Simte-te liber intr-o vacanţă în Maldive!

Daca doriţi să vă organizaţi vacanţa într-un loc unic, împletind relaxarea cu activităţi distractive şi speciale, atunci alegând Maldive veţi bifa toate obiectivele pe care vi le-aţi propus pentru a petrece clipe de neuitat.

Maldive

Insulele Maldive sau Republica Maldive reprezintă o ţară insulară localizată la sud-vestul Indiei. Întregul arhipelag din care face parte conţine 1192 insule, dintre care doar 250 sunt locuite. Atât din punct de vedere al populaţiei, cât şi al suprafeţei, Maldive este cel mai mic stat asiatic, deţinând în acelaşi timp şi cea mai mică altitudine din lume.

Insula resort sau insula locală

Dacă doriţi o vacanţă plină de lux, veţi alege o locaţie din interiorul insulei resort, unde serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde de calitate, vizând facilitarea celor mai bune condiţii de relaxare şi distracţie. Dacă preferaţi să simţiţi pulsul insulelor şi aroma locală, atunci veţi opta pentru insula locală, punctele de cazare fiind de tip guesthouse, oferind acces către viaţa şi obiceiurile localnicilor, de la activităţile zilnice, până la bucătăria tradiţională. Astfel, fie că preferaţi luxul şi discreţia, fie că doriţi să pătrundeţi mai adânc în specificul insulelor, veţi alege varianta de vacanţă potrivită dorinţelor dumneavoastră.

Vacanţa în Maldive

Dacă alegeţi să petreceţi vacanţa in Maldive, veţi avea posibilitatea de a acorda fiecărei zile unicitate, optând pentru una dintre activităţile puse la dispoziţie. Puteţi alege o croazieră de neuitat printre delfini sau o sesiune de scufundări printre broscuţele ţestoase. De asemenea, puteţi alege să plecaţi într-o excursie la bancurile de nisip sau într-o croaziera de snorkeling. Şedinţele foto subacvatice reprezintă o altă atracţie pusă la dispoziţie, precum şi pescuitul nocturn sau pe timpul zilei. Pentru cei mai romantici, se poate opta pentru o cină pe plajă sub cerul înstelat, printre aromele unice ale gastronomiei locale şi izul plăcut al băuturilor.

Cazare în Maldive

Fie că doriţi să vă rezervaţi o vacanţă de vis, fie că programaţi o lună de miere fascinantă, hotelurile din Maldive aflate în circuitul turistic, vă vor oferi posibilitatea alegerii variantei potrivite dorinţelor dumneavoastră. Va veţi putea caza la hoteluri renumite, precum Four Seasons Resort Maldives at Landaa Giraavaru, The St. Regis Maldives Vommuli Resort, Velaa Private Island, Cheval Blanc Randheli, The Ritz-Carlton Maldives, JOALI Maldives sau Velassaru Maldives. Oricare dintre aceste locaţii vă va întâmpina cu servicii şi pachete la cele mai înalte standarde de calitate, într-un cadru desprins dintr-o lume de vis.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!