Pornește într-o aventură magică la JW Marriott Maldives Resort & Spa

JW Marriott Maldives Resort & Spa este o proprietate frumoasă, de lux, accesibilă cu un transfer cu hidroavionul de 55 de minute, oferind experiențe bogate și cu adevărat potrivite pentru familii, pentru trup, minte și suflet printr-o călătorie cu oferte culinare pregătite cu grijă și atenție și servicii de calitate și intuitive. La marginea apelor azurii ale atolului Shaviyani, stațiunea este un sanctuar al unui lux pitoresc, cu elegante vile deasupra apei și vile pe plajă, toate cu piscine private și pontoane care oferă vederi uimitoare ale Oceanului Indian strălucitor.

Facilitățile resortului

JW Marriott Maldives dispune de 60 de vile elegante situate atât pe plajă, cât și deasupra apei, toate cu piscine private, terase spațioase din lemn, cu vederi uimitoare și o gamă largă de facilități cu serviciu de majordom personalizat. Experiențe culinare eclectice sunt oferite în cele cinci locuri de luat masa ale stațiunii, trei baruri cu servicii complete, o sală de vinuri care găzduiește 1.200 de colecții de vinuri și cine private pe plajă..

Resortul are două piscine, un centru de fitness modern și luxosul Spa by JW, care oferă masaje de întinerire sau terapii de wellness cu o selecție largă de tratamente care evidențiază patru beneficii distincte – Reînnoire, Calm, Revigorare și Răsfăț. În cadrul recentului eveniment ”GlobalSpa Magazine Awards”, organizat în septembrie 2022, Spa by JW a câștigat premiul ”Favorite Honeymoon Spa”.

Există, de asemenea, Little Griffins Kids Club, care oferă 100 de activități pentru tinerii aventurieri și un centru de scufundări și sporturi acvatice care oferă activități precum jet-ski, parasailing, caiac, stand up paddle boarding, banana boat, kite-surfing și multe altele.

 

 

Pornește într-o aventură magică la JW Marriott Maldives Resort & Spa

Imaginativ, unic și acompaniat de vederi infinite la ocean, JW Marriott Maldives Resort & Spa invită oaspeții să sărbătorească cea mai specială perioadă a anului printr-o călătorie spectaculoasă inspirată de saga Pirații din Caraibe și să împărtășească momente memorabile cu cei dragi în timp ce pășesc în anul 2023. Resortul promite o aventură de neuitat, cu toată distracția sofisticată și voia bună la care s-ar putea visa, activități captivante de wellness, divertisment live și gastronomie generoasă, din 20 decembrie 2022 până pe 10 ianuarie 2023. Copiii pot aștepta cu nerăbdare un calendar plin de activități, de la vânătoarea lui Moș Crăciun până la meșteșugirea bețișoarelor de acadele, seri de film cu floricele de porumb și ciocolată caldă și multe altele la clubul pentru copii FAMILY by JW Little Griffins.

 

Oferte Speciale

Oferta Early Booking 2023

Reducere de 20% la cazare pentru toate rezervările făcute cu 120 de zile înainte de sosire!

Reducere de 15% la cazare pentru toate rezervările făcute cu 90 de zile înainte de sosire!

Valabil pentru toate sejururile în perioada 11 ianuarie – 24 decembrie 2023

Oferta se aplică vilei duplex pe plajă cu piscină numai pentru sejururile în perioada 15 mai – 31 octombrie 2023.

Copiii sub 12 ani sunt cazați și mănâncă gratuit!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!