Seria de vară: Vacanțe cât mai departe

Seria de vară: Vacanțe cât mai departe

Suntem încântați să vă prezentăm selecția noastră de vară: Mai departe în Oceanul Indian și în Caraibe.

În acest articol evidențiem proprietățile noastre de top care sunt situate într-un loc unic, pentru cei care doresc să iasă „de pe calea bătătorită” și să viziteze câteva hoteluri uimitoare, unele dintre ele destul de îndepărtate!

  1. Maldive
  2. Sri Lanka
  3. Mauritius
  4. Seychelles
  5. Caraibe

1. MALDIVE

Raffles Maldives

📍 Location: Gaafu Alifu
🤿 Best for: Snorkelling & diving

Raffles Maldives Meradhoo este situat în Atolul Gaafu Alifu, un loc îndepărtat și imaculat. Această locație izolată oferă intimitate și liniște de neegalat, înconjurată de vasta întindere a Oceanului Indian. Oaspeții pot experimenta frumusețea naturală nealterată a Maldivelor, cu ape turcoaz cristaline și recife de corali vibrante, pline de viață marină. Îndepărtarea de Raffles Maldive sporește atracția sa ca un refugiu de lux și intim, ideal pentru cei care caută o escapadă liniștită și întineritoare!

Oferta de ședere cu beneficii:

– 20% reducere la vile și 25% reducere la reședințele cu două dormitoare.

– Demipensiune gratuită

– Zboruri interne dus-întors gratuite cu o barcă rapidă

Rezervați până la: 31 mai 2024

Perioada de ședere: de acum până la 30 septembrie 2024 (sejur de minimum 4 nopți)

🎖 Top Tip: Dacă mergeți la snorkelling la prima oră a dimineții, aveți mai multe șanse să vedeți țestoase și rechini de recif!

JA Manafaru

📍 Location: Haa Alifu Atoll
🍽 Best for: Dining

JA Manafaru este o locație luxoasă situată pe insula izolată Manafaru din Atolul Haa Alif, cel mai nordic atol din Maldive. Este cunoscut pentru restaurantele sale delicioase care oferă o varietate de bucătării din întreaga lume și liste extinse de vinuri și cocktailuri! Călătoria către JA Manafaru include un zbor pitoresc cu hidroavionul din Malé, subliniind depărtarea și aventura de a ajunge în acest sanctuar idilic.

Oferta de vară:

– 35% reducere pentru sejururi de 4 sau mai multe nopți

– 40% reducere pentru sejururi de 7 sau mai multe nopți

– Upgrade gratuit de la demipensiune la pensiune completă și de la pensiune completă la All Inclusive

Rezervați până la: 31 iulie 2024

Perioada de ședere: de acum până la 25 decembrie 2024

🎖 Top Tip: Mergeți la Ocean Grill și încercați gama lor de cocktailuri, este atât de bună, perfectă pentru o băutură la apus!

Six Senses Laamu

📍 Location: Laamu Atoll
🏝 Best for: Barefoot luxury

Situat în Atolul Laamu din Maldive, Six Senses Laamu reprezintă luxul desculț, cu vilele și facilitățile sale ecologice, concepute pentru a se integra perfect în natură. Oaspeții se pot bucura de un confort luxos în timp ce se implică în practici sustenabile, cum ar fi mesele organice, bucătăria de proveniență locală și participarea la activități de conservare.

Oferta de vară în Laamu:

– 35% reducere la tarifele camerelor

– demipensiune gratuită

– 25% reducere la transferurile cu hidroavionul dus-întors

Perioada de ședere: de acum până la 30 septembrie 2024

🎖 Top Tip: O vizită la The SHELL chiar merită făcută, deoarece puteți vedea toate eforturile uimitoare de conservare pe care echipa le face și este o modalitate excelentă pentru copii de a învăța despre ocean!

2. SRI LANKA

Gal Oya Lodge

📍 Location: Uva Province
🌿 Best for: Digital Detox & Nature

Gal Oya Lodge este situat chiar la marginea Parcului Național Gal Oya, care este unul dintre cele mai bune locuri din Sri Lanka pentru a vedea elefanți înotând! Lodge-ul a fost creat folosind materiale locale și oferă pace și liniște printre jungla luxuriantă din jur. Fiecare dormitor din bungalou este situat în zona sa proprie, astfel încât aveți intimitate totală în confortul propriei zone în aer liber. Există o serie de opțiuni diferite de safari și experiențe, inclusiv un curs de gătit tradițional cu tribul local indigen Vedda!

Oferta curentă: Stai 7 nopți și plătești 5 nopți (Ofertă disponibilă pe tot parcursul anului)

🎖 Top Tip: Nu ratați drumeția pe Monkey Mountain în zori, este cel mai bun mod de a începe ziua cu priveliști incredibile ale dealurilor și văilor din jur, înainte de a lua un mic dejun bine meritat înapoi la lodge!

