Oberoi Beach Resort, Al Zorah – Lider în luxul din Orientul Mijlociu

Oberoi Beach Resort, Al Zorah – Lider în luxul din Orientul Mijlociu

Oberoi Beach Resort, Al Zorah: Lideri în luxul din Orientul Mijlociu

Descoperiți secretele naturale ale Emiratelor Arabe Unite și experimentați The Oberoi Beach Resort, Al Zorah, înconjurat de mangrove, plaje și lagune. Locația sa în afara orașului se pretează la relaxare, explorare și reflecție în lux, înconjurat de natură. Activitățile în aer liber sunt încurajate cu opțiuni de paddleboarding, caiac, golf și explorarea pădurii naturale de mangrove. La 25 de minute de aeroportul din Dubai, stațiunea oferă o izolare pură, învăluită în interioare de designer și arhitectură elegantă, proiectată cu grijă de arhitectul și designerul italian Piero Lissoni.

Contactați-ne pentru a experimenta luxul Orientului Mijlociu la The Oberoi Beach Resort, Al Zorah!

De ce să rezervi: Caracteristici unice

Stil și caracter

Mobilierul scandinav, ușile sculptate în stil antic și arhitectura italiană contemporană vă întâmpină în acest hotel modern. Ușile și ferestrele din sticlă din podea până în tavan invită fluxurile de lumină, precum și la peisajul exterior. Stațiunea este o oază de liniște și o destinație în sine pentru iubitorii de natură; este înconjurată de un milion de metri pătrați de mangrove verzi și luxuriante și de plaje cu nisip alb.

Cuibărit în natură

Amplasată în pădurile de mangrove protejate, stațiunea se mândrește cu o biodiversitate excepțională și găzduiește peste 65 de specii de păsări. De la experiențe de șoimărit, excursii private de pescuit sau plimbarea pe trasee naturale palpitante, sunteți încurajați să vă cufundați în natură.

Teren de golf de campionat Jack Nicklaus

Bucurați-vă de o partidă de golf pe terenul de golf cu 18 găuri proiectat de Nicklaus, încheind cu o cină pe plajă la Aquario. Traseele imaculate, elementele de apă și cărucioarele de ultimă generație contribuie fiecare la plăcerea acestei experiențe de golf remarcabile.

The Oberoi Spa

Intrați într-un tărâm al liniștii pure cu sesiuni gratuite de vindecare prin sunet sau răsfățați-vă cu o serie de tratamente de wellness rafinate, concepute pentru a întineri mintea, corpul și sufletul la The Oberoi Spa. Tratamentul Regina Egiptului folosește împachetări și săruri din Marea Moartă, împreună cu cea mai pură tămâie și smirnă din natură, permițându-vă să vă simțiți ca niște regii!

Ce este „Hot”: Opțiuni de luat masa

The Oberoi Beach Resort, Al Zorah este locul ideal pentru gurmanzi, cu restaurante de excepție și delicii culinare. Cele 2 restaurante cu baruri adiacente, o bibliotecă și un bar la piscină oferă o varietate de opțiuni și divertisment fără sfârșit. Fiecare creație culinară este prezentată cu îndemânare și fler artistic.

Restaurantul premiat care funcționează toată ziua, Vinesse, servește mâncăruri internaționale rafinate. Puteți lua masa în interior sau în aer liber, alături de priveliști neîntrerupte la ocean; sofisticat într-un stil de design din sticlă care pare să plutească deasupra apelor din jur. Aromele mediteraneene se regăsesc la localul Aquario, situat pe plajă, mobilat cu scaune din răchită și mese din lemn. Pentru iubitorii de cafea, The Library vă așteaptă cu beri proaspete delicioase și produse de patiserie, înconjurați de lucrări de artă și cărți pe care să le savurați pe îndelete.

Unde să stați: Cazare de top

Kohinoor Ocean View Suite cu Terasă Privată

Aceste apartamente, de o eleganță deosebită, oferă un lux suprem și priveliști la fel de luxoase. O cameră de zi spațioasă și o zonă de luat masa separată se extind pe o terasă privată, asigurând că această escapadă cu două dormitoare oferă spațiu, precum și intimitate. Patul king ensuite și camera cu două paturi duble asigură fiecare un confort și o comoditate absolută, precum și vedere panoramică la mare. Vă puteți relaxa în cada mare și independentă, în timp ce priviți oceanul ce se întinde la orizont – definiția beatitudinii.

De la: 900 USD pe noapte, pentru 2 persoane.

Premium Beachfront Villa cu 2 dormitoare și Piscină Privată

Oferind exclusivitate învelită în ultra-lux, aceste vile premium sunt un refugiu pentru un grup de prieteni sau de familie. Interioarele cu plan deschis se extind pe o terasă privată mare prin ușile de sticlă din podea până în tavan, primind exteriorul înăuntru. O piscină privată vă invită să vă scufundați și să visați cu ochii deschiși, cu o zonă de luat masa în aer liber. Acces direct la o grădină luxuriantă și la plaja, cu un duș în aer liber la întoarcere înainte de a intra în baia privată și în camerele cu pat king size și cu două paturi. Vila dispune de trei băi în total, asigurând intimitate și confort pentru toți.

De la: 1.950 USD pe noapte, pentru 2 persoane.

Premium Three Bedroom Garden Villa with Private Pool

Vilele cu trei dormitoare sunt întruchiparea opulenței Oberoi. Primind familii sau grupuri de prieteni pentru o escapadă exclusivistă, fiecare cameră oferă paturi king size pentru confort și patru băi pentru comoditate. Zonele spațioase din interior și exterior încurajează divertismentul, la fel ca și terasa privată, piscina cu temperatură controlată, grădina și zona de luat masa în aer liber. Naturale și elegante, aceste vile vă oferă propria frântură de paradis la malul mării.

De la: 1.800 USD pe noapte, pentru 2 persoane

Când să vizitați: Oferte speciale

Perioada de ședere: Până la 31/03/25

Tip de cameră: Toate camerele, suitele și vilele

 

Includeri în ofertă pentru camere și suite:

– 10% reducere

– Upgrade la demipensiune pentru adulți (toți ocupanții din cameră)

– Copiii beneficiază de gratuitate la demipensiune pe toată durata sejurului

– Upgrade de la camera Premier cu grădină privată la camera Premier cu vedere la ocean cu terasă privată

– Sticlă de vin la sosire

 

Includeri în ofertă pentru vile:

– 10% reducere

– Credit de 200 USD în stațiune o dată în timpul sejurului

– Upgrade la demipensiune pentru adulți (toți ocupanții din cameră)

– Copiii beneficiază de gratuitate la demipensiune pe toată durata sejurului

– Sticlă de vin la sosire

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!