Un paradis de excepție

Un paradis excepțional în inima Cheval Blanc St-Barth Isle de France

Villa de France este intruchiparea vieții rafinate din Caraibe, are cinci dormitoare, se bucură de un acces direct la plaja Flamands pentru o experiență cu adevărat rezidențială . Vederile sale de neegalat ale oceanului prilejuiesc un moment uluitor de frumusețe.

Combinând inteligent materiale rafinate cu piese de artă originale, designerul francez Jacques Grange a conceput această bijuterie din Caraibe pentru prietenii și familiile care caută o experiență tropicală privată și exclusivă.

 

Împărtășind traiul rafinat din Caraibe

În fața oceanului, Villa de France oferă acces direct la plaja Flamands. Această reședință cu cinci dormitoare, cu baie și dressing privat precum și un living magnific, care se deschide spre o piscină infinită cu un orizont turcoaz, invită familiile și grupurile să se bucure de răsfățul Caraibelor. Villa de France dezvăluie un spa privat și o sală de fitness, o sală de mese și o bucătărie pentru a sărbători momente intime și a crea amintiri de grup, de neegalat.

Servicii și experiențe exclusive

Un asistent personal dedicat creează fiecare detaliu, la orice ora a zilei. Printre numeroasele servicii sunt disponibile două Mini Cooper sau două masini Moke pe durata șederii turistilor.

Meniul ,,Carte Blanche’’ a fost, de asemenea, creat de bucătarul nostru special pentru momente exclusive de intimitate și convivialitate. Delicatese din meniu sunt incluse în această escapadă tropicală.

 

Contactați-ne pentru personalizarea vacanței Dvs. exclusiviste!

error: Content is protected !!