Piața Mondială a Turismului de Lux

Turismul de lux include vizitarea unei destinații specifice, precum și servicii de cazare premium, dar și servicii practice de transport. Aceste circuite sunt concepute și personalizate în funcție de exigențele fiecărui consumator în parte cu scopul de a oferi o experiență de călătorie exotică, unică.

Piața Mondială a Turismului de Lux: dinamică

Creșterea numărului de călători din întreaga lume, conjugată cu creșterea veniturilor unor persoane reprezintă unul din factorii cheie care contribuie la dinamizarea pieții mondiale a turismului de lux. La ora actuală, dorința tinerilor de a explora destinații noi reprezintă un alt factor susceptibil de a influența creșterea pieței mondiale. De altfel, tendințele actuale în materie de călătorii, de vizite culturale, de shopping constituie unul din principalii factori susceptibili de a susține creșterea pieței țintă. Populația activă are un stil de viață trepidant și pentru a elimina oboseala și stresul acumulate la locul de muncă, are tendința de a cumpăra pachete de lux pentru a petrece timp de calitate ceea ce ar trebui să contribuie la dezvoltarea pieții mondiale a turismului de lux.

Diferitele pachete puse la dispoziție de agențiile de turism constituie un alt factor cheie care ar trebui să alimenteze creșterea pieței mondiale a turismului de lux. De altfel, agențiile de turism adoptă strategii diferite pentru a-și crește vânzările precum publicarea ofertelor pe diferite site-uri web, datorită cărora cumpărătorii pot să compare cu ușurință opțiunile și prețurile și să rezerve pachetul dorit online fără să fie nevoit să meargă la sediul fizic al agenției.

Multiplicarea numărului de circuite aventuroase, datorită cererii în creștere a populațiile tinere ar trebui să contribuie în egală măsură la creșterea pieței mondiale a turismului de lux.

În ciuda pandemiei, se pare că piața turismului de lux a avut parte de o creștere spectaculoasă, comparativ cu turismul general. Unele din cele mai scumpe vacanțe de vară de anul acesta se ridica la sume de 75.000 de euro si chiar mai mult. Luxul european a fost favorit anul acesta.

În cadrul unei vacanțe de lux, turiștii care au dorit locații extraordinare si servicii personalizate, au platit preturi cu cel putin 3 zerouri.

Au fost la mare căutare și vacanțele de lux la noi în țară. Pe litoralul românesc, cele mai scumpe vacante in locatii de lux, ajung la nivelul vacantelor in strainatate.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!