Pachet Gourmet Epicurian la JW Marriott Mauritius Resort

PARADIS CU O ATINGERE ATENTĂ

JW Marriott Mauritius Resort este un complex de lux de cinci stele, cu 172 de apartamente cu vedere panoramică la Oceanul Indian. Situat în partea de sud-vest a insulei, nisipurile albe și moi ale plajei Le Morne și lagunele de un turcoaz cald creează o atmosferă magică în care spațiile de cazare amenajate generos vă ajută să vă relaxați în mijlocul numeroaselor atracții din Mauritius.

Înconjurat de protejate recife de corali colorați uluitoare și fundalul mărețului munte Le Morne Brabant, un sit al Patrimoniului UNESCO, resortul oferă reconectarea la frumusețea din jur. Savurați o gamă de mese rafinate la unul dintre numeroasele restaurante din stațiune, ce oferă bucătărie mauritiană de inspirație franceză, specialități delicioase din Asia de Sud-Est, selecții japoneze fine, delicatese la grătar și arome tradiționale indiene.

Descoperiți Spa-ul, o experiență care favorizează simplitatea față de complexitate și claritatea asupra misterului, știind că timpul Dvs. este valoros. Pur și simplu relaxați-vă și acordați-vă un moment doar pentru sine.

Explorați sporturi nautice de clasă mondială în apropierea hotelului, inclusiv scufundări, kitesurf și surfing într-una dintre cele mai bune locații de kitesurf din Oceanul Indian, locul „One-Eye”

Locații de dining

 

LE MANOIR DINING ROOM

Savurați bucătăria franceză-mauritiană îmbinând eleganța patrimoniului Manor House, cu o interpretare mondială a aromelor exotice mauritiene, Le Manoir Dining Room oferă o experiență unică à la carte rafinată, un mic dejun tip bufet în fiecare zi și cine tematice bufet săptămânale.

Mic dejun: de la 7.00 la 11.00 a.m.

Cină: 18.30 la 10.00 p.m.

THE BOATHOUSE BAR & GRILL

Bucurați-vă de vederi uimitoare ale lagunei la The Boathouse Bar & Grill. Situat pe plajă, acest restaurant are un meniu de inspirație locală, împreună cu un bar și un decor insular.

Mic dejun: 7.00 a.m.-11.00 a.m.

Prânz: 12.30 p.m. până la ora 15.30

Cina: 18.30 la 10.00 p.m.

FLOATING MARKET

Bucurați-vă de gustul bucătăriei asiatice deliocioase la restaurantul Floating Market, oferind un amestec rafinat de arome thailandeze, malay, vietnameze, indoneziene și singaporeze.

Cina: 18.30 – 10.00 p.m.

ATSUKO

Bucurați-v ă de o experiență culinară liniștit ă la restaurantul japonez din Mauritius. Sinonim cu numele său, care evocă sentimente de calm, seninătate și căldură, Atsuko prezintă bucătărie japoneză proaspătă oaspeților stațiunii.

Cina: 18.30 – 10.00 p.m.

SIMPLY INDIA

Oferind o experiență culina ă unică, bucătarii de la restaurantul Simply India iau mâncăruri tradiționale din toate regiunile țării și adaugă atingeri elegante pentru a vă trimite într-o călătorie culinară prin India.

Cina: 18.30 – 10.00 p.m.

LE MORNE LOUNGE

Situat în conac, cu vedere la piscină. Noaptea, cocktail-uri pline de arome, gustări decadente la bar și divertisment live creeaza cadrul acestui centru social esențial al stațiunii. În timpul zilei, rămâne un paradis liniștit de relaxare. Accentul se pune aici pe excelență, în băuturile spirtoase și whisky-urile de epocă. Barul principal al stațiunii vă poartă într-o călătorie înălțătoare cu cocktailuri sale nutritive.

Deschis: între orele 11.00 și 22.30

 

Pachetul Gourmet Epicurian

Citește mai mult

Numai membrii Clubului Exclusive au acces la conținutul integral al articolelor și la experiențe și oferte exclusiviste! Solicitați înscrierea și vă vom contacta de îndată ce va fi aprobată!

Sunteți deja membru?
Vă rugăm să vă autentificați în cont.

Autentificare

Doriți acces la conținut exclusivist?
Înregistrați-vă pe acest site!

După ce vă înregistraţi, cererea Dvs. va fi trimisă la administratorul site-ului pentru aprobare. Veți primi apoi un e-mail cu instrucțiuni suplimentare.

Prin înregistrarea în Clubul Exclusive sunteți de acord cu abonarea la newsletterul Exclusive Luxury Travel cu noutăți despre destinații, oferte și evenimente speciale.

Inregistrare

You do not have access to this post.
error: Content is protected !!