Tobago, locul perfect pentru plajă pe timp de iarnă

Tobago, locul perfect pentru plajă pe timp de iarnă

Tobago este destinația perfectă pentru a fi activ și pentru a elimina lâncezeala de după sărbători în această iarnă.

De ce să nu vă răsfățați cu propria experiență Robinson Crusoe pe plajele Englishman’s Bay sau Lovers’ Bay sau să faceți o drumeție prin Rezervația forestieră Main Ridge, cea mai veche pădure tropicală protejată din emisfera vestică, plină de o gamă uimitoare de păsări vibrante și uneori rare.

Puteți încerca unele sporturi nautice aventuroase, cum ar fi Kite sau Wind Surfing sau chiar și blândul Stand-Up Paddleboarding la Pigeon Point din Tobago, unde se află cel mai fotografiat debarcader din lume.

Tobago poate fi atât de liniștit sau aventuros pe cât doriți, dar un lucru va fi întotdeauna autentic și locația perfectă pentru o vacanță de iarnă post-festivitate, indiferent de gusturile dumneavoastră.

Tobago este binecuvântat cu o serie de experiențe uimitoare, unice, primitoare și accesibile, care vor rămâne mult timp în memoria oricărui vizitator.

De ce să nu faceți o plimbare ghidată de două ore prin Rezervația forestieră Main Ridge, inclusă pe lista UNESCO. Vă veți plimba pe trasee ușor accesibile, iar ghidul vă va surprinde cu varietatea florei și faunei care binecuvântează pădurea. Printre acestea se numără specii endemice care pot fi văzute doar în Tobago, cum ar fi colibriul Sabrewing cu coadă albă și, dacă aveți noroc, uimitorul dans de împerechere al păsării Manakin cu spate albastru.

Turul de bioluminescență, în laguna Bon Accord, este una dintre cele mai căutate experiențe din Tobago. Pe tot parcursul anului, în fiecare lună, în cele mai întunecate nopți fără lună, dinoflagelatele, un tip de plancton, se aprind și strălucesc atunci când interacționați cu apa din lagună. Veți rămâne hipnotizați în timp ce apa din jur strălucește cu fiecare mișcare pe care o faceți. Ajungeți în lagună cu placa de paddleboard sau caiacul.

 

Atunci când vizitați Tobago, vă recomandăm să participați la Festivalul Recoltei. Având la origine o Zi a Recunoștinței creștină, sărbătoarea este organizată de o comunitate diferită aproape în fiecare weekend pe tot parcursul anului. Gătitul în tot satul este deschis tuturor și este una dintre cele mai bune modalități de a cunoaște oamenii din Tobago, care vă vor primi cu brațele deschise, cu o masă gătită în casă, cu muzică și râsete. O experiență unică și memorabilă garantată.

De ce să nu vă bucurați de o excursie cu barca cu fundul de sticlă la reciful Buccoo, unde puteți face snorkeling printre coralii uimitori, apoi vizitați Nylon Pool, o piscină naturală în mijlocul mării? Este de fapt un banc de nisip care oferă condiții excepționale pentru înot și snorkelling sau pur și simplu pentru a vă bucura de apele cristaline. Apoi mergeți la No Mans Land, o zonă îndepărtată perfectă pentru a vă reface picioarele pe uscat, bucurându-vă de un grătar pe plajă cu un punch cu rom, urmat de un foc de tabără pe plajă care luminează noaptea. Aceste trei experiențe uimitoare sunt toate accesibile din emblematicul Pigeon Point și vor crea o zi sau o noapte memorabilă în Tobago.

 

 

 

 

 

Planificați o excursie în jurul unuia dintre festivalurile din Tobago în 2024.

Aflați mai multe despre uimitoarea gamă de festivaluri pe care Tobago le are de oferit, de la Carnavalul anual plin de culoare și energie la Jazz Experience, aclamat la nivel internațional, de la Festivalul patrimoniului, vibrant și educativ din punct de vedere cultural, până la distracția unică și distractivă de Paște, cu cursele de capre și crabi.

Contactați-ne pentru detalii!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!