The Best of Barbados

The Best of Barbados

Acest articol este despre Barbados!

Barbados este una dintre cele mai cunoscute insule din Caraibe pentru că este capitala culinară a Caraibelor, pentru că a inventat romul și pentru viața de noapte vibrantă a insulei! Dar, cu peste 80 de plaje cu nisip alb imaculat și o viață marină bogată, Barbados oferă oaspeților, de asemenea, o mulțime de experiențe și activități.

Cu multe stațiuni din care puteți alege, am selectat patru dintre preferatele noastre pe care știm că le veți iubi atunci când veți vizita Barbados.

Ca întotdeauna, echipa noastră de rezervări vă stă la dispoziție în cazul în care aveți întrebări sau solicitări.

Suntem încântați să începem călătoria noastră virtuală în Caraibe cu emblematicul Sandy Lane din Barbados!

Situat în mod ideal într-o pădurice veche de mahon de pe Coasta de Platină din Barbados, cu vedere la o semilună liniștită de 2.000 de metri de plajă cu nisip alb de corali și ape turcoaz, Sandy Lane este aclamat pe scară largă ca fiind cea mai emblematică stațiune de lux din lume.

De mai bine de șaizeci de ani, călătorii exigenți au ales ca această adresă distinsă să fie „casa” lor în Caraibe pentru a experimenta relaxarea decadentă, intimitatea exclusivă și petrecerea timpului liber de neegalat. Dispunând de un spa premiat, 3 terenuri de golf, inclusiv legendarul Green Monkey, The Treehouse Club pentru copii, plus delicii gastronomice servite în cinci restaurante distincte, fiecare experiență Sandy Lane este atent creată la perfecțiune.

💛 Perfect pentru: Cupluri, luna de miere și familii

💰 Tarifele încep de la: 9.500 USD pentru 2 persoane pentru 7 nopți cu mic dejun care călătoresc în septembrie 2024.

Situat în mijlocul a 12 acri de grădini frumos amenajate pe coasta de vest liniștită a Barbados, în istoricul Holetown, Coral Reef Club este întruchiparea eleganței Indiilor de Vest. La doar 20 de minute de capitala Bridgetown, Coral Reef Club este un hotel de tip boutique pe plajă și membru al Small Luxury Hotels of the World, administrat de o echipă pasionată condusă de familia O’Hara, care deține și administrează Coral Reef Club de două generații.

Hotelul este format din 88 de apartamente, camere și cabane, unele cu piscine private, amplasate pe 12 acri de grădini tropicale luxuriante pe malul mării. Există, de asemenea, un spa premiat care oferă tratamente și produse Natura Bissé, cu yoga săptămânală și Wellness Week de 3 ori pe an.

💛 Perfect pentru: Cupluri, familii și grupuri

💰 Pentru tarife, vă rugăm să contactați echipa noastră de rezervări (link la formular contact)

Sandpiper este un hotel de tip boutique elegant și, în mod discret, unul dintre cele mai premiate hoteluri de lux din Barbados. Membru al Small Luxury Hotels of the World, The Sandpiper oferă căldură și prietenie în cele 50 de apartamente și camere, unele cu piscină privată, amplasate pe cei 7 acri de grădini tropicale luxuriante pe malul mării.

Hotelul este situat pe o frumoasă plajă de nisip de pe coasta de vest, ușor scăldată de ape turcoaz și înconjurată de o floră tropicală luxuriantă.

💛 Perfect pentru: Cupluri și familii

💰 Pentru tarife, vă rugăm să contactați echipa noastră de rezervări (link la formular contact)

Saint Peter’s Bay Luxury Resort and Residences emană luxul pe malul mării, cu o frumusețe fascinantă, facilități de clasă mondială și ospitalitatea locală autentică. Vă puteți bucura aici de unități de cazare cu unul până la cinci paturi în stil vilă pe plajă și penthouse-uri. Vremea perfectă, spațiile intime în aer liber și priveliștile uimitoare ale oceanului fac din această locație locul perfect pentru o escapadă unică în viață sau pentru o ocazie specială.

Pentru cei care caută distracție și aventură, această stațiune oferă excursii personalizate, inclusiv wakeboarding, schi nautic și multe altele.

💛 Perfect pentru: Cupluri, luna de miere, familii și grupuri

💰 Tarifele încep de la: 3.565 USD pentru 2 persoane pentru 7 nopți, călătorind în septembrie 2024.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!