THE OZEN COLLECTION – o lume nemărginită a sanctuarelor

COLECȚIA OZEN este o lume nemărginită a sanctuarelor, care oferă experiențe pline de inspirație, create cu grijă, pentru a face din fiecare moment o amintire veșnică, debordantă de eleganță și rafinament.

Colecția de resorturi include OZEN LIFE MAADHOO și OZEN RESERVE BOLIFUSHI, ambele oferind vile uimitoare pe plajă și pe apă, pentru a se potrivi oricui, precum si „planul” de servicii specific colecției pe fiecare insulă pentru un sejur fără grija, însă celor care doresc luxul suprem, le recomandăm THE RESIDENCE OZEN și The Royal RESERVE.

The OZEN Residence at OZEN LIFE MAADHOO

Cufundați-vă într-un sanctuar fără limite și bucurați-vă de o casă de vacanță izolată, deasupra apei – această suită elegantă cu trei dormitoare este situată la vârful debarcaderului, oferind intimitate supremă și vederi spectaculoase la ocean, de jur împrejur.

O punte extinsă este echipată cu o piscină infinită, șezlonguri și hamace deasupra apei. Oaspeții se pot bucura, de asemenea, de comoditatea unei săli de gimnastică privată, un pavilion de luat masa în aer liber, un bar peste apă, o chicinetă și o cameră suplimentară pentru bonă.

Planul INDULGENCE™ – Exclusiv pentru rezidenții THE OZEN RESIDENCE

Experiență de sosire lină

• O experiență de sosire regală cu acces exclusiv la lounge CIP
• Barcă de viteză de lux privată la Presidential Jetty pentru o călătorie de 45 de minute până la resort

Bun venit tradițional ca în Maldive

• Oaspeții vor fi întâmpinați de tobe Bodu Beru și cadouri speciale, inclusiv șampanie, tartine reci, fructe și ciocolată gourmet

Majordom privat

• Serviciul de majordom este disponibil 24 de ore pe zi, pentru a crea o experiență plăcută de vacanță
• Servicii de despachetare și împachetarea bagajului
• Serviciu de majordom Live-in

Mini bar în rezidență

• Aprovizionat cu vin roșu și alb, alcool, bere și sucuri, precum și dulciuri, este completat de două ori pe zi

Mese în reședință

• Comandă dintr-un meniu special conceput de bucătarul chef

Experiențe culinare extraordinare

Include acces nelimitat la M6m Lounge, mic dejun plutitor și multe altele!

*pentru sejururi de peste 4 nopți, contactați-ne pentru mai multe informații

The Royal RESERVE at OZEN RESERVE BOLIFUSHI

Royal RESERVE oferă o lume a eleganței și a rafinamentului. Acest refugiu cu 3 dormitoare este format dintr-un „Sanctuar” principal și 2 vile pentru oaspeți, oferind izolare și intimitate familiei și prietenilor.

Sanctuarul se întinde pe o suprafață de 530 de metri pătrați, incluzând o zonă de living, băi interioare și exterioare și un centru spa și sală de gimnastică privată. Sistemele de divertisment de ultimă generație includ teatru personal cu sunet surround. Vilele pentru oaspeți adiacente oferă spații generoase și terase private în aer liber. Oaspeții care stau în acest cămin insular luxos, se pot bucura de o piscină privată, un lounge scufundat lângă un iaz cu nuferi pentru un mic dejun relaxat și un pavilion de luat masa pentru a găzdui cine intime.

Planul THE RESERVE™ – Beneficii exclusive ale The Royal Reserve

· Serviciu gratuit de luat masa în vilă
· Tratament spa gratuit (până la 3 ore pe zi)
· Serviciu de majordom 24 de ore
· Echipa de servicii personală formată din bucătar, ospătar și terapeut spa
· Serviciu de spălătorie gratuit
· Transfer privat gratuit dus-întors cu un catamaran de lux
· Acces exclusiv la THE OZEN COLLECTION LOUNGE la sosire

O insulă pe care o poți numi a ta

Un paradis tropical al intimității, confortului și al naturii curate, vă așteaptă la Royal Reserve. Bucurați-vă de eleganța rafinată într-o dimineață perfectă lângă valurile turcoaz, relaxați-vă pe terasa proprie sau distrați-vă prietenii și familia în vilele pentru oaspeți care au piscină privată.
Gazda de la Royal RESERVE se bucură de Sanctuarul principal, care are propria zonă de zi și este echipat cu sisteme de divertisment de ultimă generație. Punctul culminant este un teatru personal cu sunet surround. Facilitățile de baie includ un jacuzzi (cu locuri pentru șase persoane), cu TV încorporat și o cadă Kelly Hoppen™ adâncă.

Insula la dispoziția ta

Alegeți dintr-o varietate de experiențe culinare de specialitate: experiență gastronomică modernă la restaurantul plutitor, ORIGIN, bucătărie modernă din Levant și marocană la SANGU Beach and Bar, mâncăruri istorice cu tematica șofranului, la Tradition Saffron, dar și o bucătărie cu inspirație subtilă, spaniolă, la Vista del Mar.

Cufundați-vă în tratamentele spa cu semnătură, bazate pe o metodă holistică care încorporează cele cinci elemente naturale: vânt, apă, foc, pământ și lemn. Trebuie încercat uleiul de nucă de cocos, 100% pur, produs specific insulei și adorat de echipa spa-ului.

Experimentați excursii și sporturi nautice captivante în Oceanul Indian, incluzând ture cu jet ski-ul, plimbări pe catamaran, parasailing, paddle boarding și multe altele, la Best Dives Water Sports & Dive Centre.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!