Saint-Barths – La Vie en Rose în Caraibe

Natura nu va întârzia niciodată să ne răsfeţe cu peisaje unice, în care apa, cerul şi pământul îşi dau mâna într-o îngemănare impresionantă şi fermecătoare. Iar omul nu va înceta niciodată să speculeze aceste resurse minunate, amenajând locuri fascinante, cu scopul de a sigura vizitatorilor experienţe unice, împletite cu specificul culturilor locale.

Insula Saint-Barthelemy

Saint-Barths este localizată în Marea Caraibelor, făcând parte dintr-un ansamblu fascinant de insule, respectiv la o distanţă de 230 kilometri de insula Guadalupe şi la 25 kilometri de insula Saint-Martin. Insula are o lungime de 32 kilometri, insumând un total de 20 de plaje care au transformat insula într-un punct de mare atracţie turistică. Insula găzduieşte şi o serie de reşedinţe ale celebrităţilor internaţionale, atrase de unicitatea şi frumuseţea plajelor. Capitala Gustavia întâmpină turiştii cu magazine de suveniruri şi vinuri, dar şi cu restaurante selecte în care se împletesc tendinţele culinare italieneşti, suedeze şi franceze.

Punct de mare atracţie pentru celebrităţi şi turişti

Insulei Saint-Barth i s-a descoperit potenţialul turistic abia în jurul anului 1950, punct din care aceasta a început să fie inclusă în itinerariile celor pasionaţi de locuri sălbatice şi unice. Astăzi, insula reprezintă un punct de mare atracţie în circuitul turismului internaţional, în special pentru celebrităţi. Locul este renumit atât pentru peisajul unic, cât şi pentru specificul culinar şi punctele de atracţie, printre care pot fi amintite ţestoasele şi pisicile de mare, micile păsări colibri, nisipul alb al plajelor, portul, dar şi punctele de cazare care oferă pachete de activităţi extrem de atractive.

Evenimente organizate pe insula Saint-Barth

Localnicii îşi întâmpină oaspeţii cu festivaluri de muzică şi carnavaluri, evenimente dintre care pot fi amintite Fete’s Patronales, Bourbous Festival şi Pitea Day. De asemenea, cei care aleg să petreacă zile de neuitat pe fascinanta insulă, vor fi răsfăţaţi cu mâncăruri speciale, stropite din belşug cu aromate cocktailuri, multă muzică şi distracţie.

Cazare în Saint-Barth

Dacă preferi să petreci un concediu de neuitat pe fascinanta insulă, trebuie să ştii că serviciile hoteliere se ridică la cele mai înalte standarde, iar pachetele propuse includ activităţi de relaxare unice şi originale. Poţi alege unul dintre renumitele hoteluri, dintre care poate fi amintit Hotelul Eden Rock, care îşi întâmpină turiştii cu o locaţie pe plajă, incuzând 34 de unităţi de cazare, restaurant, piscină exterioară, sală de fitness şi centru spa.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!