Topul celor mai romantice lucruri pe care poti sa le faci in Maldive

Mai mult decat o vacanta romantica

Topul celor mai romantice lucruri pe care poti sa le faci in Maldive

Emerald Maldives Resort & Spa este destinatia perfecta pentru a petrece timp cu persoana iubita intr-o vacanta cu adevarat romantica, fie in luna de miere in care te vei bucura de multe facilitati suplimentare incluse precum upgrade la urmatoarea categorie de vila la sosire, si un masaj de cuplu de 60 de minute in Emerald Spa, fie pentru organizarea unei nunti unice, tropicale pe plaja cu o sedinta foto privata, muzica live la eveniment si o croaziera privata la apusul soarelui, dupa ceremonie, fiecare detaliu fiind perfectat pentru a crea o sarbatoare magica a iubirii ce nu va fi uitata niciodata.

Insa, in afara experientelor de luna de miere si de celebrare a nuntii, Emerald Maldives Resort & Spa este locatia ideala pentru toate cuplurile in cautare de intimitate si care isi doresc sa traiasca o poveste de iubire inedita.

Iata top 5 activitati romantice la Emerald Maldives:

1. TheBeach Club este locatia perfecta pentru o cina romantica pe plaja la apusul soarelui, o experienta multisenzoriala ce nu va fi uitata usor. Va fi cu adevarat magic sa priviti impreuna jocul de culori aurii si roz al cerului, in timp ce savurati delicatesele preparate de Chef Aldo’s si ascultati sunetul valurilor izbindu-se de tarm.

2. Delectarea cu un cocktail interesant sau cu o degustare de vinuri, imbinate cu un aperitiv bine ales, ascultand muzica live, va fi o experienta a simturilor fara de cusur.

3. Centrul de scufundari PADI ofera numeroase activitati perfecte pentru momente memorabile pentru romanticii activi si doritori de putina adrenalina. O idee poate fi excursia cu delfini la apusul soarelui, in care marea, privelistea, plimbarea cu barca, toate concura pentru a crea o experienta perfecta si o amintire pentru viata.

4. Un mic dejun romantic in intimitatea propriei vile pentru romanticii gurmanzi! Valetii vor facilita cuplurilor savurarea unui mic dejun perfect, in care imbinarea aromelor va fi cu siguranta memorabila. Mai mult decat atat, micul dejun plutitor in piscina privata a vilei, este modalitatea perfecta de a incepe ziua cu entuziasm si pozitivism impreuna cu persoana iubita.

5. Pentru romanticii dornici de relaxare ce poate fi mai potrivit decat un masaj de cuplu in una din cele 10 camere private de masaj, special create in Emerald Spa pentru perechi. Alegerea ideala pentru o imersiune intr-o adevarata oaza de rasfat in care va veti abandona simturile in masaje inedite de inspiratie thailandeza si indoneziana.

Emerald Maldives Resort & Spa este astfel o destinatie de neratat, in care iubirea te va lua pe sus! Spatiile largi incredibile ale insulei, privelistile care iti taie rasuflarea, intimitatea si apusurile minunat colorate, toate vor concura pentru a face povestea voastra de dragoste si mai romantica!

Si cum orice iubire de poveste se sarbatoreste de Ziua Indragostitilor, pachetul romantic de Valentine’s Day este de neratat:

Pachet VALENTINE’S DAY cu 20% reducere pentru un sejur de minim 4 nopti cazare cu all inclusive deluxe oricand in perioada 6 – 23 Februarie 2021.

Pachetul include:

– Upgrade gratuit la o vila superioara la check-in (in functie de disponibilitate)
– O sticla de sampanie la sosire
– 1 masaj de cuplu de 60 minute
– 1mic dejun romantic in vila
– Cina romantica de gala San Valentines sub cerul instelat la Aqua Restaurant.

Oferta nu se combina cu alte oferte si este valabila in limita locurilor disponibile.

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!