Top 5 Cele mai romantice vacante de relaxare in Italia

Top 5 Cele mai romantice vacante de relaxare in Italia

 

Stiati ca in Italia se afla cele mai multe spa-uri si centre wellness termale? Italia abunda in izvoare naturale fierbinti si datorita lor au luat nastere unele din cele mai frumoase si romantice spa-uri din lume. Iata cateva din recomandarile noastre pentru o vacanta romantic in Italia:

Saturnia, Tuscany

Saturnia este situata in spectaculoasa regiune Maremma din Toscana, gazduind unul din cele mai mari izvoare naturale termale din lume. Pe langa faptul ca apele acestuia tonifica corpul, culoarea albastra naturala a acestora este o desfatare pentru privire. Terme Saturnia Resort & Spa, locatie situata chiar langa izvoarele natural, ofera o varietate de tratamente, precum si facilitatile unui restaurant, cursuri de golf si camera exceptional de confortabile. Clientii hotelului au acces la SPA, putand folosi facilitatile acestuia, inclusiv papuci, halat si multe altele.

Castello di Velona, Tuscany

Castello di Velona are o pozitie spectaculoasa cu priveliste asupra Val D’Orcia. Localizarea magnifica a acestui castel, aproape de unul din cele mai fermecatoare sate toscane, Montalcino, renumit pentru varietatea de vinuri Brunello, desi magica, nu este singurul motiv pentru care acest SPA este considerat unul din cele mai bune. Principalul motiv pentru care este considerat atat de romantic, este design-ul acestuia, avand piscine interioare si exterioare incalzite si echipament modern.

Terme Della Fratta & Terme Roseo, Emiglia Romagna

Terme della Fratta & Terme Roseo sunt situate in superba regiune Emiglia Romagna in nordul Italiei faimoasa pentru mancarea fantastica si vinul produs acolo. Supranumita “cosul de paine”al Italiei datorita granelor produse in Valea Po, Emiglia Romagna gazduieste de asemenea cateva foarte bune izvoare termale din Italia.  Peste 60 de izvoare diferite exista aici, continand diverse minerale care fac minuni pentru corp. Terme Della Fratta este complexul mai mare cu mai multe facilitate, insa Terme Roseo este cel mai romantic, in stil boutique, cu priveliste la piata centrala. Fiecare complex ofera posibilitatea de a experimenta mai mult de 8 tipuri diferite de apa care izvorasc aici.

Borgo Brufa, Umbria

Borgo Brufa este o locatie minunata situata la 15 km de Perugia, fiind un loc perfect pentru descoperirea regiunii Umbria. Pe langa frumusetea locului, facilitatile SPA sunt minunate. Piscina exterioara ofera privelisti minunate catre peisajul rural umbrian, iar facilitatile interioare sunt completate cu baie de aburi, bai turcesti, dusuri emotionale si camere de tratament.

Borgo di Fiuzzi, Praia a Mare, Calabria 

Borgo di Fiuzzi este situata in Praia a Mare, Calabria chiar in fata insulei Dino cu numeroase pesteri si grote, precum si faimoasa “Buddha Beach” una din cele mai populare plaje din sudul Italiei. Este unul din cele mai moderne si bine intretinute hoteluri din regiune, iar localizarea in sine creeaza o atmosfera romantica si vibratii positive. Spa-ul este unul din cele mai bune din sudul Italiei, fiind dotat cu piscine cu apa calda si rece, bai de aburi, saune, piscine interioare si exterioare si sali de tratament bine intretinute.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!