Tendințe de wellness în Oceanul Indian

Tendințe de wellness în Oceanul Indian

Wellness Trends în Oceanul Indian

Tendințele de călătorie în 2024 sunt mai intenționate decât oricând, cu experiențe de wellness în fruntea listei de dorințe. Îmbrățișând o abordare holistică atât a bunăstării, cât și a explorării, oaspeții caută destinații care oferă transformare și vindecare, în sânul luxului.

Oceanul Indian este o locație îndrăgită de iubitorii bunăstării, un adevărat sanctuar pentru suflet. Cu o gamă largă de opțiuni, de la bucătăria ecologică la sesiuni de yoga, meniuri spa pentru copii și tratamente ayurvedice, alegerea poate fi copleșitoare. Specialiștii noștri au curatoriat o listă de tendințe în materie de bunăstare care ridică nivelul călătoriilor Dvs. cu noi.

Contactați-ne pentru a experimenta lumea bunăstării în Oceanul Indian!

Meniu Junior: Wellness pentru copii

Meniul de spa pentru copii, „Delight” de la Ozen Reserve Bolifuushi, Maldive, oferă cursuri de cosmetică naturală, masaj, programe de somn, precum și sesiuni integrate pentru familii. Raffles Seychelles oferă tratamente de răsfăț cu opțiuni între: Kids Chocolate Scrubs, Tropical Scrubs și Kids Massage.

Foot Mapping, Neck Back & Shoulder, Pretty Hands & Feet și Fun Facials îi întâmpină pe călătorii juniori în lumea bunăstării atunci când se cazează la Six Senses Kanuhura.

One&Only Reethi Rah, Maldive oferă tratamente exclusive special concepute pentru pielea mai tânără, oaspeții cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani au opțiunea de a se relaxa. Un „Active Flow Mini Massage” sau un „Youth as We Know it Facial” prezintă tehnici de îngrijire a pielii pentru adolescenți.

Island Fitness: Mișcarea motivantă

Centrul de fitness deschis 24 de ore din 24 de la Conrad Rangali Maldives oferă cursuri de gimnastică și circuite conduse de profesioniști instruiți în domeniu, precum și un teren de volei pe plajă gratuit și un teren de tenis luminat pentru recreere seara.

Oaspeții își pot întinde trupul și mintea pe plajă, la o clasă aeriană sau într-o sesiune privată de yoga la Ozen Reserve Bolifuushi. Pentru cei care sunt „pregătiți” pentru provocare, JOALI Maldive oferă o sesiune de yoga cu placa de paddleboard pe apele oceanului deschis- actul de echilibru suprem!

Fitsphere de la The Nautilus Beach & Ocean Houses, Maldive este o invitație deschisă 24 de ore din 24 pentru a vă menține motivați și în mișcare. Aceasta, combinată cu terenul de sport multifuncțional „The Arena”, încurajează atât fitnessul personal, cât și jocurile de grup de volei, badminton sau tenis – satisfăcând toți fanaticii de fitness!

Bucătărie verde: sănătate holistică

Consultanță nutrițională cu degustare privată la Soneva Soul de la Soneva Jani este una dintre numeroasele modalități inovatoare de obținere a unei stări de bine pe termen lung. Veți descoperi un amestec echilibrat de sănătate și savoare cu un plan alimentar personalizat pe patru săptămâni.

Fiecare restaurant de la Amilla Maldives Resort and Residences vă oferă opțiuni unice de meniu Wellness Your Way, care se adresează unei varietăți de stiluri de viață sănătoase, de la vegan, la fără gluten, keto și multe altele.

Curată în mod conștient, bucătăria COMO Shambhala Cuisine de la COMO Maalifushi cuprinde ingrediente organice crude, gătite la aburi sau la grătar, bogate în enzime vii, vitamine și minerale marine. Această opțiune de meniu este servită la Madi, în intimitatea camerei și la destinații.

Situat în Wellbeing Village de pe insula privată Velaa, restaurantul Faiy, dedicat sănătății, încântă prin locul și meniul său. Sunt servite mâncăruri organice, intenționate și extrem de gustoase, un nutriționist expert fiind la dispoziție pentru a ajuta la crearea de meniuri personalizate.

Ayurveda: Căutarea echilibrului

Tradiția se întâlnește cu știința la Velaa Private Island’s Wellbeing Village, unde tehnicile de respirație yoghină, dieta și tratamentele pe bază de plante sunt combinate pentru a oferi rezultate optime. Stațiunea se mândrește cu propriul brand de produse ayurvedice, care pot fi luate acasă ca suveniruri din Oceanul Indian.

La sosirea la JOALI Being din Maldive vă veți întâlni cu un terapeut ayurvedic care utilizează un aparat de biorezonanță pentru a vă evalua stilul de viață. Acest lucru ajută la dictarea regimului de wellness care va fi implementat în timpul șederii Dvs..

Tratamentele hrănitoare de la Six Senses Zil Payson, Seychelles variază de la Kati Vasti la o combinație de Abhyanga și Shirodhara, oferind o experiență ayurvedică profund vindecătoare.

Meniul ayurvedic de la Vakkaru Maldives include terapii de stimulare a sistemului imunitar, sesiuni Chakra și masaje pe tot corpul ca opțiuni pentru a spori sănătatea și longevitatea. Fiecare tratament începe cu o consultație personală din partea medicului ayurvedic rezident al resortului.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!