Recomandări despre turismul de lux la cel mai înalt nivel

Turismul de lux este unul dintre cele mai căutate produse ospitaliere la nivel mondial. Fără doar şi poate, consumatorii de lux pun preț pe experiențe inovatoare, servicii excepționale care să se ridice la cel mai înalt nivel al așteptărilor şi oportunități care să îi ajute să satisfacă preferințele excentrice.

Activitatea în turismul de lux se desfăşoară cu o dinamică ameţitoare, fapt pentru care furnizorii de servicii din acest domeniu căuta mereu să aducă inovație, să îmbunătăţească serviciile pentru a răspunde pretențiilor consumatorilor. Dacă acum două decenii centrele SPA erau considerate opțiuni high level în hoteluri şi pe vasele de croazieră, acum acestea au devenit soluții de relaxare obișnuite şi nu mai sunt considerate experiențe de lux.

Ierarhia luxului se modifică de la an la an, însă există numeroși specialiști care fac studii ample pentru a menține acest sector la nivelul așteptărilor consumatorilor. Statisticile sunt realizate în funcție de experiențele personale ale clienților de lux, dar şi în colaborare strânsă cu furnizorii de servicii ospitaliere de cea mai înaltă calitate.

Trăim într-o eră a călătoriilor de lux, numărul tot mai mare al cetățenilor cu putere financiară ridicată a dus la dezvoltarea fulminantă a turismului de lux. Operatorii din acest domeniu se extind, îşi lărgesc oportunităţile şi încearcă să răspundă prompt pentru a satisface preferințele ridicate ale consumatorilor. Ce înseamnă turism de lux? Cui se adresează turismul de lux? Acestea sunt câteva dintre întrebările la care analiştii încearcă să găsească răspuns.

Ce înseamnă turism de lux?

Experiențele de lux implică croaziere și călătorii în staţiuni exclusiviste, inaccesibile oamenilor din clasa medie, pachete personalizate şi călătorii cu avioane private. Serviciile turismului de lux se bazează pe atenție pentru cele mai mici detalii, pe experiențe autentice, inovaţie pentru grija acordată fiecărui client în parte.

Specialiştii din domeniu confirmă faptul că activitatea în turismul de lux se bazează pe emoții intense şi percepția fiecărui individ, făcându-se o diferență clară între cei ce își permit să satisfacă astfel de capricii şi cei ce nu-şi permit aceste experiențe.

Piața turismului de lux este în continuă expansiune. Dacă în urmă cu șapte decenii serviciile premium erau accesibile doar unui număr limitat de aproximativ 3% din populaţia globului, acum numărul consumatorilor a crescut, fiind accesibil unui procent mai ridicat de consumatori de aproximativ 12% din totalul populaţiei globului.

Turismul de lux rămâne totuși subiectiv. Pentru mulți ar putea însemna o călătorie de milioane de euro în Pacific, desfășurată pe un iaht luxuriant sau o călătorie în spațiu la bordul unei navete cosmice, pentru alți consumatori ar însemna satisfacerea capriciilor culinare, servicii de wellness personalizate şi utilizarea apartamentelor premium, decorate de designeri celebri ai lumii sau să aibă acces, fără a solicita, la haine premium, creații ale marilor case de lux. Totuși, în categoria serviciilor excentrice poate intra şi o masă servită într-un cort beduin din mijlocul deşertului Sahara preparată de un chef celebru ce are în palmares un număr rezonabil de stele Michelin. Turismul de lux este relativ, însă are ca scop satisfacerea necesităților comune sau excentrice ale fiecărui individ.

Cui se adresează turismul de lux?

În această industrie nu este suficient sa oferi lux şi opulență, ci mai degrabă să înţelegi şi să satisfaci necesităţile specifice fiecărui consumator. În această piaţă consumatorii îmbătrânesc şi se maturizează, astfel şi preferințele diferă, modificându-se de la o etapă la alta a vieții. Chiar şi aşa trebuie să înţelegem că percepţia individuală asupra luxului nu se modifică, ci doar se accentuează. Clienții vacanțelor de lux devin tot mai pretenţioşi, odată cu înaintarea în vârstă, manifestă preferințe pentru anumite branduri, anumite tipuri de servicii.