3. MAURITIUS

Lakaz Chamarel

📍 Location: Chamarel Mountains
🏝 Best for: Relaxare în cuplu

Lakaz Chamarel este un hotel de tip boutique situat în Munții Chamarel din Mauritius, oferind o evadare liniștită în mijlocul unor păduri tropicale luxuriante. Cu vedere panoramică la Oceanul Indian, acest refugiu ecologic îmbină luxul cu natura. Vă puteți bucura de servicii personalizate, bucătărie locală gourmet și unități de cazare ecologice cu design elegant, ceea ce face din acest hotel o escapadă ideală pentru cei care doresc liniște și intimitate în mijlocul naturii.

Ofertă specială

– 1 noapte gratuită pentru un sejur de minimum 3 nopți

Rezervați până la: 21 decembrie 2024

Perioada de ședere: de acum până la 30 august 2024

🎖 Top Tip: Dacă vă treziți la răsăritul soarelui, veți vedea toate păsările care prind viață și zboară deasupra munților și veți avea senzația că totul în junglă se trezește.

4. SEYCHELLES

Alphonse Island

📍 Location: The Outer Islands
🏝 Best for: Natură

Insula Alphonse din Seychelles oferă o evadare izolată și luxoasă, cu plaje imaculate, vegetație luxuriantă și recife de corali vibrante. Acest paradis îndepărtat este perfect pentru scufundări, pescuit și snorkelling, cu unități de cazare ecologice care se integrează în mediul natural. Ideală pentru iubitorii de natură, Insula Alphonse oferă liniște și o frumusețe uluitoare.

Ofertă de sejur îmbunătățită:

– Stați 7 nopți și plătiți 5 nopți

Rezervați până la: 31 iulie 2024

Perioada de ședere: de acum până la 31 iulie 2024

🎖 Top Tip: Dacă sunteți o persoană activă, îndreptați-vă direct spre centrul de viață marină și înscrieți-vă la activitățile uimitoare, nu trebuie să ratați niciuna dintre ele!

Hilton Labriz Resort & Spa

📍 Location: Silhouette Island
🏝 Best for: Vacanțe în familie

Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa, situat pe insula Silhouette, este perfect pentru familii, oferind vile spațioase, mese potrivite pentru copii și o serie de activități interesante. Cu o piscină dedicată copiilor, un club pentru copii captivant și excursii pentru familii, complexul asigură un sejur confortabil și plăcut pentru oaspeții de toate vârstele, într-o locație unică.

Oferta curentă:

– 20% reducere la prețul camerei pentru sejururi de 3 nopți și mai mult

– Reducere suplimentară de 5% pentru sejururi de 7 nopți și mai mult

Rezervați până la: 30 iunie 2024

Perioada de ședere: de acum până la 31 decembrie 2024

🎖 Top Tip: Pentru familiile care călătoresc cu copii, faceți neapărat o vizită la broaștele țestoase de pe proprietate și implicați-vă în programul pentru copii!

5. CARAIBE

Jade Mountain

📍 Location: St. Lucia
❤️ Best for: Vacanțe romantice

Jade Mountain este renumită ca fiind una dintre cele mai emblematice și romantice stațiuni din St Lucia. Conceptul lor de lipsă a celui de-al patrulea perete îi aduce pe oaspeți mai aproape de natură și de priveliștile neîntrerupte ale faimoșilor Pitons. Jade Mountain celebrează peisajul unic și uluitor al St. Lucia și este în sine o minune arhitecturală, așezată maiestuos deasupra proprietății surori de pe plajă, Anse Chastanet.

Oferta curentă: Rezervați 5 nopți până la 31 mai 24 & plătiți doar pentru 4 plus primiți un upgrade gratuit la all inclusive.

Fereastra de călătorie: Până la 15 Nov 24

🎖 Top Tip: „Luați-vă timp să stați lângă piscina infinită și să priviți păsările care ciripesc pe margine, să ascultați sunetele junglei și să vă uitați la priveliștile impresionante ale Pitons din propriul sanctuar.

Petit St. Vincent

📍 Location: St Vincent & the Grenadines
🥾 Best for: Digital Detox & Hiking

Petit St. Vincent este o insulă resort privată de 115 acri, situată în sudul lanțului insular Grenadine din Caraibe. Insula are doar 22 de căsuțe și vile cu unul sau două dormitoare, dispuse de-a lungul plajelor și falezelor insulei, poziționate perfect pentru cei care caută intimitate. Această proprietate oferă vibrația clasică „unplugged” a Caraibelor. În căsuțe nu există televizoare, telefoane sau conexiuni la internet, iar oaspeții încă mai folosesc sistemul original de comunicare prin stâlp de steag pentru solicitări.

Oferta curentă: Rezervați 7 nopți și plătiți doar pentru 5 nopți

Fereastra de călătorie: 16 mai 24 – 31 iulie 24

🎖 Top Tip: Pentru cei cărora le place să facă o drumeție în timpul unei vacanțe, nu puteți rata șansa de a urma harta cu poteci sinuoase care duce la cel mai înalt punct al insulei, Marni Hill, un vârf de 275 de metri, pentru a asista la cele mai spectaculoase priveliști la răsăritul soarelui.”

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!