un spațiu liniștit pentru o nouă experiență de la fermă la masă la Grădina organică. Oaspeții își pot alege propriile ierburi și legume pentru salate, în timp ce bucătarul-șef pregătește fructe de mare proaspăt prinse din ocean.

Oaspeții vor beneficia de asemenea de tarife speciale la pachetele de bauturi, precum și pentru suplimentele pentru pensiune completă.

Sezonul festiv aurit si sclipitor

În 2022, Maldive va sărbători Anul Jubileului de Aur al Turismului, împlinindu-se 50 de ani de la înființarea industriei turismului pentru această națiune insulară. Pentru a marca acest reper special, Vakkaru Maldive va da startul sărbătorilor festive de sfârșit de an cu un program tematic „Sclipici și aur”, care reflectă moștenirea, cultura și mediul bogat din Oceanul Indian. Contactați-ne pentru programul detaliat!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!