Turismul de lux a apărut ca o necesitate de a satisface solicitările de confort ale oamenilor din clasa business, ale persoanelor ce au nevoie de servicii personalizate pentru desfășurarea activităților în care sunt implicați. Turismul de lux este destinat oamenilor cu putere financiară ridicată, obişnuiţi cu un mod de viaţa exclusivist, celor cărora trebuie să li se satisfacă excentricitățile pentru că percepția asupra serviciilor să fie de impact.

Consumatorii turismului de lux sunt foarte diferiți, iar necesitățile acestora variază de la un continent la altul, de la o regiune la alta. Cunoașterea acestor detalii sunt elementele cheie care fac ca fiecare experiență să fie unică, autentică, valoroasă.

Consumatorii din clasele medii, care şi-au depăşit statutul şi au trecut la un nivel superior pun accent pe materialism. În cazul acestei categorii când spunem turism de lux, vorbim de o legătură foarte strânsă între experiențe inedite şi bunuri materiale.

Exclusiveluxurytravel.ro – experienţe personalizate, acordăm atenţie celor mai mici detalii

Exclusive Luxury Travel este o agenție specializata pe furnizarea de servicii de turism de lux. Echipa companiei este formată din specialişti, din consilieri pasionați, atenți la cele mai mici detalii, oameni pregătiţi să aducă experiențele de lux mai aproape. Colaborarea strânsă cu cele mai bune companii din lume  – hoteluri, resorturi, vase de croazieră, operatori de turism .s.a. – face posibilă crearea unor oferte personalizate, pentru fiecare client. Fie că doriți excursii în locuri exclusiviste ale lumii, să beneficiaţi de avantaje gratuite sau să experimentaţi aventuri unice, veţi avea parte de servicii de cea mai înaltă calitate.

Utilizarea serviciilor companiei Exclusiveluxurytravel.ro vine cu numeroase avantaje. Noi ridicăm ştacheta când vine vorba de turism de lux, experienţe unice şi servicii personalizate. Vă ajutăm să descoperiţi oportunităţi noi, să găsiţi evenimentele care se potrivesc preferințelor personale şi va ajutam să trăiți momente ce vor contribui la descoperirea unor laturi distinctive ale luxului.

Atenţie, receptivitate, ingeniozitate, experiența sunt doar câteva dintre cuvintele ce pot caracteriza echipa noastră de consilieri. Ştim că timpul este valoros, aşa că vă încurajăm să îl puneţi la îndemâna noastră şi nu veţi fi dezamăgiţi! Găsim experienţele unice potrivite stilului dumneavoastră de viaţă, facem cercetări minuţioase, descoperim cele mai extravagante opţiuni de divertisment. Ne mândrim să spunem că experiența acumulată ne ajută să descoperim detaliile care vor condimenta o experienţă de lux autentică. Din Dubai în Maldive, din deşertul Sahara până pe plajele cu nisip fin și ape cristaline din Punta Cana, din Paris în Moscova, cunoaştem toate destinaţiile de lux ce merită atenţia dumneavoastră.

Scopul nostru este de a ne asigura că vacanţele dumneavoastră sunt presărate cu momente autentice, cu evenimente unice şi servicii de înaltă calitate. O vacanţă de lux este o experienţă ce creează amintiri, ce redefineşte stilul de viaţă şi scopul existențial, iar noi ne mândrim să spunem că reuşim să satisfacem aceste solicitări.

Vreţi o vacanţă de lux? Nu aveţi o destinaţie anume?  Vreţi să descoperiți ceva nou? O vacanţă luxuriantă bogată în evenimente excentrice? Lăsaţi-vă surprinşi….

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!