Ocazia perfecta pentru calatori, de a se reconecta cu natura si cu ei insisi

V-ar placea sa va treziti langa o cascada, langa care sa va beti cafeaua?

Pe masura ce viata devine din ce in ce mai haotica, o evadare in natura fara a renunta la comfortul personal, devine din ce in ce mai atractiva. Solutia este glamping-ul!

Glamping (glam camping) ofera modalitati fantastice pentru familii de a experimenta vacante speciale in aer liber in conditii de cazare luxoase, explorand locatii indepartate, putand opta pentru activitati aventuroase, admira privelisti spectaculoase si bucurandu-se impreuna de tot ce are mai bun natura. Glamping-ul ofera o alternativa fantastica de campare fara stresul impachetarii si transportarii echipamentului de camping si fara grija insectelor si facilitatilor comune – transformand camping-ul intr-o experienta de lux.

De indata ce vom putea calatori din nou, merita luata in considerare o vacanta de glamping. Conceptul de road trips va deveni mai frecvent in era post-Covid-19, descoperirea unei destinatii in totala autonomie si flexibilitate poate fi o optiune cautata dupa ce se vor ridica restrictiile. Intimitatea in timpul calatoriei va fi de asemenea mult mai importanta de acum incolo. Teama proximitatii intre oameni si nevoia de a evita locurile aglomerate vor juca un rol important. Turismul in natura si, in mod special glamping-ul, vor permite distantarea sociala, descoperirea si contactul cu natura, de care in ultima vreme nu am mai putut beneficia.

Glamping-ul inseamna structuri de cazare permanente sau semi-permanente localizate in zone deosebit de frumoase – paduri, deserturi, pe malul marii si multe altele. Locatiile de glamping variaza de la corturi in stil safari, corturi platforma, chalet-uri pe malul raurilor, cabane in padure etc – perfecte in orice sezon. Nivelul luxului difera, insa in general comfortul este la un standard ridicat, oferind mai ales privilegiul locatiilor private – facute parca anume pentru distantare sociala.

Africa de Sud gazduieste cateva complexe de glamping deosebite si foarte cautate! Unul dintre ele este proiectul AfriCamps – ce faciliteaza reconectarea cu natura si cu sinele.  AfriCamps ofera corturi de glamping complet echipate in toata Africa de Sud – de la Cape Winelands la Marele Kruger. O astfel de vacanta de glamping ofera activitati unice in aer liber si experiente in cele mai frumoase ferme, domenii si rezervatii.

Atributul lor sunt corturile boutique, facute la comanda, spatioase si complet echipate cu bucatarii excelente, dormitoare confortabile si dusuri spatioase.

Ofera oaspetilor libertate si flexibilitate, apropierea de natura a unei excursii de camping si luxul unui spatiu de cazare frumos cu autogospodarire. Chiar si efortul transportului de alimente poate fi scutit, putand fi organizat la cerere serviciul de cosuri de alimente.

Unele locatii dispun de jacuzzi privat exterior in lemn chiar langa cortul de glamping!

AfriCamps este insa doar una din multiplele variante pentru care puteti opta in functie de itinerariu si nivelul de confort dorit, astfel incat sa va bucurati de o memorabila experienta de glamping, potrivita pentru toate varstele.

Va putem oferi o gama larga de destinatii de glamping si pachete de stiluri diferite de glamping atat in Africa de Sud, cat si in alte locatii inedite din lumea intreaga! Nu ezitati sa ne contactati pentru a va gasi propria idee de experienta de glamping sau pentru sugestii de itinerarii! Va vom asista in organizarea si personalizarea experientei Dvs. ideale de glamping exclusiviste!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!