Sejururi sustenabile în Caraibe

Sejururi sustenabile în Caraibe

Turismul durabil și practicile ecologice sunt mai importante ca niciodată pentru protejarea destinațiilor pe care le iubim și le vindem, motiv pentru care hotelurile și stațiunile care pun sustenabilitatea în prim-planul operațiunilor lor sunt căutate cu nerăbdare de către turiști.

Pentru a vă ajuta să alegeți etic, am selectat câteva dintre sejururile noastre sustenabile preferate, concentrându-ne pe cazările eco-conștiente, pe mesele de proveniență locală și pe activitățile ecologice, precum și pe energia regenerabilă.

1. BUCUTI & Tara _______

🌟 Ofertă specială: Cuplurile aflate în luna de miere primesc gratuit o sticlă de șampanie și pahare ca suveniruri.

Fereastra de călătorie: 23 dec 23 – 21 dec 25

O evadare liniștită și pașnică pentru a explora Aruba. Bucuti & Tara Beach Resort a fost votată resortul nr. 1 din Caraibe pentru romantism, așa că este perfectă pentru cupluri și luna de miere. Acest resort exclusiv pentru adulți, ecologic, cu 4 diamante, este amplasat pe plaja Eagle Beach, premiată, una dintre „Plajele de vis ale lumii”. Bucătăria este, de asemenea, un element de bază al oricărui sejur aici, dar nu oferă all inclusive, deoarece stațiunea crede în explorarea și susținerea zonei locale.

Bucuti & Tara Beach Resort este cunoscut la nivel internațional pentru angajamentul lor de nezdruncinat față de conservarea mediului. Stațiunea funcționează cu o strategie cuprinzătoare de sustenabilitate, inclusiv utilizarea panourilor solare pentru a genera energie regenerabilă, programe ample de reciclare și măsuri de conservare a apei, cum ar fi sistemele de apă gri și instalațiile cu debit redus. Bucuti & Tara este, de asemenea, implicat activ în protejarea ecosistemului local, sprijinind proiectele de cuibărit al țestoaselor și de restaurare a coralilor. Prin integrarea practicilor durabile în fiecare aspect al operațiunilor sale, Bucuti & Tara vă oferă un refugiu de lux care se armonizează cu frumusețea naturală imaculată a insulei Aruba.

2. TRUE BLUE Bay ________

🌟 Ofertă specială: Rezervați 7 nopți într-o vilă și primiți gratuit trei zile de închiriere auto și 1 cină privată în vilă.

Fereastra de călătorie: Până la 31 iul 24 & 1 sept 24 – 14 dec 24

True Blue Bay Boutique Resort, situat în Grenada, este un exemplu excelent de ospitalitate sustenabilă în Caraibe. Stațiunea este profund angajată în administrarea mediului, implementând numeroase practici ecologice pentru a-și minimiza amprenta ecologică. True Blue Bay utilizează panouri solare pentru a valorifica energia regenerabilă, operează un program robust de reciclare și folosește inițiative de economisire a apei, cum ar fi colectarea apei de ploaie.

Restaurantul „de la fermă la masă” al stațiunii se aprovizionează cu produse organice de la fermierii locali, reducând astfel kilometrii parcurși de alimente și sprijinind comunitatea locală. True Blue Bay oferă, de asemenea, activități eco-conștiente, cum ar fi snorkelling în zone marine protejate și excursii educaționale care evidențiază biodiversitatea bogată a insulei.

3. SECRET Bay ___________

🌟 Ofertă specială: Rezervați 7 nopți și plătiți doar pentru 6

Fereastra de călătorie: 9 ian 25 – 17 dec 25

Un resort de lux ecologic de primă clasă, Secret Bay este una dintre cele mai frumoase bijuterii ascunse din Dominica, care îmbină perfect și răsfățul cu sustenabilitatea. Votat cel mai bun hotel din Caraibe și membru al Relais & Châteaux, acest resort este întruchiparea izolării și a vieții de lux în căsuțe în copac. Amplasat într-o pădure tropicală luxuriantă, Secret Bay este dedicat păstrării frumuseții naturale a insulei printr-o varietate de practici sustenabile. Stațiunea este construită folosind materiale provenite din surse sustenabile și dispune de proiecte eficiente din punct de vedere energetic care reduc la minimum impactul asupra mediului.

Puteți lua parte la activități ecologice, cum ar fi drumeții ghidate în natură, snorkeling în rezervațiile marine și explorarea biodiversității bogate a insulei, toate acestea fiind concepute pentru a promova conștientizarea și conservarea mediului. La Secret Bay, luxul și sustenabilitatea sunt împletite în mod intrinsec, oferind o experiență de călătorie unică și responsabilă.

4. JAMAICA Inn ___________

🌟 Ofertă specială: Rezervați 7 nopți până la 20 Dec 24 și primiți o reducere de 15% din prețul camerei

Fereastra de călătorie: 2 ian 25 – 8 feb 25 & 1 mar 25 – 30 apr 25

Rezervați până la: 20 Dec 24

Jamaica Inn este amplasat într-un golfuleț izolat, pe o plajă privată de 700 de metri. Acest hotel intim de lux oferă o escapadă romantică de ultimă generație, cu 55 de apartamente, bungalouri și vile spațioase, fiecare dintre acestea oferind priveliști impresionante la Marea Caraibelor. Puteți să explorați grădinile, să învățați despre fructele și legumele locale, să faceți o excursie la piața fermierilor, să învățați totul despre rom în timpul unui curs de rumologie sau să vă urcați în barca proprie și să mergeți la Dunns River.

Profund angajat față de sustenabilitate și conservarea mediului, Jamaica Inn a implementat numeroase practici ecologice care reflectă dedicarea sa pentru conservarea frumuseții naturale a Jamaicăi. Jamaica Inn se străduiește să își reducă semnificativ amprenta de carbon și sprijină biodiversitatea locală prin inițiative precum curățarea plajelor și parteneriate cu organizații de conservare marină pentru a proteja recifele de corali vibrante și viața marină din jurul insulei.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!