Spiritul îndrăzneț al Alpilor francezi la Cheval Blanc Courchevel

Un nou sezon începe la Courchevel

În inima Jardin Alpin, Cheval Blanc Courchevel se pregătește să întâmpine iarna.
Decorul verde al verii lasă loc albului imaculat al iernii acoperite de zăpadă, căldura cedează la frig și mai mult ca oricând, ambasadorii hotelului așteaptă cu nerăbdare să va întâmpine din data de 10 Decembrie 2021!

Un cocon pentru simțuri

Singurul restaurant cu 3 stele MICHELIN din Courchevel, Le 1947 la Cheval Blanc condus de Chef Yannick Alléno, dezvăluie un adevărat balet de savoare franceza rafinata.

Decorul învăluitor al lui Sybille de Margerie deschide inima bucătăriei într-o sala de mese intimă – incluzand oaspeții în spectacolul de noapte.

 

Alegeți o aromă, orice aroma

Portocaliul vulcanic, roșul intens, prunele coapte sau verdele vibrant – fiecare suită Junior are propria personalitate îndrăzneață, cu zone de living spațioase, spațiu de birou și vederi rafinate alpine.

Imersiunea în bunăstare

O zi pe pârtii la mare altitudine, solicita o călătorie de wellness inspirată de iarnă. Experții intuitivi Guerlain Beauty Experts de Cheval Blanc dezvăluie un program de răsfăț pur pentru inainte si dupa schi.

Cristale, fântâni de gheață, piscină și banya rusă în aer liber, promovează wellness-ul interior. Sauna somptuoasă încălzește adânc interiorul sufletului, iar o baie de aburi cu cromoterapie hamam aprinde recuperarea și eliberează tensiunea.

 

 

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!