TOP 5 Experiente exclusiviste in America Latina

Tarile Americii Latine ofera o asa mare varietate de destinatii inedite si experiente unice, incat ne-a fost greu sa intocmim aceasta lista, insa speram ca selectia noastra de experiente de lux excelente in locatii exclusiviste, cu servicii de inalta calitate, sa va inspire sa considerati America Latina pentru urmatoarea Dvs. vacanta de vis!

Descoperiti Comorile Orasului Pierdut cu elicopterul

Colombia

Ascuns in jugla de la poalele muntilor Sierra Nevada de Santa Marta de pe coasta caraibiana a Columbiei, Orasul Pierdut a fost capitala antica a culturii Tayrona in sec. 5 si 6. Ciudad Perdida are vechimea de 650 ani, fiind mai vechi decat complexul Machu Picchu din Peru si consista in aproximativ 169 de terase sculptate in munti.

In timpul unui zbor spectaculos cu elicopterul veti admira frumusetea acestor ruine antice formate din platforme impozante, terase circulare, poteci pietruite si structure care au apartinut civilizatiei Teyuna. Survolarea ofera de asemenea o combinatie incantatoare de peisaje precum raul Magdalena, Ciénaga Grande, varfurile muntilor Sierra Nevada si Marea Caraibelor.

Zbor cu balonul cu aer cald deasupra desertului Atacama la rasarit

Chile

V-ati intrebat ce poate face o excursie in desert si mai interesanta? Cum vi se pare experienta de a pluti deasupra desertului Atacama intr-un balon cu aer cald? Veti admira rasaritul in Anzi precum nu ati mai facut-o niciodata, caci soarele rasare peste vulcanul Licancabur, pictand Cordillera de la Sal intr-o lumina dramatica. Zborul dureaza 1 ora , fiind insotiti de piloti experti si ghidati de echipajul profesionist pe parcursul intregii experiente. Dimineata devreme veti fi preluati de la hotel intr-un autovehicul confortabil. In timp ce balonul se umfla, veti fi serviti cu ceai si cafea. Veti fi impresionati chiar inainte de a pasi in cos privind balonul cum se umfla in timp ce va sorbiti bautura calda. La aterizare veti fi asteptati cu sampanie pentru a sarbatori impreuna aceasta experienta memorabila.

Aventura cu un Airstream Camper de lux

Bolivia

In izolatele si magicile intinderi de sare Uyuni, cel mai mare desert de sare din lume cu o suprafata de aproximativ 10,548 Km2, la bordul unui Airstream Camper de lux, veti face o calatorie de 2 nopti care va va captiva toate simturile. Experienta Dvs. de inalta clasa va incepe cu preluarea de la aeroportul Uyuni, de catre soferul Dvs. privat care va va transporta cu o masina de teren la tabara de pornire.

Intinderile de sare Uyuni sunt locul ideal pentru pasionatii de fotografie, precum si pentru cei care apreciaza noptile de o liniste profunda sub cerul instelat. Lasati-va imaginatia sa zburde in peisajul suprarealist ce va inconjoara si va va impresiona precum niciun altul pe pamant.

Explorati intinderile de sare Uyuni intr-un mod netraditional si veti avea parte de o experienta exclusivista de neuitat!

Zburati cu parapanta in tandem in Valea Sacra

Peru

In timpul acestei activitati de paragliding de 30 minute deasupra Vaii Sacre veti experimenta cum e sa zbori deasupra vailor verzi luxuriante, respirand cel mai pur aer.

Valea Sacra a incasilor este caminul etern al Machu Picchu, construit in secolul 15 pentru imparatul incas Pachacuti. Varfurile dramatice, raurile si siturile arheologice creaza un cadru perfect pentru calatoria catre Imperiul Incas.

Zborul cu parapanta este o experienta ce merita incercata o data in viata, putini fiind cei norocosi sa admire de aproape privelistile acestei vai antice, insotiti in calatorie de un ghid expert. Echipa experimentata va va ghida pe tot parcursul experientei si va va astepta la sol cu bauturi si gustari delicioase, pentru a sarbatori succesul zborului Dvs.

Cand arta si ciocolata se intalnesc…

Ecuador

Orice localnic din Ecuador va va spune cu mandrie ca ciocolata lor este cea mai buna din lume si nu fara temei! Studii arheologice recente au demonstrat ca Ecuador este patria mama a cacao, iar calitatea inalta a productiei ecuadoriene de ciocolata este recunoscuta in intreaga lume.
To’ak, una din principalele marci de ciocolata, revolutioneaza perceptia ciocolatei negre.

In timpul sejurului Dvs. in Quito, merita sa participati la experienta exclusivista cu ghid privat Chocolate & Art, creata de cei mai reprezentativi ambasadori ecuadorieni To’ak si Fundación Guayasamin. Experienta include un tur privat in casa si expozitia importantului artist Guayasamin, in compania unui expert in arta si o degustare si pairing ghidate de un specialist in ciocolata de la To’ak. Servita in crama privata a lui Guayasamin, aceasta experienta incomparabila a ciocolatei este un curs one-on-one cu cea mai luxoasa si elaborata ciocolata din lume. Pentru cine doreste, pairingul cu vin sau o bautura spirtoasa este optional.

Ecuador este o tara experta in producerea ciocolatei, iar aceasta experienta este organizata de elita!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!