Pachetul romantic suprem la Milaidhoo Island in Maldives

Aici se scriu poveștile de dragoste

La Milaidhoo Island Maldives există ceva special pentru fiecare nou capitol din povestea de dragoste a unui oaspete. În acest paradis retras, nisipos, se creează momente prețioase, pe măsură ce vizitatorii se pierd într-o lume de liniște intimă – înconjurați de un recif de corali în inima Rezervației Biosferei UNESCO.

Pentru un angajament cu adevărat extraordinar, oaspeții de pe insula Milaidhoo pot apela la un specialist în romantism insular. Acest expert dedicat dragostei poate, cu o notificare prealabilă, să creeze o experiență care va dainui pentru totdeauna – de la o plajă la lumina lumânărilor sub cerul orbitor al unei nopti pline de stele până la o insulă pustie, unde marea întrebare este pusă pe o coloană sonoră natural, liniștitoare, de valuri. Fie că este vorba de o sticlă de șampanie pentru a scoate in evidență sau de un spectacol de artificii pentru a impresiona, fiecare detaliu poate fi reglat fin, lăsând oaspetele doar să se așeze in genunchi.

Pachetul perfect de lună de miere la Milaidhoo nu numai că oferă oaspeților îndrăgostiți posibilitatea de a scăpa și de a se relaxa în luxul suprem, dar oferă o serie de surprize romantice cu adevărat excepționale. Cuplurile pot numi o stea și pot primi un certificat cu coordonatele ei ca o dovadă permanentă a casatoriei lor. De asemenea, la sosire, veti primi un tort special Signature creat de bucătarul sef și, mai târziu, o cină privată cu trei feluri la lumina lumânărilor pe puntea vilei.

Iar un tratament spa gratuit de 60 de minute pentru două persoane este ocazia perfecta de a vă bucura de relaxare!

Desigur, planurile se pot schimba și ținând seama de complexitatea si permanenta schimbare a călătoriilor internaționale, Milaidhoo extinde eligibilitatea pentru beneficiile pachetului de luna de miere până în decembrie 2021 pentru toate cuplurile proaspăt căsătorite, inclusiv pentru cei căsătoriți în 2020 care nu au putut călători. *

Începând cu ianuarie 2021, oferta este doar pentru aceia care rezervă pachetul pentru luna de miere și pentru minim patru nopți. Pachetul „Perfect Honeymoon” este destinat doar cuplurilor care călătoresc în termen de șase luni de la data nunții lor.

Cu un bebeluș pe drum, există și mai multe motive pentru a se răsfăța și, cu pachetul Milaidhoo babymoon, viitorii părinți pot fi răsfățați ei înșiși, înainte ca atenția lor să se îndrepte spre noul venit. Ca parte a unui tratament spa gratuit de 60 de minute, viitoarea mamă se poate bucura de un masaj personalizat și, înainte de a viziona filme numai pentru copii, oaspeții se pot relaxa cu o experiență privată Cinema Under the Stars, pe puntea vilei sau pe plajă. Există, de asemenea, oportunitatea de a planta un cadru de corali în onoarea sosirii bebelușului, primind actualizări regulate asupra creșterii acestuia, iar părinții pot surprinde familia de acasă în cel mai dulce mod cu un tort special de dezvaluire a genului bebelusului.

Deoarece nu este nevoie de o logodnă, de nuntă sau de bebeluș pentru a planifica o escapada, Milaidhoo oferă o serie de activități romantice adaptate în special pentru cupluri – de la cursuri de gătit împreuna până la degustări de vin incantatoare. Pentru o experienta deosebit de uimitoare, cuplurile pot dormi sub stele pentru o noapte precum naufragiatii, pe un banc de nisip privat îndepărtat. Ancorat în apropiere, se afla un iaht de uz exclusiv, cu facilități de lux, în timp ce un pat cu baldachin drapat cu muselină este amplasat în nisip, înconjurat de lumânări și felinare ambientale alimentate cu baterii. Întreaga experiență începe cu o croazieră la apus cu delfinii. Oaspetii sunt intampinati cu Cocktailuri Sundowner când ajung la bancul de nisip, urmat de o cină delicioasă cu patru feluri de mâncare creată după specificațiile lor și servită de un majordom personal.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!