Shangri-La Singapore celebrează aniversarea de 50 de ani!

 

 

 

 

Fabulos la 50 de ani

Povestea Shangri-La a început cu o singură aripă – Turnul – care s-a deschis oficial la 23 aprilie 1971, cu angajamentul de a oferi standarde internaționale de calitate și servicii cu spirit asiatic. Șapte ani mai târziu, a fost lansată luxurianta și distinctiva Garden Wing, decorată cu numeroase jardiniere care evocă ideea „grădinilor suspendate”. Deoarece a fost atât de bine primit, hotelul și-a continuat extinderea, adăugând școala olandeză care a fost transformată în săli funcționale și redenumită Pavilionul olandez. În 1985, grandioasa Valley Wing și-a întâmpinat primii oaspeți, oferind un nou nivel de cazare hotelieră de prestigiu în Singapore, care continuă până astăzi.

Monograma Shangri-La este inspirată de munții mistici reflectați în apele liniștite care simbolizează sanctuarul personal pe care hotelul îl creează pentru oaspeți săi (urmează o actualizare importantă pe acest front!). Hotelul Shangri-La, Singapore se dezvoltă astăzi cu același spirit, asigurându-se că șederea fiecărui oaspete este epitomul luxului, confortului și destinderii.

Călătoria descoperirii continuă

Origin Grill & Bar a adus gastronomii într-o călătorie culinară captivantă inspirată de originea aromelor, aventurile de călătorie și trecutul povestit din Singapore. În al patrulea an, echipa continuă să revigoreze experiența culinară și îmbibată cu un nou repertoriu de creații exemplare.

La Origin Bar, cel mai recent meniu prezintă 18 preparate noi, create imaculat de managerul de bar Adam Bursik și echipa sa. Fiecare băutură oferă un sentiment de simplitate și rafinament, cu puțină garnitură sau deloc, cocktailurile sunt prezentate elegant în sticlărie rafinată transparentă.

Origin Grill prezintă din nou creații magistrale care pun accentul pe aromele proaspete, autentice ale ingredientelor curate, unice și bazate pe calitate. Recomandările noastre includ scoici Hokkaido și anghinare din Ierusalim care prezintă fructele de mare suculente coapte în unt afumat și anghinarea preparată în trei moduri, o specialitate distinctivă de la ferma Hata din Kagawa, Japonia și una australiană cu prune fermentate, semințe de muștar murate și varză kale tocată.

Descoperiți The Valley Wing

Locuiți în Valley Wing și bucurați-vă de o serie de experiențe atent selectate, proiectate de experții interni ai hotelului. Alăturați-vă florarilor casei pentru un atelier de aranjamente de flori sau aflați despre numeroasele specii de floră și faună din cei 15 acri de grădini peisagiste amenajate ale hotelului printr-un tur de horticultură. Familiarizați-vă cu romul printr-o degustare interactivă găzduită de mixologii Origin Bar sau degustați ce este mai bun din cramă cu atelierul Descoperiți lumea vinurilor.

Rasa Sentosa Resort & Spa de la Shangri-La, Singapore

Trăiți viața într-o suită la singura stațiune tropicală din Singapore. Cu trei categorii dintre care puteți alege, toate oferă un sentiment de stil atemporal și confort imaculat, împreună cu vederi spre Marea Chinei de Sud. Faceți o baie sub stele în cada cu hidromasaj fierbinte de pe terasa suitei Deluxe cu vedere la mare sau relaxați-vă după-amiaza pe balconul înconjurător al suitei Panorama. Ambele sunt concepute cu un dormitor și o zonă separată de living. Culmea luxului trebuie să fie Suita Sentosa, care vine și cu o sală de dining, o chicinetă și o terasă extinsă. Fidel focusului pe intimitate, are un jacuzzi fierbinte exclusiv în interior, care oferă și vederi remarcabile ale peisajului maritim – cel mai bine savurat la apusul soarelui cu un pahar de șampanie în mână.

Grupul Shangri-La a luat măsurile de precauție suplimentare pentru a aranja asigurarea medicală de urgență COVID-19 gratuită. Vizitatorii internaționali pe termen scurt care stau în oricare dintre hotelurile noastre din Singapore vor fi protejați cu până la 184.000 USD, fără taxe suplimentare, în cazul în care vor fi diagnosticați cu COVID-19.

Aceasta facilitate se adaugă angajamentului „Shangri-La Cares” luat anul trecut, care urmează recomandările prezentate de Organizația Mondială a Sănătății sau directivele locale mai stricte, dacă este cazul, asigurându-se că protocoalele operaționale sunt cuprinzătoare pentru a combate riscul COVID-19.

Pentru a afirma în continuare angajamentul de a respecta standardele stricte de siguranță, Shangri-La a devenit primul lanț hotelier din regiune care și- certificat profesioniștii pentru organizarea de evenimente ca Pandemic Compliance Advisors (PCA). Aceasta este o certificare aprobată de Consiliul pentru industria evenimentelor, vocea mondială a industriei de evenimente de afaceri în materie de suport, cercetare, recunoaștere profesională și standarde. Profesioniștii certificați se asigură că practicile de siguranță sunt implementate, comunicate și efectuate eficient pe parcursul întregului ciclu de întâlnire pentru a asigura cea mai sigură desfășurare a întâlnirilor dvs. personale.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!