Simțiți din nou libertatea naturala la Emerald Maldives!

Emerald Maldives Resort & Spa – Deluxe All Inclusive 5 Star Resort

 

Imaginați-vă o vacanță fără stres cu întreaga familie!

Intimitate, siguranță, spații larg deschise, ape azurii, family friendly și o mulțime de activități în familie sunt printre atuurile cu care Emerald Maldives Resort & Spa se mândrește.

Acum mai mult ca oricând este important să călătoriți într-un loc sigur în care au fost implementate măsuri de siguranță pentru a asigura cel mai bun și mai sigur sejur.

La Emerald Maldives Resort & Spa, oaspeții nu numai că vor fi în siguranță, dar, parcă nu s-ar schimba nimic! Situat pe una dintre cele mai mari insule din Maldive, resortul este inconjurat de 1,5 km de nisip alb și moale și 100 de hectare de lagună albastră. Având în vedere dimensiunea stațiunii și spațiile largi, veți simți că trăiti în propria insulă privată, iar distanțarea socială va veni în mod natural.

Amplasat pe atolul Raa, in partea nordica a arhipelagului Maldive, acest resort Deluxe All Inclusive, membru The Leading Hotels of the World, ocupa 20 de hectare de insula privata luxurianta, fiind învăluit de 100 de hectare de recif de corali, la o distanță de mers pe jos de plaja nealterată de 1,7 km și aproape de punctul Manta Rays.

Cele 120 de vile, dintre care 60 pe plajă și 60 peste apă, au fost construite in armonie cu mediul inconjurator, perfect integrate in peisaj, folosindu-se materiale naturale precum bambus, pietre si frunze Langhi Langhi. Cu arhitectura si design in stil contemporan tropical, toate vilele ofera o atmosfera eleganta, intima si relaxata si un confort modern. Fiecare vila dispune de doua televizoare cu ecran plat si satelit, un pat king size sau o camera conectata, dusuri „walk-in” si exterior “under the stars”, o cada spatioasa pentru 2 persoane, un dressing-room spatios si un dulap walk-in, aer conditionat reglabil individual si ventilatoare in tavan, internet Wi-Fi de mare viteza in intregul resort. Fiecare vilă pe apa are un patio privat în aer liber, cu acces direct la Oceanul Indian. Pentru cei dornici de si mai multa intimitate, exista vile cu piscine private.

Marea nesfârșită de un albastru azuriu, nisipul auriu și spațiul verde în aer liber asigură oaspeților o experiență de vis.

Mai mult decât atât, la Emerald Maldives Resort & Spa, clienții pot beneficia de numeroase activități care vor spori experiența oaspeților cu o imersiune completă în cultura Maldive.

De la cele patru restaurante care servesc o serie de gastronomii diverse, oferind experiențe culinare internaționale, până la serviciu de luat masa în cameră, adaptat pentru toată familia sau, savurând direct o cină de familie pe plajă, cu unele dintre specialitățile Chef Aldo care vor uimi chiar și cei mai tineri dintre invitați, intreaga experienta culinara la Emerald Maldies va captiva toți gourmanzii. Mai mult, sunt disponibile și clase de gătit în aer liber cu Chef Aldo.

Când apune soarele, Beach Club este locul perfect pentru a savura un aperitiv la câțiva metri de mare cu întreaga familie. În timp ce părinții pot savura cocktailuri alcoolice, copiii pot savura delicioase sucuri de fructe tropicale sau smoothie-uri, care sunt toate incluse în formula Deluxe All inclusive. Modul perfect de a vă relaxa și de a stimula sistemul imunitar și nivelul de energie al copiilor, ascultând muzică live și sunetul valurilor!

De asemenea, atunci când călătoriți cu familia este important să alegeți un loc care să aibă grijă de fericirea copiilor. De aceea resortul are una dintre cele mai mari zone de joacă în aer liber din Maldive la „Dolphin’Kids Club”, în care creativitatea este cheia fiecărei activități. Totul este dezinfectat înainte și după utilizare, permițându-le părinților să se simtă în siguranță sa lase copiii singuri o perioadă și să se deplaseze la Spa.

Cu cele mai bune proceduri de curățenie, intimitate maximă și relaxare, oaspeții de la Emerald Spa se pot bucura de un masaj într-una dintre cele 10 camere cuplu cu aer condiționat.

De asemenea, sunt disponibile activități de sporturi nautice, precum și tenis, padel și fotbal pe terenurile prezente la Centrul Sportiv.

O adevărată oază în care copiii se vor simți, din nou, liberi!

Pentru cei mai curioși, biologul marin este de asemenea disponibil pentru discuții despre specii marine și biodiversitatea ecosistemului maldivian, precum și centrul de scufundări certificat PADI, care oferă snorkelling-ul ca una dintre activitățile principale care le permite chiar și celor mai mici să descopere ce are de oferit Oceanul Indian.

Prin urmare, familiile își pot umple zilele cu bucurie, soare și înot în cel mai sigur mod posibil, simțind ce este libertatea naturală.

Descoperiți Emerald Maldives Resort & Spa, resortul deluxe de 5 stele, printr-un tur virtual 360 de grade și călătoria Dvs. este pe cale să înceapă!

Simțiți din nou libertatea naturală!

Emerald Maldives Resort & Spa este încântat să-și anunțe redeschiderea planificată la 1 august 2020 cu mai multe măsuri noi pentru a se asigura că această insulă spațioasă și paradisiacă este sigură pentru ca familiile și cuplurile deopotrivă să se întoarcă și să experimenteze din nou luxul călătoriilor.

Urmând atât standardele de sănătate și igienă stabilite de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), cât și de guvernul maldivian, toți oaspeții vor avea temperatura controlată la sosire și plecare, suprafețele bagajelor vor fi dezinfectate, iar personalul din Emerald Maldive va fi testat serologic pentru Covid -19 la fiecare 10 zile si va purta măști de față în orice moment.

Oaspeții vor avea la dispoziție un kit de igienă în fiecare vilă, inclusiv propriile lor măști pentru față, dezinfectant de mâini, șervețele dezinfectante și mănuși de unică folosință – acestea vor fi, de asemenea, disponibile în zonele publice. Va exista dezinfectant pentru lumină UV cu sterilizare mobilă și un pulverizator electrostatic cu dezinfectanți de calitate folosiți pentru curățarea vilelor, precum și toate zonele publice și consumabile. Un medic și un nou manager dedicat Igienei vor fi pe proprietate și la îndemână pentru a se asigura că noile proceduri sunt monitorizate zilnic și că oaspeții și personalul sunt in siguranta și in acelasi timp confortabili.

În plus, Emerald Maldives acordă o atenție suplimentară tuturor suprafețelor și zonelor publice ale stațiunii, inclusiv Emerald SPA, Gym & Sports Center, Clubul dedicat Dolphin Kids, Clubul de plajă, Centrul de scufundări și Centrul de sporturi acvatice.

Nu ratati oferta speciala pentru sejururi romantice de Valentine’s Day in 2021!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!