ST. REGIS MALDIVES VOMMULI RESORT

ST. REGIS MALDIVES VOMMULI RESORT

Locul in care arhitectura impresionanta intalneste ospitalitatea de inalta clasa –

Amplasat între pădurea tropicală și plajele cu nisip alb de pe o insulă privată, Resortul St. Regis Maldives Vommuli are vedere la valurile seducătoare ale Oceanului Indian.

Arhitectura resortului a fost inspirată din viața marină și de cultura locală din Maldive. Unele facilități notabile sunt Whale Bar, inspirat din fascinația pentru balene și Iridium Spa, inspirat din pasiunea pentru homari.

Cu o bază de lux la St. Regis Maldives Vommuli Resort, oaspeții pot explora frumusețea tropicală și viața marină bogată din acest cadru pașnic, eco. O lagună privată, Iridium Spa și piscina infinită în aer liber promit relaxare de neegalat.

Serviciile includ o mare varietate de sporturi nautice și excursii, ce pot fi rezervate de catre valetii dedicati la centrul de scufundări al hotelului. De la scufundări și snorkeling sau speedboating și windsurfing, la pescuit la mare adâncime și excursii cu caiacul cu podeaua de sticla, centrul de sporturi nautice si scufundari Vommuli este poarta ideală pentru recreere pe sau sub apele Oceanului Indian.

În plus, la fiecare din cele șase restaurante și baruri vă așteaptă o experiență culinară rafinată. Cu mobilier rafinat și design inspirat de insulă, fiecare dintre cele 33 de vile de pe uscat și 44 de vile peste apă promite vedere pitorească asupra oceanului sau vedere spre grădini din terasele private și piscine private.

Cireașa de pe tort, legendarul serviciu de valeti, St. Regis Butlers va sta la dispozitie pe tot parcursul zilei sau nopții.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!