Povești, nave și suite signature la St. Regis Maldives Vommuli

O moștenire de lux: romantism și extravaganță la unul dintre cele mai cunoscute stabilimente din Maldive

St Regis Maldives Vommuli Resort se numără printre locatiile care se prezinta impecabil, cu o poziție frumoasă și o abundență de facilitati, cu 77 de vile care imbratisează oceanul și cel mai mare centru de recreere din Maldive. Însă, în timp ce modernitatea clară, neclintita este la ordinea zilei în această stațiune – proiectată de premiatul WOW Architects – este, de asemenea, o alegere romantică pentru cupluri, cu accent pe eleganță, experiențe superioare și un sentiment de evadare. De la o zi pe mare la bordul iahtului de lux al proprietății, până la o seară într-una dintre suitele sale emblematice, St. Regis Maldives Vommuli Resort organizează pentru oaspeții săi o lume complet realizată a confortului, ajutându-i să treacă din cotidian în extraordinar.

St. Regis Maldives nu oferă oaspeților doar o experiență remarcabilă pe uscat, ci oferă și activități de neuitat în timp ce traversează Oceanul Indian, la bordul propriului iaht personalizat, Norma. Un AzimutFlybridge 66 modificat, este cel mai avansat iacht din punct de vedere tehnologic din clasa sa și continuă o lungă istorie maritimă pentru brandul sau, fondat de magnatul maritim John Jacob Astor.

Printre gamele impresionante de experiențe disponibile, oaspeții se pot bucura de o croazieră cu delfinii și de o expediție de snorkelling – cu un ghid profesionist de snorkelling care va va duce intr-o călătorie subacvatică pentru a viziona magnificele grădini de corali și viața marină indigenă; și o ocazie de a vedea de pe punte grupuri de delfini jucandu-se, in timp ce vi se servesc gustari usoare și băuturi răcoritoare.

Experienta servirii ceaiului de după-amiază de la St. Regis se desfasoara ca un serviciu complet de ceai la prova navei, cu produse de patiserie gourmet, gustări sărate și fructe locale asociate cu o selectie de ceaiuri, în timp ce, pentru cei ce cauta un moment romantic deosebit, experienta degustarii de sampanie si caviar la apus consta in asortarea unui vintage fin cu un portofoliu rafinat de caviar premium. În cele din urmă, o croazieră Sunset & Stargazing pregătește scena pentru o seară încântătoare, in care cerul instelat este însoțit de un toast cu sampanie si tartine.

O nouă serie de pachete de nuntă opulente completează acum un program deja cuprinzător de evenimente de viață la St. Regis Maldives Vommuli. Celebrarile sunt pregatite cu atentie pentru toate preferintele, pentru cei care întruchipează eleganța atemporală, existand o alegere de flori magnifice, o masă personalizată cu trei feluri de mâncare și o experiență de 60 de minute de Hidroterapie Blue Hole la spa-ul renovat si renumit mondial al proprietatii, Iridium Spa, pentru cuplul căsătorit; cei care doresc să creeze amintiri veșnice pot selecta o opțiune care include fotografie de nuntă, machiaj si coafura pentru mireasă, o cină pe plajă cu cinci feluri de mancare și un tratament Touch Iridium Signature de 90 de minute; în timp ce un pachet „Rar și rafinat” reprezintă cea mai mare extravaganță incluzand un mic dejun cu șampanie, transferuri cu masini Bentley, o croazieră Sunset & Stargazing la bordul iahtului de lux Norma și manichiură, pedichiură și tratamente faciale pentru cuplul căsătorit.

Fiecare dintre suitele de lux de la St. Regis Maldives Vommuli este o poveste de istorie și moștenire, reprezentând o figură proeminentă din trecutul ilustru al grupului sau o referire la Epoca de Aur a fondării sale. Numit dupa numele fondatorului St. Regis, John Jacob Astor Estate, este o experiență extinsă peste apă: o vilă cu trei paturi, cu vedere panoramică și o piscină infinită de 92 mp, cu o cameră mare de zi, sală de mese formală, home theater și centru de wellness privat în interior. Alte suite de lux sunt proprietatea Carol Astor, numită astfel dupa matroana familiei Astor; Cesar Balsa, dupa renumitul hotelier care, în 1960, a cumpărat leasingul operațional pentru hotelul St. Regis din New York; Knickerbocker, iși extrage numele dintr-un termen acum învechit pentru un membru al societății înalte din New York, o suită cu două etaje, ideală pentru familii; și, bineînțeles, Norma, iahtul privat al stațiunii, numit după nava cu același titlu cumpărată de John Jacob Astor IV în 1884 – pe atunci cel mai mare iaht din lume.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!