Stare de bine la St. Regis Maldives Vommuli Resort – descoperiți pachetele wellness!

St. Regis Maldives Vommuli Resort este situat pe o insulă exclusivistă, de 9 hectare, în atolul Dhaalu, la o călătorie pitorească de aproximativ 45 de minute de aeroportul Male. Această locație rafinată are 33 de vile pe uscat și 44 de vile deasupra apei, care se bucură de o vedere la pădurea luxuriantă fără egal sau la ocean, fiecare având propriile piscine private. Explorați o gamă încântătoare și vastă de opțiuni culinare, de la pizzerie pentru familii, restaurant subteran ascuns până la o experiență culinară cu cinci feluri de mâncare combinată cu selecții de băuturi de la somelierul șef.

Fie că este o sărbătoare extravagantă, o vacanță relaxantă cu familia sau pur și simplu o evadare privată pentru două persoane, serviciul personalizat al majordomului St. Regis asigură că preferințele fiecărui oaspete sunt cunoscute și înțelese.

 

 

 

 

 

Iridium Spa 

Experimentați adevărata artă a vindecării și a fericirii cu ședinte bine pregătite cu grijă pentru minte și corp. Oaspeții vor descoperi cheile divine pentru a debloca atenția și înțelegerea, a-și energiza chakrele și a reduce stresul prin sesiuni private personalizate care includ asane, posturi de yoga și respirație împreună cu dhyana tradițională (meditație).

Pachetele de wellness de 3, 5 sau 7 zile combină meditația cu diverse asane, mudre, pranayama și kriyasuri yoghine pentru a sprijini vindecarea, reînnoirea și recuperarea maximă și pentru a îmbunătăți corectarea și alinierea posturală. Cu practica continuă, învățăturile acestei arte antice și sacre a terapiei yoga pot fi duse în viața de zi cu zi.

Alături de specialiștii talentați în yoga, oaspeții sunt invitați să se strecoare în paradis și să se răsfețe trup și suflet în Studioul de Yoga și Meditație al stațiunii, un sanctuar potrivit pentru această insulă.

3 Zile – Pachet Wellness Vindecare | de la 280 USD de persoană

5 zile – Pachet Wellness Regenerare | de la 450 USD de persoană

7 Zile– Pachet Recuperare Wellness | de la 630 USD de persoană

 

 

 

 

 

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!