Pashmina – un refugiu de 5* în Val Thorens

VAL THORENS, LOCUL IDEAL PENTRU SCHI…

Val Thorens este o stațiune de schi minunată, născută din energia și convingerea unor oameni pasionați, care, ca pionieri, au dezvoltat pas cu pas ceea ce a devenit Val Thorens: o stațiune de schi într-un cadru magnific în centrul unui circ alb sălbatic, cu conditii excelente de schi din noiembrie până în mai, o atmosferă, un spirit „Unit” de câștigător în 2013, 2014, 2016 și 2017 al premiului „Cea mai bună stațiune de schi din lume”.

Conectat ideal la zona de schi 3 Valleys, veți avea plăcerea de a descoperi peste 600 km de pârtii cu o rețea de teleschiuri inovatoare și bine gândită, de la Val Thorens la Courchevel, Les Ménuires și Meribel. Și sunt atât de multe de descoperit pe schiuri sau cu pantofii de zăpadă.

Descoperiți gastronomia ski-in la La Bouitte a familiei MEILLEUR (3 stele Michelin), la restaurantul gastronomic Les Explorateurs (1 stea Michelin) și, de asemenea, la Chalet de la Marine (1 furculiță Michelin) sau la Folie Douce. Există întotdeauna ceva de făcut la Val Thorens: conducere pe gheață, sanie, bicicletă de zăpadă, mountain bike, parasailing, concerte, evenimente speciale, evenimente sportive internaționale.

DESCOPERIȚI PASHMINA…

Hotel PASHMINA este un adevărat refugiu, inspirat de oameni pasionați și fascinanti ai munților, pionieri și aventurieri ale căror realizări sunt mereu dincolo de convenții.

PASHMINA nu este doar un hotel nou din galaxia hotelurilor de lux. Este o experiență, o senzație de imponderabilitate, o suflare de plinătate pură. Materii prime, piatră și lemn pentru un „munte interior”, un refugiu în inima marelui circ alb din Val Thorens care face accesibil „capătul lumii”. Luxul aici este o filozofie. Și rareori a fost mai ușor.

Spa by L’OCCITANE cu peste 450 mp, doua restaurante inspirate de Josselin JEANBLANC, premiat cu 1 stea Michelin, ski-shop by GOITSCHEL, camere si apartamente de pana la 70 mp, Cozy Home de la 60 la 153 mp, doua apartamente de 130 mp, suprafețe vaste pentru restaurant si bar.

Spațiul, lumina, serviciul și confortul sunt cuvintele de ordine ale familiei GORINI stabilită în Val Thorens de mai bine de patruzeci de ani. Pasionați, își întâmpină oaspeții cu o căldură umană și o atitudine naturală neobișnuită. Împărtășirea timpului și experiențelor, oferirea a tot ce este mai bun din Val Thorens definește spiritul PASHMINA. Evocă locurile unde sunt spuse isprăvile, unde se pregatesc expeditii din care se naste conceptul de refugiu de lux.

PASHMINA, o invitație la călătorie, o promisiune de amintiri.

Pashmînâ, din persanul „pashmîneh”, supranumit „fibră de aur” este una dintre cele mai prețioase lâne din lume. Fabricat în Kashmir, acest simbol de lux de la sfârșitul lumii a inspirat într-adevăr numele și logo-ul Hotelului PASHMINA, noul refugiu de ***** realizat în Val Thorens.

DOUA RESTAURANTE,

DOUĂ ATMOSFERE, ACEEAȘI FILOZOFIE

Bucătarul Josselin JEANBLANC gestionează bucătăriile Hotelului Pashmina. Premiat cu o stea în Ghidul Michelin pentru restaurantul gastronomic Les Explorateurs, el îți propune o călătorie culinară atemporală într-un decor inspirat din marile expediții montane. Meniu realizat în asociere cu Romuald FASSENET, Meilleur Ouvrier de France.

EXPERIENȚĂ UNICĂ: IGLOOPODUL

Citește mai mult

Numai membrii Clubului Exclusive au acces la conținutul integral al articolelor și la experiențe și oferte exclusiviste! Solicitați înscrierea și vă vom contacta de îndată ce va fi aprobată!

Sunteți deja membru?
Vă rugăm să vă autentificați în cont.

Autentificare

Doriți acces la conținut exclusivist?
Înregistrați-vă pe acest site!

După ce vă înregistraţi, cererea Dvs. va fi trimisă la administratorul site-ului pentru aprobare. Veți primi apoi un e-mail cu instrucțiuni suplimentare.

Prin înregistrarea în Clubul Exclusive sunteți de acord cu abonarea la newsletterul Exclusive Luxury Travel cu noutăți despre destinații, oferte și evenimente speciale.

Inregistrare

You do not have access to this post.
error: Content is protected !!