O locatie secreta de evadare in Muntenegru – VILLA GEBA Boutique Hotel 5*

Muntenegru este o adevărată minunăție a naturii. A devenit o destinație prețioasă, în special datorită celebrului golf Kotor, țărmul său punctat cu sate pescărești și insule mici, ca să nu mai vorbim de lacurile și munții impunători.

După cum spunea Karl Lagerfeld: „Nimic nu este mai modern decât Antichitatea”… Maxima designerului de modă descrie perfect Villa Geba, o reședință contemporană de pe țărmurile Adriaticii. Între cerul albastru și peisajul sălbatic, priveliștea de aici este impresionantă. Locația este perfectă pentru a vă reconecta la ceea ce contează pentru voi! Pentru noi, decorul perfect spune o poveste, este indraznet, găsește echilibrul și menține armonia. Aici, fiecare element pare a fi scos din trecut și reinventat în mod natural, oferind ambianței minimaliste a locației o notă de eleganță chic. În ciuda influențelor arhitecturale distincte ale unității, acesta integrează perfect împrejurimile sale fără a le modifica în niciun fel. Experimentează o adevărată ascunzătoare de lux, pierde-te în cadrul paradisiac și lasă-ți visele să devină realitate.

După această perioadă dificilă pentru toți, a venit momentul să ne gândim încă odată la plăcerile vieții! Bucuria de a călători, răsfăța și a aprecia momente de frumusețe și liniște! Un program dulce pentru a vă reconecta la ceea ce este esențial!

Este provocarea echipei să vă întâmpine în paradisul acesta, între munți și mare, cu măsuri sanitare actualizate, pentru ca dvs. să vă bucurați de un serviciu atent, dar discret, cu o minte liniștită pentru a vă odihni și reîncărca în acest mediu uimitor.

Pentru un weekend sau mai mult … vino să descoperi Muntenegru, o escapadă unică unde regăsești frumusețea sălbatică a coastei, divertisment si actiune in Budva, situri UNESCO exceptionale, comorile tarii… u

La Villa Geba aerul este pur și legătura cu natura este esențială!

Ce mai e nou la Villa Geba:

  • Implementarea de măsuri sanitare adecvate în apărarea împotriva COVID-19 pentru a primi oaspeții și prietenii în liniște deplină.

  • Crearea grădinii ecologice unde lăstarii proaspeți, ierburile și legumele inspiră și vitalizează mâncărurile servite în restaurantul nostru Muse.

  • Restaurant Muse Muse – Pentru toate rezervările făcute online pentru Restaurant Muse, discount de 15% din totalul facturii.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!