Tu stii care este cea mai scumpa destinatie turistica pentru sezonul de vara?

Nu o data te-ai intrebat care sunt cele mai frumoase si luxoase destinatii de vacanta, care te-ar putea face sa scoti din buzunare cateva mii sau zeci de mii de euro pentru o singura noapte. Sunt multe locatii de lux unde vei avea parte de experiente cu totul uimitoare, diferite si unde fiecare ban platit iti va aduce emotii pe masura.

In continuare vei regasi cateva dintre destinatiile cele mai scumpe din lume, acolo unde consumatorii de lux, in toate formele sale, isi vor putea indeplini fiecare dorinta, ascunsa sau nu.

Cele mai scumpe vacante ale sezonului de vara

  • Insulele Fiji

Cu cele 332 de insule ale sale cu nisipuri albe curate, presarate cu palmieri, care se leagana pe tonul unei brize tropicale, ai putea crede ca ai gasit raiul pe pamant. Plimbarile cu barca catre insulele Mamanuca si Yasawa sunt extraordinar de scumpe. Pe langa aceasta, satenii din Fiji au nevoie ca turistii sa participe la un sevusevu ( o ceremonie speciala) inainte de a intra. Aceasta este de obicei kava (o bautura facuta dintr-o planta nativa numita Piper methysticum). Iar daca vei alege insula Laucala, vei fi intampinat cu salutul traditional al tarii si o taxa de aterizare considerabil de scumpa.

  • Insulele Virgine 

O alta destinatie paradisiaca, cu numeroase insule private si taxe exorbitante. Sau poate iti doresti sa incerci insula lui Sir Richard Branson?

  • Seychelles

Pe langa plaje uimitoare si insule private, aici vei gasi si unul din cel mai scump hotel de lux din lume. Acest clasament se bazeaza pe un sondaj la nivel mondial cu privire la pretul minim pe care un cuplu va trebui sa-l cheltuiasca pentru a ramane peste noapte in unele dintre cele mai luxoase locuinte din lume.

  • Dubai

Loc de joaca pentru seici si oligarhi, „perla” Emiratelor se mandreste cu locatii extrem de luxoase si o serie de hoteluri grandioase. Unele dormitoare sunt chiar dotate cu vedere subacvatica – oare pot fi clasificate cu vedere la mare? Majoritatea cazarilor de aici costa pe noapte cat un sejur in alte destinatii.

  • Musha Cay

Marele iluzionist David Copperfield a platit peste 50 de milioane de dolari pentru aceasta insula exclusivista. Cu ajutorul unei echipe de arhitecti si designeri, el a transformat aceasta colectie deja spectaculoasa de trei insule intr-un refugiu de lux. Pentru o suma considerabila cu 4 zerouri poate fi a ta… pentru o zi.

  • Toscana, Italia

Cea mai frumoasa zona a Italiei vine la un pret considerabil daca alegi locatii exclusiviste si de lux. Peisajele celebre instamagrabile, atmosfera tipic italiana, experientele autentice, podgoriile intinse si multe altele, te fac sa experimentezi pe deplin „La dolce vita”. In plus te poti simti ca regalitatea italiana, daca alegi sa innoptezi intr-unul dintre numeroasele castele convertite!

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!